Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Trener za analni seks - butt plug Warm Up

butt plug Warm Up iz serije Extremeo optimalno raztegne anus in sprosti obe mišici zapiralke. Idealno za pripravo na analni seks ali za fisting. Z varno podlago in izvlečnim ročajem je kot nalašč za diskretno vsakodnevno uporabo.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Spletna stran butt plug Warm Up dobro zapolni analni kanal, tako da je zadnjična odprtina široko odprta, s tem pa se sprostita prva in druga mišica sfinktra. Ravno pravi butt plug iz serije Extremeo za pripravo na analni seks ali za ogrevanje pred analnim seksom fisting. Zaradi popolne velikosti, idealne anatomske oblike, podlage, ki zagotavlja varnost, in ročaja za vračanje lahko butt plug Warm Up diskretno uporabljate tudi dlje časa v vsakdanjem življenju.

     

    Stožčasto oblikovan butt plug Warm Up je pomemben iz več razlogov in je kot nalašč za pripravo na analni seks ali analni seks fisting primerno! Zakaj, pojasnjujemo tukaj:

     

    Človeški anus sestavljata dve mišici zapiralki. Zunanji sfinkter (sphincter externus) - Ta mišica se nahaja neposredno ob vhodu v anus in jo lahko po želji napnemo in sprostimo. Notranji sfinkter (sphincter internus) - Ta mišica se nahaja globlje v anusu in se nadzoruje neprostovoljno. To pomeni, da nimate neposrednega nadzora nad napenjanjem in sproščanjem te mišice.

     

    Ko se pripravljate na analni seks ali fisting je pomembno, da sprostite obe mišici sfinktra. Pogosta težava začetnikov je, da lahko sprostijo le zunanji sfinkter, medtem ko notranji sfinkter ostaja napet. To lahko povzroči nelagodje ali bolečino.

     

    Tu pride na vrsto butt plug Warm Up :

     

    • Čep ima popolno obliko: Butt plug Warm Up omogoča, da analni čep počasi vstavite v zadnjično odprtino. Stožčasta oblika omogoča postopno vstavljanje in raztezanje zunanjega sfinktra. Ko je čep vstavljen, pomaga sprostiti in raztegniti notranji sfinkter.

    • Analni čep popolnoma zapolni analni kanal: Kot so potrdili naši strokovnjaki, butt plug Warm Up popolnoma zapolni analni kanal. To je pomembno, saj pripravi anus na občutek penetracije, kot se zgodi med analnim seksom ali analno penetracijo fisting je tako.

    • Anaplug sprosti obe mišici zapiralke: Sproščene mišice zapiralke so ključnega pomena za nebolečo in prijetno izkušnjo med analnim seksom ali analno penetracijo fisting. Spletna stran butt plug Warm Up poskrbi, da je anus široko odprt, kar sprosti sfinkter in naredi pripravo učinkovitejšo.

    • Prednost dajemo varnosti: osnova butt plug zagotavlja, da ne zdrsne predaleč v anus, kar je še posebej pomembno, da se izognemo neprijetnostim. Ročaj za umikanje zagotavlja dodaten nadzor in varnost pri vstavljanju in odstranjevanju butt plug.

    • Daljša vsakodnevna uporaba: Zasnova butt plug Warm Up omogoča daljše nošenje čepka. Dolgotrajna ali neprekinjena uporaba butt plug lahko usposobi notranjo mišico sfinktra, da se sprosti. To je še posebej koristno, saj je, kot že omenjeno, ta mišica nadzorovana neprostovoljno in je ni mogoče neposredno sprostiti.

    • Različne velikosti: Tri različne velikosti omogočajo uporabniku, da izbere pravi analni čep glede na izkušnje in udobje. To omogoča postopno povečevanje in prilagajanje, kar olajša pripravo na analni seks ali fisting lažje.

    • Super material: Mehak, a dimenzijsko stabilen silikon brez ftalatov ne ponuja le prijetne, koži prijazne izkušnje, temveč je tudi dovolj spolzek, da omogoča gladko analno raztezanje, zlasti v kombinaciji s kakovostnim lubrikantom, kot je Aquameo.


    Če povzamemo, butt plug Warm Up pomaga raztegniti in sprostiti ne le zunanje, temveč tudi notranje mišice zapiralke, zato je dragocen pripomoček pri pripravi na analni seks ali analno spolnost fisting analni seks. Vendar je vedno pomembno, da si vzamete čas, uporabite veliko lubrikanta in prisluhnete svojemu telesu, da bo vse ostalo udobno in varno.

     

    butt plug Warm Up je na voljo v treh velikostih:

     

    • Velikost S: premer 3,2 cm, skupna dolžina 9,1 cm
    • Velikost M: premer 3,8 cm, skupna dolžina 10,8 cm
    • Velikost L: premer 4,4 cm, skupna dolžina 12,5 cm

     

    Naš butt plug Warm Up iz serije Extremeo je veliko več kot le spolna igrača: Butt plug Warm Up bo vaš osebni trener za analni seks! S butt plug Warm Up ne boste le bolj uživali med analnim seksom, temveč boste pridobili tudi samozavest, ki jo potrebujete za pripravo na intenzivnejše analne pustolovščine.

     

    Čiščenje in uporaba čepov Extremeo:

     

    • Enostavna uporaba: Vstavljanje čepka je lahko čudovita in prijetna izkušnja, še posebej, če veste, kako to pravilno narediti. Za lažje vstavljanje čepka v anus priporočamo naš priljubljeni sprej Extremeo. Hitro pršenje sprosti mišice zapiralke in poskrbi, da je vstavljanje čepka še posebej nežen užitek.

     

    • Pravilno lubrikantno sredstvo in naš Lube Shooter: Pravilno lubrikantno sredstvo lahko naredi veliko razliko. Pri silikonskih izdelkih, kot je analni čep Extremeo, se morate izogibati uporabi lubrikantov na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo material. Namesto tega priporočamo lubrikante na vodni osnovi, kot sta naš Aquameo ali Alphamale Aqua. Ti zagotavljajo prijeten občutek in so varni za uporabo s silikonskimi čepi. Spletna stran Lube Shooter ali aplikator za lubrikant optimizira izkušnjo z analnimi spolnimi igračami, kot so analni čepi. Omogoča globljo in enakomernejšo porazdelitev lubrikanta v analnem kanalu, zaradi česar je vstavljanje čepka udobnejše in varnejše. Ker anus ne proizvaja lastnega lubrikanta, zadostna zaloga lubrikanta zmanjša trenje in nevarnost poškodb. Poleg tega spletna stran Lube Shooter omogoča čist in natančen nanos brez izgube lubrikanta.

     

    • Čiščenje: Svoj analni čep Extremeo morate po vsaki uporabi temeljito očistiti. Večino umazanije lahko enostavno odstranite s toplo vodo in blagim milom. Za temeljito in higienično čiščenje priporočamo tudi naš sprej VERYCLEAN. Hitro pršenje zagotavlja, da je butt plug vedno pripravljen na naslednjo pustolovščino.

     

    Dodatne informacije:

     

    • butt plug
    • Extremeo analni čepi so analni čepi, ki so jih razvili strokovnjaki.
    • Extremeo ® je registrirana blagovna znamka podjetja MEO Nemčija.
    • Material: Izdelan iz visokokakovostnega silikona, ki ne vsebuje ftalatov.
    • Zadnjik uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi, kot sta Alphamale Aqua ali Aquameo in naš Lube Shooter.
    • Za ta zadnjični čep priporočamo naš izdelek Extremeo: ta sprej deluje brez izgube občutka, zmanjšuje bolečo občutljivost mišice zapiralke in pomaga doseči neomejeno spolno ekstazo.
    • Z novimi ritnimi čepki Extremeo vam zdaj ponujamo vsestransko brezskrben paket za vaše analne pustolovščine. MEO ni samo pionir, ko gre za svetovno znane izdelke, kot je Extremeo Anal Relax Spray, ampak vedno išče tudi najboljše in najbolj inovativne načine za izboljšanje analnega seksa. Logično nadaljevanje naše strasti do analnih izdelkov je uvedba inovativnih čepov za zadnjico iz serije Extremeo. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in povratnih informacij naših zvestih strank smo razvili čepke za zadnjico, ki postavljajo nove standarde glede oblikovanja, udobja in delovanja.
    • Naše čepke lahko naročite po vsem svetu. V nemško govorečih državah lahko najdete seks shope MEO, kot so trgovina MEO v Nemčiji, trgovina MEO v Švici ali trgovina MEO bondage v Avstriji. Nismo dejavni le po vsej Evropi, kot so Francija, Italija, Nizozemska, Irska, Romunija, Norveška, Švedska itd. ampak po vsem svetu, na primer trgovina MEO sex shop v Španiji, trgovina z dildi na Danskem in tudi na Finskem - in če govorite češko, lahko našo celotno ponudbo seks pripomočkov najdete na spletu na Češkem. Če je vaš jezik estonščina, lahko naš izborbutt plug naročite na spletu v Estoniji. Na voljo smo tudi v Sloveniji, s seks šopom v Bolgariji in široko ponudbo BDSM in erotičnih izdelkov na Slovaškem. Več trgovin MEO lahko najdete v ZDA, Belgiji, Grčiji, na Madžarskem, Japonskem, v Veliki Britaniji, Srbiji, Luksemburgu, na Malti, Portugalskem, Islandiji, Poljskem, v Kanadi, Južni Afriki in na Kosovu.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Pour se faire sauter en solo

    J'ai attendu le livreur en bas de chez-moi pour me les enfoncer le plus rapidement possible, de vrais merveilles pour une sodomie en solo , c'est tellement bon que je crois que je vais dormir avec , et la prochaine fois je me mettrai le plus gros

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Très satisfaite

    Attirée par la pratique mais débutante, je cherchais un plug anal plutôt petit pour commencer. Après bien des recherches et des lectures variées sur le sujet et mes envies, mon choix s’est porté pour ce lot, qui propose plusieurs tailles, pour une approche progressive, à mon rythme, et la matière qui m’attire le plus. J’ai commencé avec le plus petit, qui bien lubrifié a pris position très naturellement. J’ai fait mon ménage et la sensation est très agréable. Je suis passé a k ok à taille du dessus puis me suis habillée pour aller chercher mon pain, à pieds… sensations garanties et montée du désir….j’ai dû employer un sextoy pour me satisfaire. A voir pour la suite… en jeu ou à porter tout est possible, doux et agréable, facile à insérer et à nettoyer, vraiment satisfaite de mon achat

      Ocenjevanje 

      Pratique

      Pratique et pas chère, je recommande sans hésiter. Faut pas se priver à ce prix.

        Ocenjevanje 

        WOW!!

        I am up to the middle on can’t wait to go for the third. WOW!!

        • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Perfetti per cominciare!

        Perfetti per cominciare!

          Ocenjevanje 

          Bellissimi

          Ottimi per usarli gradualmente, il piccolo e il medio andavano bene, ma il grande è più difficoltoso. Con il lubrificante adatto va benissimo e fa godere tantissimo

            Ocenjevanje 

            Para principiantes como yo GENIAL

            Me regalaron los tres tamaños sin haber usado nunca ninguno y es una gozada, con el pequeño casi no hace falta ni usar lubricante y hoy e salido a la calle de paseo tranquilamente

            • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
            Ocenjevanje 

            Perfekt für Butt Plug Training

            Ich habe das Set mit drei Größen wegen des Preisvorteils bestellt. Die Größen sind wirklich perfekt für ein Butt Plug Training, sei es für Anfänger oder Fortgeschrittene. Die Form ist sehr schön, quasi anatomisch, sie sitzen gut und rutschen nicht raus. Mit ein wenig Gleitmittel flutschen sie fast von ganz allein. Bin zufrieden und kann dieses Butt Plugs jedem Mann und jeder Frau weiterempfehlen.

            • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

            Napišite svoj pregled

            Trener za analni seks - butt plug Warm Up

            Trener za analni seks - butt plug Warm Up

            butt plug Warm Up iz serije Extremeo optimalno raztegne anus in sprosti obe mišici zapiralke. Idealno za pripravo na analni seks ali za fisting. Z varno podlago in izvlečnim ročajem je kot nalašč za diskretno vsakodnevno uporabo.

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            30 drugi izdelki iz iste kategorije: