Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stimulatorji prostate

Glasilo

Vibrator za prostato - Amoremeo True Blue

Orgazem prostate je pogosto opisan kot eden najbolj intenzivnih in zadovoljujočih orgazmov, ki jih lahko doživi moški. Naj bo sam ali v paru, z vibratorjem za prostato Amoremeo True Blue je odkrivanje in uživanje v izjemnem občutku orgazma prostate lažje in prijetnejše kot kdajkoli prej.

Več informacij

3676/00

na voljo

    Več informacij

    Spletna stran Amoremeo True Blue MEO vibrator za prostato je visokokakovosten silikonski vibrator, ki je bil posebej razvit za intenzivno stimulacijo prostate. Mehka, prilagodljiva spolna igrača je opremljena z dvema motorjema z 10 hitrostmi, ki skupaj zagotavljata izjemno stimulacijo. Dolga, teksturirana gred vibratorja se zoži v zaobljeno, nagnjeno glavo, ki je idealna za ciljno stimulacijo prostate. Zaradi svoje anatomsko popolne oblike vibrator za prostato udobno sedi v roki in ponuja številne možnosti stimulacije, ki jih lahko upravljate s pritiskom na gumb. Vibrator je vodoodporen, ga je mogoče polniti in enostavno čistiti.

    Orgazem prostate je pogosto opisan kot eden najbolj intenzivnih in zadovoljujočih orgazmov, ki jih lahko doživijo moški. Prostata, znana tudi kot "moška točka G", je pomembna žleza v moškem reproduktivnem sistemu, ki lahko ob ustrezni stimulaciji povzroči globoke in močne orgazme. Stimulacija prostate ima lahko zdravstvene koristi, saj spodbuja prostato in povečuje pretok krvi ter povečuje spolni užitek.

    Vibrator za prostato Amoremeo True Blue je bil razvit posebej za to, da olajša to močno obliko zadovoljstva. Zaradi ergonomske oblike z nagnjeno glavo se vibrator popolnoma prilagodi moški anatomiji in omogoča ciljno stimulacijo prostate. Zaobljena glava vibratorja omogoča lažje vstavljanje v anus in zagotavlja, da vibracije prihajajo točno tja, kjer so najbolj zaželene - neposredno v prostato.

    Vibrator za prostato ponuja tudi Amoremeo True Blue ponuja deset različnih načinov vibriranja, od nežnega do intenzivnega, kar vam omogoča, da stimulacijo prilagodite svojim osebnim željam in si utrite pot do orgazma prostate. Sinhronizirani motorji ustvarjajo globoke, ritmične vibracije, ki masirajo in stimulirajo prostato, kar povečuje možnost prodornega in izpolnjujočega orgazma prostate. Naj bo sam ali v paru Amoremeo True Blue Z vibratorjem za prostato je odkrivanje in uživanje v izjemnem občutku orgazma prostate lažje in prijetnejše kot kdaj koli prej.

    Poudarki:

    • Dva sinhronizirana motorja z 10 hitrostmi za kompleksne in globoke vibracije.
    • Upravljanje: Enostavno upravljanje z gumbom za nadzor vsestranskih načinov vibriranja.
    • Material: Izdelan iz visokokakovostnega silikona in ABS, zato vibrator ne vsebuje le lateksa, temveč je tudi izjemno prijazen do kože.
    • Vodoodporen: Popolnoma vodoodporen, idealen za užitke pod tušem ali v kopeli.
    • Polnjenje: Ne skrbite za baterije, saj lahko vibrator priročno napolnite prek USB.
    • Enostaven za čiščenje: Zaradi gladke površine je idealen spremljevalec za vse pustolovščine.


    Vibrator za prostato Amoremeo True Blue ni le vibrator za moške, temveč zagotovilo za dih jemajoče orgazme prostate. Izkusite številne funkcije in ciljno stimulacijo prostate, anusa in perineja, ki vas bodo popeljali v svet užitka in zadovoljstva.

    Več podrobnosti:

    • Amoremeo True Blue - Vibrator za prostato
    • Dimenzije: Dolžina 13,60 cm, dolžina za vstavljanje 10,50 cm, premer 3,80 cm, manjši premer 3,20 cm.
    • Material: izdelan iz koži prijaznega silikona in ABS, brez lateksa.
    • Napajanje: Napajanje: polnjenje prek USB, okolju prijazno in praktično.
    • Vodoodpornost: Popolnoma vodoodporen, kot nalašč za zabavo pod tušem ali v kopeli.
    • Način vibriranja: 10 različnih nastavitev hitrosti in vzorcev ponuja obsežne možnosti prilagajanja.
    • Upravljanje: Enostavno in intuitivno upravljanje z uporabniku prijaznim gumbom.
    • Vsestranskost: Posebej primeren za stimulacijo anusa, prostate in perineja.
    • Čiščenje: Enostavno čiščenje z vodo, milom in razpršilom VERYCLEAN.
    • Lubrikant: Združljiv z vsemi lubrikanti. Priporočamo lubrikant Aquameo.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Absolut fantastisch

    Bin begeistert! Das Material ist toll, sehr weich und angenehm. Das Gerät ist ziemlich leise und der Akku hält lange. Besser geht's nicht und das für wenig Geld. Würde ich wieder kaufen!

      Ocenjevanje 

      Top qualité

      La qualite de ce jouet est au top
      Tres doux
      Excellentes vibrations sans etre trop bruyantes

        Napišite svoj pregled

        Vibrator za prostato - Amoremeo True Blue

        Vibrator za prostato - Amoremeo True Blue

        Orgazem prostate je pogosto opisan kot eden najbolj intenzivnih in zadovoljujočih orgazmov, ki jih lahko doživi moški. Naj bo sam ali v paru, z vibratorjem za prostato Amoremeo True Blue je odkrivanje in uživanje v izjemnem občutku orgazma prostate lažje in prijetnejše kot kdajkoli prej.

        Napišite svoj pregled

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: