Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Penis obročki z vibracijo

Glasilo

Satisfyer Epic Duo - Obroček za penis

Vau! Ta obroček je združljiv z vsemi pametnimi telefoni, tablicami in urami Apple Watch z operacijskim sistemom Android ali Apple! Petelinji obroč Epic Duo lahko povežete z aplikacijo Satisfyer Connect. To vam omogoča popoln nadzor nad zmogljivim motorjem obročka in lahko prilagodite svoj užitek ali dovolite partnerju, da nadzoruje vaš užitek in vaš penis na daljavo

Več informacij

3084/00

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Vau! Ta obroček je združljiv z vsemi pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki in urami Apple Watch z operacijskim sistemom Android ali Apple! Petelinji obroček Epic Duo podpira Bluetooth in se poveže z nagrajeno aplikacijo Satisfyer Connect. Ta vam omogoča popoln nadzor nad zmogljivim motorjem obročka in vam omogoča, da prilagodite svoj užitek ali da partner na daljavo nadzoruje vaš užitek in penis

     

    Kako uporabljam obroček Satisfyer Epic Duo?

     

    Visokotehnološki obroček za penis se nosi okoli penisa in testisov, tako kot drugi obročki za penis. Podaljšana oblika izvaja dodaten stimulativni pritisk na vaše erogene cone, ki se nahajajo med modi in anusom! Z vsakim gibom in na vsakem koraku boste izjemno stimulirani. Silikonski obroček za penis se tesno prilega penisu, medtem ko so jajca obdana z nekoliko večjim obročkom za moda. Tako obroček za penis Satisfyer Epic Duo App ustvari vznemirljiv učinek krvne stazacije, ki zagotavlja intenzivnejše občutke in izboljša vašo vzdržljivost med seksom.

     

    Želite obroček Satisfyer Epic Duo uporabljati med masturbacijo in jo narediti še bolj vznemirljivo? Z aplikacijo povabite neznanca ali partnerja in mu prepustite nadzor nad svojo erekcijo in užitkom. Ni pomembno, kje je vaš partner, zato je Satisfyer Epic Duo popolna spolna igrača za vse vrste razmerij na daljavo.

     

    Kaj je tako posebnega pri napravi Satisfyer Epic Duo?

     

    Satisfyer Epic Duo proizvaja nore impulze in vibracije, kot jih ni bilo še pri nobenem drugem obročku! Zaradi gumba na en dotik na strani ali prek aplikacije ga je preprosto uporabljati. Poleg tega sta obroček za penis in obroček za moda izdelana iz medicinskega silikona, zato sta še posebej prijazna do telesa in higienična. Vodoodporen (IPX7), obroček za penis se ne ustraši mokre uporabe in vas z veseljem spremlja pod tušem ali v kadi. Mimogrede, Satisfyer Epic Duo bo koristil tudi vašemu partnerju, saj vibracijski obroček s svojo voluminozno obliko in raznolikimi programi vibriranja vašega partnerja med seksom izdatno razvaja. Če Satisfyerju Duo zmanjka energije, ga lahko hitro napolnite s priloženim polnilnim kablom USB.

     

    Kako lahko očistim Satisfyer Epic Duo?

     

    Satisfyer Epic Duo preprosto očistite z malo tople vode in milom. Če vam je ljubše posebno temeljito čiščenje, vam priporočamo naš sprej VERYCLEAN.

     

    Kaj moram upoštevati pri uporabi naprave Satisfyer Epic Duo?

     

    Uporabljajte samo lubrikante na vodni osnovi, kot je Aquameo. Maziva na osnovi silikona lahko poškodujejo visokokakovostno površino.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Vibracijski obroček za penis, ki ga je mogoče upravljati prek aplikacije
    • Izjemno močne globoke vibracije
    • 12 programov vibriranja
    • 15 let garancije
    • Način šepetanja
    • Priložen magnetni polnilni kabel USB
    • Teža: 58 g
    • Dolžina 11 cm, širina 4,5 cm, premer obroča za penis 3 cm (prilagodljiv).
    • Material: za telo varen silikon, ABS
    • Vodoodporen

     

    Senzualne funkcije v fantastični aplikaciji:

     

    100-odstotna varnost podatkov

     

    Aplikacija izpolnjuje vse stroge zahteve nemške zakonodaje o varstvu podatkov. Poleg tega registracija ni potrebna! Satisfyer Connect ne zbira nobenih podatkov ali vedenja pri uporabi. Vaši podatki so zato vedno 100-odstotno varni.

     

    Nadzor na daljavo

     

    Uporabite svoj mobilni telefon ali uro Apple Watch prek povezave Bluetooth ali interneta kot daljinski upravljalnik za vse svoje naprave Satisfyer(s) ali naprave Satisfyer(s) drugih (seveda samo in če to želita obe strani). Ali pa v živo upravljajte Satisfyer drugih uporabnikov v videoklepetalnicah!

     

    Oblikovalec vibracij

     

    Oblikujte svoje vibracije in jih delite z drugimi uporabniki po vsem svetu.

     

    Vibracije okolja

     

    Zvoke iz okolice spremenite v vibracije z mikrofonom mobilnega telefona.

     

    Vibriranje seznama predvajanja

     

    Doživite vibracije v ritmu svojega seznama predvajanja na Spotifyju ali drugih storitvah pretakanja.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Parfait

    La taille est parfaite, ne serre pas et se porte confortablement. Pour ce qui est de madame, elle est aussi très contente de pouvoir ressentir de nouvelle sensation grâce à ce sextoy.

      Ocenjevanje 

      Efficace

      Oggetto molto efficace piacere raggiunto in poco tempo

        Ocenjevanje 

        Erst skeptisch aber jetzt begeistert

        Habe den Satisfyer Epic Duo App Cockring meinem Freund geschenkt. Er war anfangs etwas skeptisch, aber die Neugierde hat gesiegt. Der Satisfyer Epic Duo tut was er verspricht und verschafft zuverlässig tolle und intensive Höhepunkte. Nun ist er sein neuer, netter Begleiter wenn er auf Geschäftsreise ist und ich den Cockring von zuhause über die App steuere.

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Eine herrlich neue Erfahrung für mich!

        Geiler Cock Ring mit Fernsteuerung über das Iphone. Kann man vieles mit machen und ausprobieren. Wir hatten damit beide sehr viel Spaß und haben weitere Ideen entwicklet, was man noch so tun kann... :-)

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Great product

        Having tried several different products in the past and being disappointed I decided to buy this ......... All I can say is WOW orgasm without any touching fantastic would thoroughly recommend

        • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

        Napišite svoj pregled

        Satisfyer Epic Duo - Obroček za penis

        Satisfyer Epic Duo - Obroček za penis

        Vau! Ta obroček je združljiv z vsemi pametnimi telefoni, tablicami in urami Apple Watch z operacijskim sistemom Android ali Apple! Petelinji obroč Epic Duo lahko povežete z aplikacijo Satisfyer Connect. To vam omogoča popoln nadzor nad zmogljivim motorjem obročka in lahko prilagodite svoj užitek ali dovolite partnerju, da nadzoruje vaš užitek in vaš penis na daljavo

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        15 drugi izdelki iz iste kategorije: