Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Uretralni vibratorji

Glasilo

Uretralni vibrator z E-stimom - X-Play Trainer

Novo Ponudba
  • Uretralni vibrator z E-stimom - X-Play Trainer

Z X-Play Trainer lahko doživite povsem nove razsežnosti spolne stimulacije. Ta revolucionarni uretralni vibrator je več kot le spolna igrača za moške. Na spletni strani X-Play Trainer združuje čutne vibracije, ki jih že poznate in obožujete, z vznemirljivo električno stimulacijo, ki pošilja orgazmične valove skozi gred penisa neposredno v trebuh.

Več informacij

3494/00

189,90 €


-40,00 €

149,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Z X-Play Trainer lahko doživite povsem nove razsežnosti spolne stimulacije. Ta revolucionarni uretralni vibrator je več kot le spolna igrača za moške. Na spletni strani X-Play Trainer združuje čutne vibracije, ki jih že poznate in imate radi, z vznemirljivo elektrostimulacijo, ki pošilja orgazmične valove skozi gred penisa neposredno v trebuh.

    Ta izdelek se je iz insajderja na sceni BDSM prelevil v svetovno uspešnico!

    The Estim X-Play Trainer ni zaslovel le v skupnosti BDSM, temveč postaja vse bolj priljubljen tudi pri širšem občinstvu. Naše stranke po vsem svetu poročajo o neprekosljivih in intenzivnih izkušnjah, ki so jih doživele z X-Play Trainer so imele z Kombinacija klasične vibracije in intenzivne elektrostimulacije odpira povsem nova obzorja intimnosti in užitka. Prav zaradi te vsestranskosti je Estim X-Play Trainer eden najbolj iskanih izdelkov v svojem segmentu. Ni pomembno, ali je nekdo novinec na področju stimulacije sečnice ali pa že ima izkušnje - X-Play Trainer tako začetnikom kot izkušenim uporabnikom ponuja edinstveno, dih jemajočo izkušnjo.

    10 načinov, neskončni orgazmi: X-Play Trainer navdušuje naše stranke!

    The Estim X-Play Trainer ima deset različnih načinov vibriranja, ki nudijo širok razpon občutkov - od nežnega utripanja do močnih pulziranj, ki vas bodo vedno znova pripeljala do novih vrhuncev. A to je šele začetek, saj je pravi vrhunec intenzivna elektrostimulacija. Elektrostimulacija, ki se začne na konici penisa ali spolovilu in od tam pošilja močne, a prijetne električne impulze skozi celotno steblo penisa v notranjost telesa, je resnično dih jemajoča. Občutek, kakršnega zagotovo še niste doživeli.

    Oblikovanje in funkcija v popolnosti: odkrijte X-Play Trainer!

    Ko gre za material, je X-Play Trainer navdušuje s svojo varnostjo in neškodljivostjo. Uretralni vibrator je izdelan iz kovine, ki ne vsebuje niklja, zato je primeren tudi za najbolj občutljivo kožo. Visokokakovostna kovina ne zagotavlja le privlačnega videza, temveč je združljiva tudi s silikonskimi in vodnimi lubrikanti. Za neprekinjeno zabavo med igranjem je Estim X-Play Trainer zlahka napolnite prek vmesnika USB in je vedno pripravljen na naslednjo rundo!

    Vibracijain elektrostimulacija: dvojni užitek, ki vas bo pustil brez besed!

    Posebnost uretralnega vibratorja z elektrostimulacijo je edinstvena in intenzivna vrsta stimulacije. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj so moški X-Play Trainer navdušeni:

    • Ciljna stimulacija: sečnica je erogeno območje, ki je pogosto spregledano. Uretralni vibrator neposredno in intenzivno stimulira to občutljivo območje.
    • Globoki občutki: Električna stimulacija ponuja povsem drugačno izkušnjo kot običajne vibracije. Ustvarja mravljinčenje ali utripanje, ki ga številni moški opisujejo kot posebno intenzivnega in vzburjajočega.
    • Posebna vrsta stimulacije: Kombinacija vibracij in elektrostimulacije ponuja široko paleto občutkov, od nežnih do intenzivnih, tako da lahko moški izkušnjo prilagodijo svojim željam.
    • Nove možnosti stimulacije: Stimulacija sečnice z elektrostimulacijo je za mnoge moške popolnoma nova izkušnja, ki jim odpira prej neznane vrhunce in prijetne občutke.


    Uporaba:

    • Za udobno uporabo uporabite visokokakovostno mazivo, kot je VeryDep, pred uporabo pa napravo razkužite s pršilom INSTACLEAN podjetja MEO.
    • Masirajte penis, dokler ni napol pokončen, nato pa vstavite X-Play Trainer vstavite.
    • Zagotovite vibriranje in po želji tudi elektrostimulacijo ter izberite vzorec in intenzivnost vibriranja, ki vam ustrezata.
    • Prepustite se senzualnim občutkom.


    Dodatne informacije:

    • Estim X-Play Trainer
    • Material: nerjaveče jeklo, plastika ABS
    • Dimenzije: Premer sonde: 5 mm.
    • Obseg dobave: 1 X-Play Trainer (uretralni vibrator z elektrostimulacijo), 1 polnilni kabel USB.
    • 10 različnih načinov vibriranja: Z razponom 10 načinov vibriranja lahko X-Play Trainer ponuja impresivno raznolikost občutkov, od nežnega mravljinčenja do intenzivnega pulziranja.
    • E-Stim: uživajte v elektrostimulaciji, ki pošilja intenzivne, pulzirajoče valove skozi celotno gred penisa.
    • Brez niklja in varno: Kovinska sonda brez niklja vam omogoča eksperimentiranje na želeni globini in je varna tudi za občutljivo kožo.
    • Visokokakovostni material: Izdelek X-Play Trainer mEO je izdelana iz visokokakovostne kovine in je združljiva s silikonskimi in vodnimi lubrikanti, kar zagotavlja prijetno izkušnjo.
    • Polnjenje prek USB: Funkcija polnjenja USB omogoča hitro in enostavno polnjenje.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Alter Schwede!!!!!

    WOW! Der X-Play Trainer ist wirklich ein geiler Game-Changer für mich. Ich war zunächst skeptisch, da ich noch nie einen Harnröhrenvibrator mit E-stim ausprobiert hatte, aber dieses Produkt von MEO hat mich absolut überzeugt! Die Qualität, die Intensität und die Präzision der Stimulation sind einfach top. Die verschiedenen Einstellungen erlauben es mir, meine Spielereien jedes Mal aufs neue anzupassen. Die Handhabung ist easy und es fühlt sich sicher und komfortabel an. Ein absolutes Must-Have für alle, die ihr Spiel auf das nächste Level heben wollen. Danke MEO, ich freue mich schon darauf, mehr von Euren Produkten auszuprobieren!

    • 5 od 5 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Uretralni vibrator z E-stimom - X-Play Trainer

    Uretralni vibrator z E-stimom - X-Play Trainer

    Z X-Play Trainer lahko doživite povsem nove razsežnosti spolne stimulacije. Ta revolucionarni uretralni vibrator je več kot le spolna igrača za moške. Na spletni strani X-Play Trainer združuje čutne vibracije, ki jih že poznate in obožujete, z vznemirljivo električno stimulacijo, ki pošilja orgazmične valove skozi gred penisa neposredno v trebuh.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    7 drugi izdelki iz iste kategorije: