Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Fisting gel

Glasilo

Boy Butter Fisting lubrikant - Original Formula

Novo Ponudba

Odkrijte lubrikant za fisting iz ZDA: Boy Butter! To mazivo za fisting je gladko kot stopljeno maslo in je idealno za enostavno prodiranje v vsako odprtino! S sestavinami, kot sta kokosovo olje in silikon Boy Butter za mehak, popolnoma prijeten učinek. Boy Butter dolgo ostane spolzek in ne postane lepljiv.

Več informacij

19,90 €


-25%

14,93 €

plus stroški dostave

na voljo

Več informacij

Odkrijte originalno mazivo za fisting iz ZDA: Boy Butter, ki je v celoti izdelan iz rastlinskih olj. To mazivo za fisting je gladko kot stopljeno maslo in je idealno za enostavno prodiranje v vsako odprtino! S sestavinami, kot sta kokosovo olje in silikon Boy Butter za mehak, popolnoma prijeten učinek. Boy Butter dolgo časa ostane spolzek in se ne oprijemlje vaših rok.

Nikoli več brez njega: Boy Butter

Analni fisting je brez dobrega lubrikanta lahko neprijeten in celo nevaren Boy Butter je lahko neprijeten in celo nevaren. Ker anus in rektum nimata naravnega mazanja kot vagina ali usta, je uporaba lubrikanta nujna, da se med fistingom izognete trenju in morebitnim poškodbam fisting da bi se izognili trenju in morebitnim poškodbam.

Boy Butter je idealen lubrikant za penetracijo anusa z roko ali pestjo, saj ima zaradi rastlinske oljne osnove izjemno gladko teksturo, podobno stopljenemu maslu. To zagotavlja gladko drsenje in večjo varnost. Vlažilne lastnosti kokosovega olja in silikona v formuli prav tako prispevajo k gladkosti in zmanjšujejo morebitno nelagodje.

Boy Butter je tudi izjemno obstojen, kar pomeni, da vam med daljšim fistingom ni treba vedno znova nanašati lubrikanta. Za razliko od številnih drugih lubrikantov na oljni osnovi pa je Boy Butter topen v vodi in ga lahko enostavno sperete s toplo vodo.

Ne boste verjeli, kako gladek je ta fisting gel!

Sestavine, kot sta kokosovo olje in silikon, zagotavljajo tudi odličen drsni učinek, kar olajša prodiranje v anus in poveča udobje. Kremna konsistenca Boy Butter omogoča enostaven nanos in učinkovito porazdelitev. Boy Butter ostane tam, kjer je potrebna, in ne kaplja kot številni drugi lubrikanti.

Naj maslo teče: Zakaj je Boy Butter vaš novi lubrikant, ki ga morate imeti!

Boy Butter Original Formula temelji na kokosovem olju in se spremeni v čudovito kremast lubrikant. Ob stiku s kožo postane prozoren in traja enako dolgo kot različice na silikonski osnovi. Občutek je tako mehak in lahek, da ob vsaki uporabi zagotavlja popolno lubrikacijo. Je užitno, nestrupeno in ga je mogoče zlahka odstraniti s kože in tekstila z vodo. Za masažo ali vse vrste analnih užitkov Boy Butter je vedno prava izbira.

Kaj je posebnega na maslu Boy Butter? Čeprav je na oljni osnovi, je vodotopno - zato ga je mogoče zlahka umiti s toplo vodo. Vendar bodite previdni! Boy Butter ni združljivo s kondomi. Če želite izvajati varnejši seks, vam priporočamo Aquameo, lubrikant na vodni osnovi.

Boy Butter na prvi pogled:

  • 100-odstotno rastlinskega izvora in veganski.
  • Izjemno spolzek, idealen za fisting.
  • Enostaven za čiščenje - kljub temu da je na oljni osnovi, je topen v vodi.
  • Dolgotrajna lubrikantnost.
  • Sestavine, ki skrbijo za kožo, kot sta kokosovo olje in silikon.
  • Ni združljiv s kondomi iz lateksa.
  • Užitno in nestrupeno.
  • Varen za silikonske spolne igrače.
  • Primeren za vse vrste analnega seksa.
  • Izdelano v ZDA iz visokokakovostnih naravnih sestavin.


Če Boy Butter posebej za fisting, se zavedajte, da lahko večkratno namakanje roke v kozarec z lubrikantom kontaminira preostali del lubrikanta. Zato odstranite potrebno količino Boy Butterpreden začnete z fisting začetkom uporabe. Kot alternativo pakiranju v kozarcu vam ponujamo tudi lubrikant Boy Butter v bolj higienični steklenici za stiskanje.

Dodatne informacije:

  • fisting Boy Butter Original Formula
  • V praktičnem kozarcu, v katerega lahko potopite celotno roko.
  • Na voljo v treh velikostih: Boy Butter Izvirna 118 ml, Boy Butter Original 237 ml in Boy Butter Original 473 ml / 16 fl.oz.
  • Opomba: Boy Butter ni združljiv s kondomi iz lateksa, lahko pa se uporablja s kondomi iz drugih materialov.
  • Sestavine (INCI): delno hidrogenirana rastlinska olja, glicerin, polisorbat 60, tokoferil acetat, gliceril stearat, fenil trimetikon.
  • Vse Boy Butter So odgovorno proizvedeni iz naravnih in veganskih sestavin najvišje kakovosti.
  • Izdelano v ZDA.
  • MEO in Boy Butter sta dve znani blagovni znamki na področju lubrikantov in spolnega dobrega počutja. Obe podjetji ponujata različne izdelke, vključno z lubrikanti na oljni in vodni osnovi, kot sta npr Boy Butter in Aquameo.
  • MEO in MEO dolgujeta svoj ugled Boy Butter ne le visoki kakovosti svojih izdelkov, temveč tudi zavezanosti varnosti izdelkov in zadovoljstvu strank. Podjetji se zavedata posebnih potreb svojih strank, kar se odraža v raznolikosti izdelkov, ki jih ponujata.
  • Odkrijte svet fisting z našo visokokakovostno ponudbo fisting Maziv in fisting Krem. V podjetju MEO vam ponujamo širok izbor izdelkov, vključno s priljubljenimi Boy Butter Original Formula in posebej razvito lubrikantno sredstvo za fisting. Naš lubrikant za fisting zagotavlja popolno količino lubrikanta in je varen za vznemirljive fisting dogodivščine. Ne glede na to, ali iščete zanesljiv fisting Lubrikant, ali fisting Kremo ali lubrikant za fisting, imamo najboljše izdelke za fisting užitke. Doživite intenziven užitek in sprostitev med seanso fistinga z našimi visokokakovostnimi lubrikanti za fisting fisting. Odkrijte naše lubrikante za fisting zdaj in uživajte v vznemirljivih in varnih izkušnjah s fistingom.
  • MEO je blagovna znamka nemškega podjetja MEO. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

To bi vas lahko zanimalo tudi:

OCENE STRANK

Še ni komentarjev strank

Napišite svoj pregled

Boy Butter Fisting lubrikant - Original Formula

Boy Butter Fisting lubrikant - Original Formula

Odkrijte lubrikant za fisting iz ZDA: Boy Butter! To mazivo za fisting je gladko kot stopljeno maslo in je idealno za enostavno prodiranje v vsako odprtino! S sestavinami, kot sta kokosovo olje in silikon Boy Butter za mehak, popolnoma prijeten učinek. Boy Butter dolgo ostane spolzek in ne postane lepljiv.

Napišite svoj pregled

Kupci so kupili tudi:

19 drugi izdelki iz iste kategorije: