Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Življenjske spolne lutke

Glasilo

Realistična moška spolna lutka - Kyle MEO

Kyle je realistična moška seks lutka, ki je videti kot mlad ameriški sosed. Ne samo, da je videti kot pravi, ampak je vse, kar je z njim povezano, resnično resnično.

Več informacij

2157/00

1 999,90 €


-65%

699,97 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Kyle je realistična moška seks lutka, ki je videti kot mlad ameriški sosed. Ne samo, da je videti kot pravi, ampak je skoraj vse, kar je na njem, resnično.

     

    Naj bo svetlih, rjavih ali črnih las, naj bo rokoborec, nogometaš ali igralec bazena - ta ameriški fant je pravi umetnik hitre menjave. In najboljša stvar pri Kylu je, da vas želi zadovoljiti s svojimi usti, ritjo in penisom. Počnite z njim, karkoli želite, kadarkoli želite! Uresničite vse svoje fantazije..

     

    Zahvaljujoč najnovejšim dosežkom na področju materialov in oblikovanja lahko pričakujete realistično moško seks lutko, ki je videti in se občuti popolnoma realistično, kot še nobena moška ljubezenska lutka doslej. Ta vitek, a mišičast žrebec bo osvojil tudi vas, od vek z dolgimi, bujnimi trepalnicami do upogljivih delov telesa. Lahko celo sam stoji in z veseljem sodeluje v vseh spolnih položajih. Uživajte v njegovih izjemno realističnih ustih, penisu in anusu v kateremkoli položaju, ki ga želite!

     

    Upogljivi dildo lahko upognete v idealno obliko in ima realističen, mehak zunanji material. Zaradi debelega spolovila in izrazitega žilja je ta penis prava mojstrovina. Dildo lahko celo odstranite, da se lahko z njim igrate sami. Ogrevalno pero USB vam omogoča tudi predhodno segrevanje njegovih seksi ust in tesnega anusa.

     

    Njegove čudovito izklesane prsi in popolni six-pack bodo pod vašimi rokami realistični, a čvrsti, ko se bo njegovo telo premikalo z vami v vašem ritmu. S prsti se poglabljajte v njegove mehke lase, igrajte se z njegovimi trdimi bradavičkami in uživajte v njegovi tesni ritki. Spremenite tega vedno pripravljenega fanta v svojega skrivnega ljubimca ali spolnega sužnja in uživajte v njegovem brezhibnem telesu. Oblecite ga za objemanje ali ga pustite golega, da ga boste lahko uporabljali brez kakršnih koli tabujev. Kyle je vedno pripravljen izpolniti vaše fantazije!

     

    Uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi, kot je Aquameo. Njegove površine in odprtine pred in po uporabi očistite z blagim milom in toplo vodo ter našim razpršilom VERYCLEAN. Ko ga ne uporabljate, ga hranite na suhem in v prahu. Na ljubezensko lutko ne shranjujte nobenih predmetov.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Kyle - realistična moška spolna lutka
    • Kyle je več kot le moška gumijasta lutka. Prav vsaka podrobnost je popolnoma realistična
    • Dimenzije: 160 cm visok, z 81 cm obsegom prsnega koša, 61 cm obsegom pasu in 94 cm obsegom bokov. Njegov penis je dolg 19 cm in ima premer 4 cm. Globina njegovega anusa je 19 cm, globina njegovih ust pa 15 cm.
    • Material: TPE
    • Opomba: Med drugim vključuje mehko odejo, grelno pero USB, pritisljive nohte, rokavice, glavnik in 3 lasulje: blondinko, bruneto in črno.
    • Diskretna dostava po vsem svetu

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    He's always on-call for your cock...

    Sometimes you just need a hunky whore to fuck the shit out of! Kyle takes his job very seriously and will let you do whatever you want to him...

    • 3 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Realistična moška spolna lutka - Kyle MEO

    Realistična moška spolna lutka - Kyle MEO

    Kyle je realistična moška seks lutka, ki je videti kot mlad ameriški sosed. Ne samo, da je videti kot pravi, ampak je vse, kar je z njim povezano, resnično resnično.

    Napišite svoj pregled

    6 drugi izdelki iz iste kategorije: