Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Analni čep za tunel - Fuck SLUT - butt plug s čepom

Si želiš vrhunsko analno izkušnjo? Spletna stran Fuck SLUT butt plug je "fukljiv" butt plug, ki se popolnoma prilagodi analni anatomiji. Vse, kar ostane vidno, je odprta luknja, pripravljena na nadaljnjo uporabo!

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Ste pripravljeni na vrhunsko analno izkušnjo? Spletna stran Fuck SLUT Anal Plug je "fukljiv" butt plug, ki se popolnoma prilagodi anatomiji vašega anusa. Njegovo delovanje je zelo preprosto: ti ali tvoj Top vstavi butt plug - z nekaj kapljicami AQUAMEO ali naše umetne sperme CUMSHOT - popolnoma v anus. Fuck Plug je zdaj trdno zasidran in ne more več zdrsniti ven. Vrzel ostane vidna, vi pa ste pripravljeni na nadaljnjo uporabo!

     

    Polprosojni Fuck SLUT butt plug je opremljen z anatomsko nogico, tako da je po vstavitvi butt plug zagotovljena optimalna podpora in stabilnost. Butt plug ima še posebej vznemirljivo obliko, ki se proti konici rahlo zoži. Skupaj z močjo materiala je rezultat tega analna spolna igrača, ki jo je enostavno vstaviti in varno sedi, ne da bi zdrsnila ven, tudi med gibanjem.

     

    Naš Fuck SLUT butt plug vam zagotavlja dih jemajočo stimulacijo v kombinaciji z zavedanjem, da ste popolnoma odprti! Najboljši del? Butt plug lahko diskretno uporabljate tudi pod običajnimi oblačili 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

     

    Zaradi različnih velikosti je butt plug popoln za začetnike, napredne in profesionalce. Obsežna, še posebej polnilna zasnova zamaška je prepričljiva in zagotavlja, da ga boste ves čas ustrezno čutili. Posebnost analnega čepka pa je njegov neprekinjen tunel. Z njim so možne različne vrste igranja. Ne glede na to, ali vstavite penis, dolg dildo ali cevko za klistir ali pa preizkusite mravljinčaste igre z zlato prho - z inovativnim analnim čepom pustite domišljiji prosto pot Fuck SLUT butt plug odprtina je zelo prilagodljiva! Po potrebi lahko butt plug zaprete z zamaškom!

     

    Z Fuck SLUT butt plug lahko izbirate med 5 velikostmi:

     

    • Velikost S: dolžina 70 mm, premer 25-32 mm, odprtina 20 mm ø
    • Velikost M: dolžina 90 mm, premer 32-42 mm, odprtina 29 mm ø
    • Velikost L: dolžina 105 mm, premer 37-51 mm, odprtina 34 mm ø
    • Velikost XL: dolžina 128 mm, premer 46-60 mm, odprtina 42 mm ø
    • Velikost XXL: dolžina 145 mm, premer 51-70 mm, odprtina 48 mm ø

     

    Kaj moram še upoštevati?

     

    Spletna stran Fuck SLUT butt plug je izdelan iz visokokakovostnega materiala. Mešanica materialov ustvarja izdelek z visoko stabilnostjo, ki je povsem prijazen do vašega telesa. Pred prvo uporabo in po vsaki uporabi morate butt plug oprati s toplo vodo in blagim milom ter ga očistiti z našim razpršilom VERYCLEAN. Uporabite lubrikant na vodni osnovi, kot je AQUAMEO, ali, če želite, da kaplja iz butt plug, naš lubrikant (umetna sperma) CUMSHOT.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Analni čep v predoru
    • butt plug z odprtino in čepom
    • Perfect Fit = anatomsko popolnoma oblikovan
    • Voluminozna, posebej polnilna oblika
    • Material: TPE, brez ftalatov
    • Uporabljajte samo v vodi topne lubrikante, kot je Aquameo.
    • Ustrezni tesnilni čepki so vključeni v dobavo!

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Looksee

    With the help of crackstuffers plug I managed to implant myself with the XXL. Unfortunately it wouldn't stay in. Will improve I'm sure with more use. Feels great otherwise.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Sympa à porter

    Dispositif sympa, bien distinct du "buttplug" usuel. Mais attention a bien choisir sa taille: trop gros il est insupportable, trop petit il ne reste pas en place. Le bouchon est utile lors du port prolonger (qui est tout-à-fait possible) ....

    • 1 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Geiler Plug

    Das Material ist einwandfrei und perfekt geeignet. Der Plug lässt sich gut einführen und bleibt da, wo er sein soll. Fällt etwas klein aus nach meinem Gefühl. Ich habe die Größe M jedoch L wäre für mich besser. Kann damit stundenlang laufen ohne dass es herausfällt. Der Stopfen hält auch gut. Kann ich nur empfehlen.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Molto soddisfatto

    Preso in taglia M, pensavo fosse troppo grande ma invece è perfetto. Molto soddisfatto

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Analni čep za tunel - Fuck SLUT - butt plug s čepom

    Analni čep za tunel - Fuck SLUT - butt plug s čepom

    Si želiš vrhunsko analno izkušnjo? Spletna stran Fuck SLUT butt plug je "fukljiv" butt plug, ki se popolnoma prilagodi analni anatomiji. Vse, kar ostane vidno, je odprta luknja, pripravljena na nadaljnjo uporabo!

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: