Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Obročki za penis

Glasilo

Prstan za penis nastavljiv, izdelan iz usnja z Hanky Code - rdečim

Želite trenirati erektilno tkivo? Potem je nastavljiv usnjen obroč za penis prva izbira. Poleg tega je impresiven učinek, tj. velik in debel penis, viden že po kratkem času.

Več informacij

8131/00

na voljo

    Več informacij

    Želite trenirati erektilno tkivo? Potem je nastavljiv usnjen obroč za penis prva izbira. Poleg tega je impresiven učinek, namreč velik in debel penis, viden že po kratkem času.

    Ta čudovit, dvobarvni obroček za penis je ročno izdelan iz telečjega usnja, barve pa so usklajene z dobro znano "Hanky Code". Barvne podrobnosti (naš prstan za penis je na voljo v rdeči, rumeni, modri, rumeni in črni barvi) so enake svetovno znani kodi Hanky Code in zagotavljajo informacije o vaših spolnih preferencah. Koda "Hanky Code" je eden prvih znakov, ki so bili uvedeni za označevanje spolnih preferenc. Prvotno barvna koda izhaja iz subkulture, kjer je nastala v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. Medtem ko se kode v heteroseksualni sceni uporabljajo precej redko, pa v gejevski sceni in sceni BDSM veljajo za obvezne. Najbolj znane barve so bela - želim samo masturbirati (skupaj), siva - iščem partnerja za bondage, rdeča - iščem pravega partnerja za fisting, črna - všeč mi je trd seks, zlasti sadomazohistični, rumena - všeč so mi zlati tuši in modra - sem spolno aktiven.

    Usnjeni obroček za penis ima veliko prednosti pred drugimi vrstami obročkov za penis, kot so kovinski ali gumijasti obročki za penis. Največja prednost pa je, da je bolj udoben in da je njegova velikost nastavljiva. Usnje je mehkejše in prožnejše od kovinskega, zato ga je enostavno prilagoditi velikosti penisa in individualnemu udobju. Zaradi zapenjanja z zaskočnico ga je v primerjavi z drugimi obročki za penis tudi lažje natakniti in sneti, kar je še posebej koristno med spolnim odnosom.

    Obstaja več dobrih razlogov za uporabo usnjenega obročka za penis:

    Boljša erekcija: Obroček za penis lahko pomaga doseči trdnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo, saj omejuje pretok krvi v predel penisa.

    Večja občutljivost: Obroček za penis lahko s povečanim pretokom krvi in stimulacijo živcev pripomore tudi k večji občutljivosti penisa.

    Povečanje spolnega užitka: Z izboljšanjem erekcije in občutljivosti lahko obroček za penis pomaga povečati spolni užitek in zadovoljstvo med spolnim odnosom ali masturbacijo.

    Odložitev ejakulacije: Obroček za penis lahko pomaga odložiti ejakulacijo, kar je lahko koristno tako za uporabnika kot za njegovega partnerja.

    Izboljšanje spolne zmogljivosti: Redna uporaba obročka za penis lahko trenira in okrepi erektilno tkivo penisa, kar lahko vodi k izboljšanju spolne zmogljivosti.

    Kako uporabljam nastavljiv usnjen obroček za penis?

    Ko obroček za penis ni v erekciji, ga namestite okoli penisa in mošnjička. Ko je penis pokončen in se kri pretaka v erektilno tkivo, je obroček za penis tako tesen, da kri ne more več teči nazaj. Na ta način penis ne postane le trd in velik, temveč se ejakulacija tudi odloži. Tudi po orgazmu ostane penis čvrst in trden. Poleg tega lahko obroček za penis pomaga tudi pri blagi erektilni disfunkciji ali če penis po daljšem spolnem odnosu sam postane ohlapen. Številnim uporabnikom pa je všeč tudi estetika, saj zaradi dobro prilegajočega se obročka za penis jasno izstopajo žile na penisu.

    Več podrobnosti:

    • Obroček za penis iz usnja, nastavljiv s strani CAZZOMEO
    • Ročno izdelan obroček za penis, dvobarven
    • Material: telečje usnje, zakovice iz nerjavečega jekla
    • Univerzalna velikost
    • Prstan za penis lahko popolnoma prilagodite želeni velikosti.
    • Usnjeni obroček za penis meri približno 2 cm v širino, njegovo velikost pa je mogoče individualno prilagoditi (premer od približno 40 do 60 mm).
    • Upoštevajte, da je treba usnjeni obroček za penis, tako kot vsak drug obroček za penis, uporabljati previdno in le omejen čas, da se izognete neprijetnostim.
    • Čiščenje: Po uporabi obrišite z vlažno krpo in občasno natrite z malo usnjene masti.
    • CAZZOMEO™ je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji.

    Prenesi

    Petelinji obročki

    Kako namestiti obroček za penis in kako izbrati pravo velikost obročka za penis

    Prenesi (1.21M)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    This is a great product.

    This is a great product. It makes my cock rock hard and my balls so tight. My bf says it looks very hot on me and coupled with a collar is a big turn on to him.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Preis/Leistung ist super und tolle Optik.

    Preis/Leistung ist super und tolle Optik.
    Durch die variable Größeneinteilung kann der Cockring auch mal etwas fester eingestellt werden.

      Napišite svoj pregled

      Prstan za penis nastavljiv, izdelan iz usnja z Hanky Code - rdečim

      Prstan za penis nastavljiv, izdelan iz usnja z Hanky Code - rdečim

      Želite trenirati erektilno tkivo? Potem je nastavljiv usnjen obroč za penis prva izbira. Poleg tega je impresiven učinek, tj. velik in debel penis, viden že po kratkem času.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: