Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Življenjske spolne lutke

Glasilo

Kenny MEO - Realistična moška seks lutka

Ime mi je Kenny, prihajam iz Kalifornije in sem realistična moška seks lutka, ki lahko izpolni vse vaše fantazije.

Več informacij

2152/00

2 499,90 €


-65%

874,97 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Ime mi je Kenny, prihajam iz Kalifornije in sem realistična moška seks lutka, ki lahko izpolni vse vaše fantazije.

     

    Moji hobiji so ptice, pihala in nogomet! Lahko bi živel v vašem domu kot ameriški študent na izmenjavi in vas razvajal, kadar koli si me zaželite.

     

    Takoj ko me razpakirate, sem pripravljen narediti vse za vas! Ne poznam spolnih tabujev, sem aktiven in pasiven ter imam vse lastnosti, ki si jih želite pri fantu.

     

    Moji razvijalci pri MEO so pravi strokovnjaki, ko gre za moške gumijaste lutke ali realistične seks lutke. Z mano so razvili realistično spolno lutko, ki je skoraj boljša od pravega moškega. Najsodobnejši razvoj materialov vam predstavlja kožo, ki je bolj naravna kot kdaj koli prej. Zaradi radikalnih izboljšav v oblikovanju sem videti bolj realističen kot vsi moji predhodniki in prejšnje generacije seks lutk. Zaradi trdnega kovinskega jedra v meni lahko celo stojim brez pomoči! S pomočjo grelnega peresa USB lahko predhodno segrejete tudi moja usta ali tesen anus.

     

    Naj bom vaša spolna sužnja! Uporabi moje lepe ustnice in nežna usta za dolgotrajen oralni seks, kadarkoli si želiš. Še posebej obožujem blowjob globoko do roba ali ko me močno stisneš za bradavičke. Uporabi mojo debelušno, tesno zadnjico ali pa se do sitega povozi po mojem žilavem penisu. Sem aktivna in pasivna ter obožujem raznolikost - včasih pa se želim samo tuliti s teboj.

     

    Nekaj besed mojih ustvarjalcev, razvijalcev MEO:

     

    Ta realistična moška seks lutka ima upogljive in gibljive okončine, zato lahko Kennyja uporabljaš v vsakem položaju. Na izbiro so 3 različne lasulje, zato ga lahko spremenite v moškega svojih sanj. Oblecite ga kot fanta iz bazena, nogometaša, pravega mačota ali pa ga pustite golega. Kenny je več kot le silikonska seks lutka.... je vaš moški!

     

    Kennyjevo seksi telo lahko pred igranjem z njim okopate v topli vodi, da dosežete bolj realistično telesno temperaturo. Za njegove odprtine uporabljajte samo lubrikant na vodni osnovi, kot je Aquameo, svojega novega prijatelja pa pred in po uporabi očistite z našim razpršilom VERYCLEAN, blagim milom in toplo vodo.

     

    Več podrobnosti:

     

     

    • Realistična spolna lutka, realistična spolna lutka, realistična spolna lutka
    • Dimenzije: Seks lutka puppy Kenny je visoka 160 cm, njen obseg prsnega koša znaša 81 cm, obseg pasu 61 cm, obseg bokov pa 94 cm. Njegov penis je dolg 19 cm in ima premer 3,8 cm. Globina njegovega anusa je 19 cm, globina njegovih ust pa 15 cm.
    • Material: TPE
    • Vsebina paketa: Vključuje veliko dodatkov, kot so mehka odeja, grelna paličica USB, glavnik in 3 lasulje za različne videze: blondinka, brunetka in črna.
    • Realistična moška seks lutka je več kot le gumijasta lutka. Naša moška seks lutka je videti in se zdi resnična ter vam omogoča, da s to moško lutko uresničite vse svoje spolne fantazije.
    • Kenny je moška seks lutka za ženske in moška seks lutka za moške.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    It feels good

    It feels heavy and solid. Quality looks good and feels good, no cosmetic issues with it. Item arrives in a molded plastic container inside a box, inside a box with nothing indicating its contents. Both holes feel good and are nicely sized and stretch nicely. Due to size, cleanup is a lil awkward. The material feels nice although there is a noticeable hard structure to parts of it, which I assume is necessary because of the weight and material. You can put it in about any position, doggy, missionary, what ever. It feels good.

      Ocenjevanje 

      Super Puppe

      Kam diskret und gut verpackt bei mir in Salzburg an. Die Puppe ist der Hammer. Fühlt sich alles wie echt an und ich bin mir sicher das ich über viele Jahre Freude an meinem Kenny haben werde.

      • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Kenny MEO - Realistična moška seks lutka

      Kenny MEO - Realistična moška seks lutka

      Ime mi je Kenny, prihajam iz Kalifornije in sem realistična moška seks lutka, ki lahko izpolni vse vaše fantazije.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      6 drugi izdelki iz iste kategorije: