Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Obročki za penis

Glasilo

Kovinski obroček za penis - STEALTH

Tako preprosta in hkrati tako neverjetno dobra. Naš sodobni obroček za penis ne zagotavlja le čvrstega in čvrstega penisa, temveč tudi erotičen, skrivnosten videz.

Več informacij

39,90 €


-65%

13,97 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Tako preprosta in hkrati tako neverjetno dobra. Naš sodobni obroček za penis ne zagotavlja le polnega in trdega penisa, temveč tudi erotičen, hipno skrit videz.

    Minimalistična oblika in črna anodizirana površina poudarjata plemenit videz v brezčasnem dizajnu!

    Izdelan je iz lahkega, posebej trpežnega aluminija in na izbiro so tri različne velikosti: 45 mm, 50 in 55 mm notranjega premera.

    Informacije:

    Anodiranje je metoda površinske tehnologije za ustvarjanje zaščitne plasti na aluminiju. Ustvari tanko plast, ki ščiti globlje plasti pred korozijo, če v tej plasti ni vrzeli, na primer zaradi mehanskih poškodb.

    Z našim erekcijskim obročkom boste dosegli najtežjo erekcijo v življenju!

    Penis trd kot jeklo in vzdržljiv kot olimpijski maratonec. Obroček za penis MEO® vam naravno zagotavlja izjemno stabilnost in več zabave med seksom.

    Obroček za penis, če je tesno nameščen okoli penisa in semenčic, lahko ne le poveča in utrdi vaš penis, temveč tudi omogoči, da dlje zdržite in doživite intenzivnejši orgazem.

    Obroček za penis MEO® zaustavi kri v kavernoznem telesu in ji prepreči, da bi skozi žile odtekla iz penisa. V hipu boste imeli trdo, izbočeno erekcijo.

    Katera velikost je idealna zame in kako dolgo lahko nosim obroček?

    Obroček za penis ali obroček za spolovilo je treba nositi le toliko časa, dokler se počutim udobno. Spodaj najdete navodila za prenos, ki pojasnjujejo, kako si natakniti obroček za penis, in podrobno svetujejo pri izbiri prave velikosti. Ta navodila so prav tako priložena vsakemu penisnemu obročku ali pa jih lahko po telefonu zahtevate pri podjetju MEO® Versandhandel. Na splošno mora penisni obroček ali obroček za penis izvajati pritisk, ki ga zaznavamo kot prijetnega, vendar tudi ne sme biti pretesen. Po naših izkušnjah, ki smo jih pridobili pri naročanju erekcijskih obročkov po pošti, premer 45 mm ustreza običajnim velikostim penisa (ko se erekcijski obroček nosi okoli penisa in testisov). Opomba: Z malo lubrikanta Aquameo si ga boste lažje nataknili.

    Prenesi

    Petelinji obročki

    Kako namestiti obroček za penis in kako izbrati pravo velikost obročka za penis

    Prenesi (1.21M)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Nothing can beat this cock ring

    Nothing can beat this cock ring for its beautiful finish and workmanship. The inside surface has a slight radius so there are no sharp 90 degree edges to cut off circulation. You won't find a more beautiful piece than this one.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    I'm impressed

    This is my second ring, and I have to say I'm impressed! I love the weight, really lets you know it's there. The surface is silky smooth, with no seams. It looks and feels great! I enjoy the feel so much, I wear it everywhere. As far as performance/enhancement, I haven't been this hard since my teenage years. Make sure to get the right size!!

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Kovinski obroček za penis - STEALTH

    Kovinski obroček za penis - STEALTH

    Tako preprosta in hkrati tako neverjetno dobra. Naš sodobni obroček za penis ne zagotavlja le čvrstega in čvrstega penisa, temveč tudi erotičen, skrivnosten videz.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: