Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Sponke za bradavice

Glasilo

THUMBS'UP Sponka za bradavice, ki jo je izdelal Dr. Sado

Dobrodošli v svetu Dr. Sada, v svetu, kjer se prestopajo meje in na novo opredeljuje intenzivnost. Predstavljamo vam THUMBS'UP Nipple Clamp by Dr. Sado - vrhunski pripomoček BDSM, ki na čudovit način združuje stimulacijo bradavic in bondage.

Več informacij

3483/00

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Dobrodošli v svetu doktorja Sada, v svetu, kjer se prestopajo meje in na novo opredeljuje intenzivnost. Predstavljamo vam THUMBS'UP Nipple Clamp by Dr. Sado - vrhunski pripomoček BDSM, ki na čudovit način združuje stimulacijo bradavic in bondage.

     

    THUMBS'UP Stiskalo za bradavice Dr. Sado - Odkrijte novo dimenzijo stimulacije bradavičk!

     

    Spletna stran THUMBS'UP Je več kot le običajna sponka za bradavičke. Je prava revolucija v prepletanju nadvlade in podrejenosti. Z intenzivno stimulacijo bradavičk in prefinjeno fiksacijo palca bo vaša naslednja seansa BDSM še bolj intenzivna in vznemirljiva. Predstavljajte si, da so roke vašega partnerja privezane neposredno na njegove občutljive bradavičke. Vsak gib je takoj kaznovan z intenzivnim vlečenjem in stiskanjem. Ta edinstvena funkcija okrepi občutek podrejenosti in dominantnemu partnerju omogoča popoln nadzor, medtem ko podrejeni partner ostaja v sladki agoniji. Spletna stran THUMBS'UP Je ultimativni pripomoček za vse, ki želijo premakniti svoje meje in izkusiti novo dimenzijo stimulacije. Skrivnost objemke za bradavičke THUMBS'UP ni le v njeni dvojni funkciji, temveč tudi v njeni visokokakovostni izdelavi. Iz najboljšega nerjavnega jekla izdelana objemka za bradavice obljublja dolgotrajno kakovost in intenziven občutek na bradavičkah. Njena teža ta občutek še okrepi in naredi vsak dotik in vsak gib še intenzivnejši. Prijemalka za bradavice THUMBS'UP je torej več kot le orodje BDSM - je obljuba nepozabnih trenutkov in nujna oprema za vse, ki iščejo nekaj posebnega, ko gre za stimulacijo bradavičk.

    Prijemalka za bradavičke THUMBS'UP od Dr. Sada - sprostite svoje najtežje fantazije med "igro z bradavičkami"!

    Iščete vrhunski udarec? Nekaj, kar ne zagotavlja le vzburjenja, temveč tudi intenzivno stimulacijo? Potem ima Dr. Sado morda popolno rešitev za vas.


    • Nepozaben občutek: Ko običajna stimulacija bradavičk ni več dovolj, je Dr. Sado popolna rešitev THUMBS'UPinovativna kombinacija omejevalnika palca in objemke za bradavice je prava stvar za vas. Natančna izdelava v delavnicah podjetja Dr. Sado ustvarja objemko, ki je dovolj močna, da skupaj poveže palec in bradavico, hkrati pa je dovolj udobna za dolgotrajno uporabo.


    • Zakaj imajo moški in ženske radi to objemko za bradavičke: Teža sponke za bradavičke je zelo pomembna THUMBS'UP Teža objemke za bradavičke - približno 110 gramov - intenzivno vleče na bradavičke in okrepi občutke. Vsak vdih, vsak gib se čuti intenzivneje. Za tiste, ki želijo narediti še korak dlje, je objemka za bradavice THUMBS'U opremljena z ušescem za pritrditev uteži, verig ali vrvi.

    • Prilagodljivo: ne glede na to, ali ste profesionalec BDSM ali začetnik THUMBS'UP se prilagodi vašim potrebam. Zaradi nastavljive zasnove lahko pritisk na bradavico nastavite točno tako, kot želite.

    • Impresivne lastnosti: Pripomočki za palec ustrezajo večini palcev (premer 18-22 mm ali višina 14-18 mm). Ne glede na to, ali imate velike ali majhne palce THUMBS'UP Objemke za bradavičke Dr. Sado ponujajo izkušnjo, v kateri lahko uživajo vsi.

     

    Ne glede na to, ali ste začetnik stimulacije bradavičk ali izkušen poznavalec, boste v trgovini MEO BDSM našli popoln izbor sponk za bradavičke za nepozabne trenutke užitka. Naši izdelki so skrbno izbrani in najvišje kakovosti, da vam zagotovijo najboljšo možno izkušnjo. Izbirate lahko med našo bogato ponudbo in poiščete popolne objemke za bradavice za svoje individualne želje.

     

    Več podrobnosti:

     

    • THUMBS'UP Sada: objemke za bradavice Dr. Sado
    • Objemke za palec: Za večino palcev s premerom 18-22 mm ali višino 14-18 mm: Primerne za večino velikosti palcev s premerom 18-22 mm ali višino 14-18 mm.
    • Sponka za bradavice: odprtina 33 mm, skupna dolžina 55 mm.
    • Teža: 110 g na objemko za bradavico.
    • Material: visokokakovostno nerjavno jeklo.
    • Unisex, primerno za ženske in moške.
    • Posebnost: Lahko se uporablja za pritrditev dodatnih verig, uteži ali vrvi.
    • Obseg dobave: 1 kos
    • Dobrodošli v trgovini MEO BDSM Shop, spletni trgovini za vse, kar je povezano s stimulacijo bradavic. Potopite se v čutni svet, poln poželenja in predanosti, kjer vaše najbolj skrite fantazije postanejo resničnost. Naša raznolika izbira visokokakovostnih objemk za bradavičke, sesalnikov za bradavičke in še veliko več vam ponuja priložnost, da izkusite vrhunski užitek. Naše objemke za bradavičke so obvezna oprema za ljubitelje intenzivne stimulacije. Ponujamo široko izbiro, ki bo ustrezala vašim potrebam, od nežnih klešč za bradavice za začetnike do nastavljivih ali obteženih klešč za bradavice za izkušene poznavalce. Odkrijte različne materiale, kot so razkošno nerjavno jeklo, zapeljivo usnje ali hipoalergeni silikon, in poiščite popolne objemke za bradavice.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sind echt top

    Die Nippelklemmen sind mega gut verarbeitet und lassen sich gut anpassen. Benutze sie echt gerne.

      Ocenjevanje 

      Wunderbar pevers

      Genau solche Produkte liebe ich! Außergewöhnliche BDSM-Toys, top vearbeitet und sorgen immer für eine Überraschung bei meinem Sub!

        Napišite svoj pregled

        THUMBS'UP Sponka za bradavice, ki jo je izdelal Dr. Sado

        THUMBS'UP Sponka za bradavice, ki jo je izdelal Dr. Sado

        Dobrodošli v svetu Dr. Sada, v svetu, kjer se prestopajo meje in na novo opredeljuje intenzivnost. Predstavljamo vam THUMBS'UP Nipple Clamp by Dr. Sado - vrhunski pripomoček BDSM, ki na čudovit način združuje stimulacijo bradavic in bondage.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: