Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stimulatorji prostate

Glasilo

Rude-Boy Xtreme Vibrator za prostato iz Rocks-Off

Z edinstvenim vibratorjem za prostato Rude-Boy Xtreme iz Rocks-Off boste doživeli intenzivne orgazme prostate in odkrili povsem novo dimenzijo užitka! Ta luksuzna seks igrača z dvema zmogljivima motorjema postavlja nove standarde v smislu intenzivne stimulacije prostate.

Več informacij

3367/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Z edinstvenim vibratorjem za prostato Rude-Boy Xtreme iz Rocks-Off boste doživeli intenzivne orgazme prostate in odkrili povsem novo dimenzijo užitka! Ta luksuzna erotična igrača z dvema zmogljivima motorjema postavlja nove standarde na področju najintenzivnejše stimulacije prostate.

     

    Odkrijte radosti stimulacije prostate in doživite daljše in intenzivnejše orgazme kot kdajkoli prej. S svojimi mehkimi, nežno stimulirajočimi konicami Rude-Boy Xtreme hkrati stimulira prostato in perineum. Narejen je iz telesu prijaznega silikona in izjemno prožen, zato se popolnoma prilagodi moški anatomiji ter zagotavlja največje udobje med stimulacijo prostate.

     

    Izkusite povsem novo vrsto spolnega užitka - orgazem prostate!

     

    Orgazem prostate je veliko intenzivnejši in globlji od običajnega orgazma, saj ponuja neverjetno paleto občutkov, ki bodo preplavili vaše čute in vas spravili v stanje vrhunske evforije in ekstaze. Prostata, pogosto imenovana "moška točka G", je skriti zaklad, ki čaka, da ga odkrijete. Ta majhna žleza, ki je skrita, a polna moči, je vir utripajočih valov užitka, ki se pretakajo po vsem telesu. To je orgazem, ki ne le okrepi spolno izkušnjo, temveč tudi spodbuja spolno zdravje. Zakaj bi torej čakali? Osvojite nove višave užitka z osupljivim orgazmom s prostato. Čas je, da zares spoznate svoje telo in odkrijete povsem novo poglavje spolnega zadovoljstva. Kajti pri seksu ne gre le za vrhunec, temveč tudi za uživanje na poti do njega...

     

    Vibrator za prostato Rude-Boy Xtreme podjetja Rocks-Off:

     

    Vibrator Rude-Boy Xtreme ima dva močna neodvisna motorja, udobno velikost in gred, ki je posebej prilagojena telesu za svetovno znani orgazem prostate. Vibrator za prostato Rude-Boy Xtreme iz Rocks-Off je odličen za solo seanse, lahko pa ga odlično vključite tudi v ljubljenje s partnerjem. S priloženim daljinskim upravljalnikom lahko preprosto preklapljate med 10 nastavitvami vibracij. Še bolj vznemirljivo postane, ko se odpoveste nadzoru in prepustite partnerju, da odloči, kdaj in kje bosta uživala v intenzivni masaži prostate. Zaradi kompaktne oblike lahko Rude-Boy Xtreme popolnoma diskretno nosite pod oblačili tudi v vsakdanjem življenju.

     

    Vibrator za prostato Rude-Boy Xtreme je vodoodporen, s priloženim kablom USB pa ga lahko hitro in preprosto napolnite. Ta razkošni stimulator prostate vam omogoča intenzivno in individualno stimulacijo, kjerkoli želite, ne glede na to, ali ste pod tušem ali v kadi. Vodoodporna zasnova omogoča tudi enostavno čiščenje in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.

     

    Kaj še morate imeti v mislih:

     

    Po uporabi preprosto očistite Rude-Boy Xtreme z mlačno vodo in antibakterijskim milom ali našim razpršilom VERYCLEAN ter ga posušite s krpo, ki ne pušča vlaken. Uporabljajte samo maziva na vodni osnovi, kot je Aquameo. Aquameo proizvajalca MEO je znan po dolgotrajnem drsenju in koži prijazni formuli. Je brez barve in vonja ter ne vsebuje nepotrebnih dodatkov, zato je idealen za ljudi z občutljivo kožo. Poleg tega se zlahka izpira z vodo, kar olajša čiščenje po uporabi.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Rude-Boy Xtreme Vibrator za prostato iz Rocks-Off
    • Dimenzije: Dolžina za vstavljanje približno 13 cm, premer 3 cm.
    • Material: ABS, silikon
    • Primerni lubrikanti: na vodni osnovi
    • Cilj stimulacije: prostata, perineum
    • Intenzivnost vibracij: spremenljive vibracije
    • Upravljanje: brezžični daljinski upravljalnik
    • Vibracije: Nastavljive vibracije / več hitrosti
    • Število stopenj vibracij: 10
    • Čas delovanja: 60 min
    • Napajanje: Polnilni kabel (USB)
    • Glasnost: zelo tiha
    • Čas polnjenja: 120 min

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Great

    Great It was more vibrating than I imagined for the price. And, dripping wet when I didn't expect it. Keep a towel handy.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Perfect

    Does exactly what it is supposed to do. Couldn't be happier

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Offenbarung

    Der Prostatavibrator von MEO war für mich eine Offenbarung. Nachdem ich mit ihm - ganz langsam - meinen inneren Schließmuskel überwunden hatte, gab es kein Halten mehr. Hat man sich erst einmal an das Ding gewöhnt, wird man regelrecht süchtig danach. Er füllt einen total aus und gibt einem das perfekte Gefühl der totalen, unwiderruflichen, vollständigen Stimulation! Aber meine jetzige Freundin findet es etwas unheimlich. Im Moment benutze ich ihn "nur" zur Selbstbefriedigung. Mit früheren Partnerinnen und Partnern habe ich ihn auch in Rollenspiele miteinbezogen...

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Der Hammer!

    5 Sterne voll und ganz verdient. Die Vibration ist super leise und MEGA stark. Der niedrige Geräuschpegel stört überhaupt nicht.
    Die Bewegung des Teils ist super und erfüllt alle Erwartungen und Versprechungen.
    Leicht zu reinigen, schnell zu laden, hält lange!
    Pure Begeisterung.
    Für mich das beste Gerät auf dem Markt!
    Und das für den Preis. Unglaublich!
    Schnelle Lieferung, diskrete Verpackung.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Rude-Boy Xtreme Vibrator za prostato iz Rocks-Off

    Rude-Boy Xtreme Vibrator za prostato iz Rocks-Off

    Z edinstvenim vibratorjem za prostato Rude-Boy Xtreme iz Rocks-Off boste doživeli intenzivne orgazme prostate in odkrili povsem novo dimenzijo užitka! Ta luksuzna seks igrača z dvema zmogljivima motorjema postavlja nove standarde v smislu intenzivne stimulacije prostate.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: