Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Oprijemalni pas Full Load - Analni pas za moške in ženske

Naš postroj za analni čep vam ponuja popolnoma diskretno in seksi stimulacijo točno tam, kjer vam je najbolj všeč - globoko v anusu. In seveda točno takrat, ko si to najbolj želite - kadarkoli in kjerkoli! Analni čepek lahko uporabljate kadarkoli in kjerkoli - v trgovini, v telovadnici, na zabavi, na večerji ali kjerkoli drugje!

Več informacij

3489/00

na voljo

    Več informacij

    Naš postroj za analni čep vam ponuja popolnoma diskretno in seksi stimulacijo točno tam, kjer vam je najbolj všeč - globoko v anusu. In seveda točno takrat, ko si to najbolj želite - kadarkoli in kjerkoli! Analni čepek lahko uporabljate kadarkoli in kjerkoli - v trgovini, v telovadnici, na zabavi, na večerji ali kjerkoli drugje! Spletna stran butt plug Full Load se popolnoma varno namesti v postroj za analni čep in vas stimulira, ne da bi to kdo opazil. Tudi v bazenu ali na plaži, saj je postroj za analni čepek vodoodporen.

    Zakaj je postroj za analni čepek Full Load tako poseben?

    Ta postroj za analni čepek je odgovor na vaše erotične fantazije! Ta inovativni izdelek podjetja MEO odlikujeta trdna kakovost in zelo visoko udobje pri nošenju (tudi med športom). Z našim postrojem analnih čepkov boste odkrili nove dimenzije užitka. Ne glede na to, ali delate prve korake v svetu seksi pripomočkov ali želite razširiti svojo profesionalno zbirko, je ta postroj za analne čepke pravi za vas.

    Kaj je tako posebnega v erotičnih fantazijah o diskretni, neopazni in trajni uporabi butt plug s postrojem za analni čep?

    Erotične fantazije so edinstvene in raznolike, skrivnostne ali tabuizirane pa imajo lahko pogosto posebno privlačnost. Diskretna in neopazna uporaba butt plug s postrojem analnih čepkov pod vsakdanjimi oblačili je preprosto čudovito vznemirljiva. Za številne naše stranke je lahko stalni in intimni občutek zadnjega čepka v anusu stalen fizični opomnik na lastno seksualnost in čutnost. Služi kot zasebni užitek, ki ga poznajo in obvladujejo samo oni. Dejstvo, da je butt plug neopažen, lahko poveča vzburjenje; obstaja element skrivnega, prepovedanega, ki ga pogosto najdemo v erotičnih fantazijah. Uporaba v javnosti, tudi v vsakdanjih situacijah, lahko poveča občutek pustolovščine in tveganja. Poleg tega lahko pri nekaterih vključuje tudi vidik podrejenosti ali nadvlade, zlasti če nošenje predlaga ali odredi partner. Skratka, takšne fantazije ponujajo čudovit način za prekinitev rutine vsakdanjega življenja.

    Ključne značilnosti:

    • Seksi pripomoček za ženske in moške: postroj za analni čep je poseben pripomoček, ki se ne uporablja le v svetu BDSM, temveč ga uporabljajo številni moški in ženske. Gre za nekakšen pas (postroj), pri katerem se en trak nosi okoli pasu, drugi pa med nogami v mednožju in v katerega se lahko pritrdi analni čep iz serije Full Load (glej tudi "Priporočeni dodatki").
    • Stalna prisotnost: Ko je pas za analni čep na sebi, analni čep ostane na svojem mestu. Glavni namen našega pasu za analni čep je zagotoviti stimulativne ali vznemirljive občutke za uporabnika, pogosto pa gre tudi za nadzor ali prevlado s strani partnerja.
    • Optimalen material: Naš pas za analne čepke, izdelan iz najboljših materialov, zagotavlja največje udobje in diskretnost.
    • Prilagodljivo prileganje: Prilagodi se telesu za varno in prijetno izkušnjo.
    • Enostavno čiščenje: Vodoodporna zasnova omogoča enostavno in temeljito čiščenje.


    Kako uporabljam postroj za analni čepek?

    Postroj za analni čepek se namesti v nekaj preprostih korakih in se takoj prilega kot rokavica. Nastavljiv pas se prilega tako ženskam kot moškim, pas, ki gre skozi mednožje in na katerega je pritrjen butt plug Full Load , pa je prav tako nastavljiv po velikosti. Naš pas za analni čepek ponujamo v univerzalni velikosti, ki vedno ustreza vsem analnim čepkom serije Full Load različnih velikosti. Tako je postroj za analni čep popolnoma primeren za vsako telesno velikost. Po uporabi lahko postroj analnih čepkov enostavno očistite s toplo vodo in milom. Za še posebej temeljito čiščenje priporočamo naš sprej VERYCLEAN.

    Več podrobnosti:

    • Svežnji za analni čep za enega butt plug iz serije Full Load.
    • Analni čep (ni vključen). Analni čep Full Load je na voljo v velikostih od S do XL. Oglejte si tudi "Priporočena dodatna oprema".
    • Analni čep je odstranljiv za lažje čiščenje.
    • Lahko se kombinira z vsemi velikostmi analnih čepov iz serije Full Load.
    • Material: silikon, TPR, PVC
    • Opomba: Butt plug ni priložen. Naročiti ga je treba posebej.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sehr zufrieden

    Passt genau und ist angenehm zu Tragen. Meine Frau ist sehr zufrieden wenn ich ihn trage. Mit dem Plug in L genau richtig

      Ocenjevanje 

      Sehr gut

      Ist sehr gut .und man kommt auf seine Höhe Punkte, wenn mann es den ganzen Tag tragen tut.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Oprijemalni pas Full Load - Analni pas za moške in ženske

      Oprijemalni pas Full Load - Analni pas za moške in ženske

      Naš postroj za analni čep vam ponuja popolnoma diskretno in seksi stimulacijo točno tam, kjer vam je najbolj všeč - globoko v anusu. In seveda točno takrat, ko si to najbolj želite - kadarkoli in kjerkoli! Analni čepek lahko uporabljate kadarkoli in kjerkoli - v trgovini, v telovadnici, na zabavi, na večerji ali kjerkoli drugje!

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: