Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Neoprenske maske

Glasilo

Neoprenska maska

Naša neoprenska maska za Dom ali dominatrix ponuja odlično priložnost, da sužnja po želji spremenite v osebni predmet poželenja. Snemljiva preveza za oči in pokrivalo za usta omogočata, da partnerjeva čutila nadzorujete po svoji volji. Videti ali ne videti? Govoriti ali uživati v tišini? Odločite se sami.

Več informacij

3552/00

na voljo

    Več informacij

    Neoprenska maska s snemljivo prevezo za oči in pokrovom za usta.

    Za Dom ali dominatrix je naša neoprenska maska odlična priložnost, da sužnja ali sužnjo po želji spremenite v osebni predmet poželenja. Snemljiva preveza za oči in pokrovček za usta omogočata, da partnerjeva čutila nadzorujete po svoji volji. Videti ali ne videti? Govoriti ali uživati v tišini? Odločite se sami.

    Maska je izdelana iz elastičnega, udobnega in zračnega neoprena ter se prilagodi večini oblik glave. Je tako udobna, da jo je mogoče nositi dlje časa - idealna za daljše seanse BDSM. Neoprensko masko lahko kombinirate z drugimi pripomočki BDSM, kot so lopatice, biči in ročaji, da bo vaša izkušnja popolna!

    Neoprenska maska s snemljivim pokrovom za usta je idealna za anonimni, pasivni oralni seks:

    Neoprenska maska s popolnim prekritjem obraza zagotavlja visoko stopnjo anonimnosti, kar je lahko psihično stimulativno in omogoča intenzivnejše doživljanje. Posebej privlačen je snemljiv pokrovček za usta, ki sužnju omogoča oralno aktivnost, medtem ko preostali del obraza ostane pokrit. To okrepi občutek podrejenosti in osredotočenost na samo dejanje. Poleg tega udoben, elastičen neoprenski material zagotavlja visoko raven udobja pri nošenju tudi v daljšem časovnem obdobju. Poleg tega lahko nošenje maske za oči omeji pogled in tako poveča koncentracijo na blowjob, kar lahko poveča intenzivnost za aktivnega partnerja. Na splošno ta neoprenska maska ponuja edinstveno kombinacijo anonimnosti, udobja in čutne izkušnje, ki je idealna za pasivni oralni seks.

    Iščete popoln material za svojo masko BDSM? Neopren je lahko to, kar iščete. Maske iz neoprena imajo v primerjavi s tradicionalnimi maskami iz usnja ali lateksa številne prednosti, zato so za mnoge idealna izbira.

    Udobje in prilagodljivost: Neopren je znan po svoji raztegljivosti in prilagodljivosti. V nasprotju z usnjem, ki je pogosto togo in utesnjujoče, se neopren nežno prilagaja konturam glave, ne da bi stiskal ali stiskal. To pomeni, da lahko neoprenske maske udobno nosite dlje časa, zato so idealne za daljše seanse BDSM.

    Dihanje: Še ena prednost neoprena je njegova zračnost. Medtem ko lateks in včasih tudi usnje zadržujeta toploto, kar lahko povzroči preveliko toploto in nelagodje, neopren omogoča boljše kroženje zraka. Zato so neoprenske maske še posebej udobne med intenzivnejšimi dejavnostmi.

    Enostavna nega: Neopren je boljši tudi z vidika nege in čiščenja. Enostavno ga je čistiti in se hitro suši, za razliko od usnja, ki za ohranjanje kakovosti zahteva posebna čistila in nego. Tudi lateks je lahko zahteven za nego in pogosto potrebuje posebno obdelavo, da ohrani svoj sijaj in elastičnost.

    Hipoalergene lastnosti: Za ljudi z občutljivo kožo ali alergijami je neopren pogosto boljša izbira. Medtem ko lateks pogosto povzroča alergijske reakcije, je neopren običajno hipoalergeni in koži prijazen.

    Na splošno neopren ponuja odlično ravnovesje med udobjem, funkcionalnostjo in slogom, zato je odlična izbira za vse, ki iščejo alternativo maskam iz usnja in lateksa. Ne glede na to, ali ste na sceni BDSM novi ali že izkušeni, je maska iz neoprena lahko to, kar potrebujete za uresničevanje svojih najboljših fantazij.

    Več podrobnosti:

    • Neoprenska maska z odstranljivo masko za oči in pokrovom za usta
    • Velikost: ena velikost, obseg vratu do približno 46 cm.
    • Material: neopren

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Love it!

    This was a great addition to our hood assortment my girlfriend and I have and we both enjoyed this hood so much we want to get another one so we can both wear one at the same time. We added our favorite ball gag and it made the playtime even better.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Schöne Maske

    Leichtes An- und Ausziehen. Einfach zu reinigen. Der Druck auf das Kinn ist etwas gewöhnungsbedürftig, beeinträchtigt den Langzeitgebrauch aber nicht

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Awesome and Comfortable

    Fits great nice and snug

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Neoprenska maska

    Neoprenska maska

    Naša neoprenska maska za Dom ali dominatrix ponuja odlično priložnost, da sužnja po želji spremenite v osebni predmet poželenja. Snemljiva preveza za oči in pokrivalo za usta omogočata, da partnerjeva čutila nadzorujete po svoji volji. Videti ali ne videti? Govoriti ali uživati v tišini? Odločite se sami.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    14 drugi izdelki iz iste kategorije: