Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analno mazivo

Glasilo

SPIT to Reactivate - Hibridni analni lubrikant

Novo

Mazivo SPIT je čudovito vulgaren in popolnoma živalski! Takšen, kot je seks v svoji najboljši podobi. Posebnost SPIT je, da ga ni treba ponovno nanesti kot običajne osebne lubrikante, ko izgubi svojo lubrikantnost. Namesto tega ga lahko SPIT preprosto ponovno aktivirate s pljuvanjem nanj!

Več informacij

na voljo

Več informacij

Mazivo SPIT je čudovito vulgaren in popolnoma animalističen! Takšen, kot je seks v svoji najboljši podobi. Posebnost SPIT je, da ga ni treba ponovno nanesti kot običajne lubrikante, ko izgubi svojo mazljivost. Namesto tega lahko SPIT preprosto ponovno aktivirate tako, da nanj pljunete! Zaradi tega je uporaba SPIT posebno seksi izkušnjo. SPIT je lubrikant na vodni osnovi z gosto in kremasto konsistenco. SPIT je idealen za intenziven analni seks, saj ga ni treba nenehno ponovno nanašati.

 

SPIT to Reactivate - Vulgaren in animalističen za dodaten zagon med seksom!

 

Inovativna lastnost SPIT je možnost ponovne aktivacije s pljuvanjem. To omogoča še posebej seksi izkušnjo med seksom. SPIT je 100-odstotno varen za kondome in vsebuje koži prijazne sestavine, kot je aloe vera. Te vlažijo in razvajajo kožo. Prav tako je SPIT ne vsebuje parabenov in spermicidov ter na koži ne pušča lepljivega filma.

 

Lubrikant SPIT je brez okusa in skoraj brez vonja, zato se lahko popolnoma osredotočite na bistvene stvari. SPIT enostavno ga je umiti, koža pa je prijetno mehka in nahranjena.

 

Tukaj je deset poudarkov, ki SPIT zaradi katerih je to zelo poseben osebni lubrikant:

 

  1. Vulgaren in animaličen za dodaten zagon med seksom!
  2. Osebni lubrikant na vodni osnovi s kremasto konsistenco
  3. Dolgotrajen - ni ga treba nenehno ponovno nanašati.
  4. Lahko se ponovno aktivira s pršenjem.
  5. Vsebuje koži prijazno aloe vero.
  6. Brez parabenov in spermicidov.
  7. Brez okusa in skoraj brez vonja.
  8. Enostaven za umivanje.
  9. Vsebuje majhno količino silikona, zato je zelo spolzek.
  10. Praktična žepna steklenička za potovanja.

 

Čeprav je lubrikant SPIT je bil dejansko razvit za gejevski seks, je enako priljubljen pri vseh moških in ženskah. Zaradi domiselnega mehanizma črpalke (v večji steklenički) ga je enostavno uporabljati. SPIT je popoln lubrikant za masturbacijo, analni seks, vaginalni seks in celo za animalistično masažo telesa. Če ni dovolj vlažen, preprosto nanesite malo SPIT nanesite malo. Ali grozi, da se bo izsušil? Preprosto pljunite nanj in že lahko začnete!

 

Več informacij:

 

  • SPIT to Reactivate - Hibridni osebni lubrikant
  • Odličen za analni seks, vaginalni seks in masturbacijo, rimming in masažo telesa.
  • Na voljo v treh velikostih: SPIT 30 ml / 1 fl.oz, SPIT 100 ml / 3,4 fl.oz, SPIT 250 ml / 8,5 fl.oz.
  • Sestavine (INCI): Izjemno prečiščena voda, dimetikon, izopropil mirizat, glicerin, propilen glikol, izvleček aloe vere (2 %), kopolimer akrilamida/amonijevega akrilata, poliizobuten, natrijev hialuronat, kalijev sorbat, polisorbat 20.
  • Opazili boste, da formula z aloe vero vaši koži daje občutek SPIT bo mehka in navlažena. Okus je nevsiljiv, lubrikant pa je praktično brez vonja, zato se lahko popolnoma osredotočite na seks. Po uporabi ga zlahka sperete. Stekleničko SPIT stresite, ko jo dobite na dom, da aktivirate formulo. Stekleničko z lubrikantom hranite v hladnem okolju. Če ste alergični na silikonski lubrikant, naredite majhen test z obliži in počakajte 24 ur, preden uporabite lubrikant.
  • MEO je blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.
  • Izdelano v Veliki Britaniji.

To bi vas lahko zanimalo tudi:

OCENE STRANK

Še ni komentarjev strank

Napišite svoj pregled

SPIT to Reactivate - Hibridni analni lubrikant

SPIT to Reactivate - Hibridni analni lubrikant

Mazivo SPIT je čudovito vulgaren in popolnoma živalski! Takšen, kot je seks v svoji najboljši podobi. Posebnost SPIT je, da ga ni treba ponovno nanesti kot običajne osebne lubrikante, ko izgubi svojo lubrikantnost. Namesto tega ga lahko SPIT preprosto ponovno aktivirate s pljuvanjem nanj!

Napišite svoj pregled

Kupci so kupili tudi:

26 drugi izdelki iz iste kategorije: