Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stimulatorji prostate

Glasilo

Stimulator prostate

To čudo tehnologije zagotavlja vse, kar vsi drugi stimulatorji prostate le obljubljajo: nepozabno stimulacijo prostate in dih jemajoče orgazme! Naš zmagovalec testa, večnamenski masažni pripomoček za prostato, združuje različne funkcije, kot so vibracija, stimulacija perineja, in ga je mogoče napihniti celo z daljinskim upravljalnikom.

Več informacij

2462/00

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Ta čudež tehnologije zagotavlja vse, kar vsi drugi stimulatorji prostate le obljubljajo: nepozabno stimulacijo prostate in dih jemajoče orgazme prostate! Zmagovalec našega testa, večnamenski masažni pripomoček za prostato, združuje različne funkcije, kot so vibracija, stimulacija perineja, in ga je mogoče napihniti celo z daljinskim upravljalnikom.

     

    Napihljiv stimulator prostate zagotavlja polni analni užitek! Zahvaljujoč priročnemu daljinskemu upravljalniku lahko naš zmogljivi stimulator prostate hitro in enostavno napihnete do ekstremne velikosti. S pritiskom na gumb lahko individualno določite, koliko lahko ali morate sprejeti vi ali vaš partner. Stimulator prostate iz MEO® odpira številne prijetne možnosti, saj je tudi v svoji prvotni obliki stimulator prostate čudovito velik in čvrst, vendar ga je zaradi mehke silikonske površine še vedno mogoče udobno vstaviti. Takoj ko se aktivira funkcija črpalke, stimulator prostate zraste na večkratno velikost in zagotavlja neverjeten občutek pritiska na prostato. Zaradi posebne oblike stimulatorja prostate se prostata stimulira z natančno natančnostjo , kar za vas pomeni številne orgazme prostate.

     

    Močne vibracije, ki jih lahko po želji vklopite v desetih različnih načinih vibriranja, zagotavljajo še bolj vznemirljiv užitek. Vse funkcije lahko aktivirate z brezžičnim daljinskim upravljalnikom stimulatorja prostate s pritiskom na gumb.

     

    S stimulatorjem prostate je MEO ® razvil vibrator prostate, ki se individualno prilagodi obliki telesa in natančno zadene prostato. Pod črno površino iz žametno mehkega silikona se skrivata dva močna motorja, zaradi katerih je stimulator prostate vrhunska igrača, ki hkrati stimulira prostato in perineum.

     

    Kakovost: pomembno merilo, ko želite kupiti stimulator prostate:

     

    Stimulator prostate MEO ® odlikuje odlična kakovost pri sestavi materiala in oblikovanju. Zaradi dovršene izdelave ni motečih šivov ali robov.

     

    Prepričljiva prednost: dva močna motorja!

     

    Stimulator prostate MEO ® je opremljen z dvema zmogljivima motorjema, ki zagotavljata globinsko masažo prostate in perineja. Moški, ki še niso uživali v analni stimulaciji, bodo presenečeni, kako intenziven orgazem lahko doživijo, ko se prepustijo tema dvema analnima točkama užitkov.

     

    Nasveti za nakup: Stimulator prostate mora imeti tudi daljinski upravljalnik in baterijo z dolgo življenjsko dobo:

     

    S priročnim daljinskim upravljalnikom lahko aktivirate 10 različnih frekvenc vibriranja. Funkcijo črpanja lahko aktivirate posamično, tako da pritisnete in držite gumb. To vam omogoča popoln nadzor nad orgazmom vaše prostate v vsakem trenutku. Seveda je še posebej privlačno, če daljinski upravljalnik - in z njim moč nad vašim orgazmom - predate v druge roke. Stimulator prostate napaja baterija z dolgotrajnim polnjenjem (polnjenje prek USB), ki deluje do 60 minut.

     

    Analni orgazem pri moških:

     

    Prostata je zelo občutljiva in zato velja za moško točko G. In to dejstvo morate izkoristiti za svoj užitek. Ker je moški orgazem zaradi masaže prostate neverjeten. Ključna beseda: orgazem prostate!

    Ali je stimulator prostate primeren za začetnike?

     

    Zaradi zelo prožne površine iz visokokakovostnega silikona lahko stimulator prostate udobno vstavite in je zato idealen tudi za začetnike. Anatomsko popolnoma oblikovan stimulator prostate zagotavlja izjemno izpolnjujoč užitek. Stimulator prostate je prijeten in udoben za vstavljanje. Praktična funkcija črpalke omogoča hitro povečanje obsega stimulatorja prostate do 8 cm. Z daljinskim upravljalnikom lahko kadar koli spreminjate obseg, zato je stimulator prostate idealen vibrator prostate za začetnike in profesionalce. Napihljiv stimulator prostate je idealen tudi za učinkovito analno raztezanje.

     

    Ali lahko stimulator prostate uporabljam med seksom?

     

    Ne glede na to, ali boste v stimulatorju prostate MEO® uživali sami ali skupaj s partnerjem, bodite pripravljeni na dih jemajoč orgazem prostate. Stimulator prostate vas bo tudi spravil v razpoloženje, saj zaradi svoje posebne oblike čep stimulira prostato in perineum. Med seksom čep z vsakim potegom masira moško točko G, kar vam zagotavlja neverjetno intenziven orgazem. Široka, ergonomsko oblikovana noga zagotavlja tudi največjo varnost med uporabo.

     

    Zmagovalec testa MEO ® zaradi inovativnih funkcij in odličnega dizajna:

     

    S tem napihljivim stimulatorjem prostate z daljinskim upravljalnikom MEO ® vsekakor dosega novo raven na področju stimulacije prostate, saj inovativna zasnova stimulatorja prostate ne navdušuje le vizualno, temveč s številnimi funkcijami še posebej učinkovito podpira vaš analni užitek. Stimulator prostate je opremljen z ergonomsko oblikovanim ročajem, zato ga je enostavno upravljati v želeni smeri.

     

    Kaj moram še upoštevati?

    Stimulator prostate je popolnoma vodoodporen, zato ga lahko vzamete s seboj pod tuš za mokro igro. Šepetajoč motor zagotavlja diskretnost, s priloženim polnilnim kablom pa lahko stimulator prostate kadar koli oskrbite s svežo energijo.

     

    Daljinski upravljalnik omogoča upravljanje stimulatorja prostate z razdalje do 15 metrov. Uživajte v vznemirljivi stimulaciji na poti v avtomobilu, v telovadnici, klubu ali kjerkoli je potreben nadzor!

     

    Kako uporabljam stimulator prostate?

     

    Zaradi ozke konice je vstavljanje stimulatorja prostate še posebej enostavno in vam zagotavlja neprimerljiv užitek. Nasvet MEO ®: prožen material postane še bolj spolzek z uporabo lubrikanta. Na ukrivljeno gred stimulatorja prostate nanesite izdatno količino lubrikanta na vodni osnovi, kot je Aquameo, in ga nežno vstavite v anus. Druga stimulacijska roka naj bo na perineumu. Zdaj lahko s pritiskom na gumb preprosto preklapljate med 10 močnimi načini vibriranja in se prepustite razvajanju. Z dolgim pritiskom na gumb lahko stimulator prostate napihnete do želene velikosti.

     

    Stimulacija prostate s stimulatorjem prostate: vse, kar morate vedeti:

     

    S stimulatorjem prostate se boste razvajali dvakrat. Ne le, da z največjo natančnostjo cilja na vašo prostato, temveč njegova osnova zagotavlja tudi orgazmične vibracije za vaš občutljivi perineum. Med 10 močnimi načini vibriranja in funkcijo črpanja lahko preklapljate preprosto s pritiskom na gumb na daljinskem upravljalniku, da najdete najprijetnejši način za vas. Zaradi tega vrhunskega stimulatorja prostate se boste počutili popolnoma polne v notranjosti, vibracije perineja in prostate pa zagotavljajo še eno raven stimulacije. Stožčasta konica in žametno mehka površina z lahkoto drsita v notranjost, posebna zasnova stimulatorja prostate pa preprečuje preglobok prodor. Stimulator prostate lahko napihnete z daljinskim upravljalnikom, prav tako hitro in enostavno pa ga izpraznite. Poleg tega je stimulator prostate vodoodporen in zagotavlja dih jemajoč orgazem prostate pod tušem.

     

    Priprava: Tako postane masaža prostate resnično dobra!

     

    Če vas skrbi higienski vidik, priporočamo, da se pred tem sperete z analnim tušem. Če je to vaš "prvič", morate poskrbeti za sproščeno vzdušje, v katerem se boste lahko sprostili, ali bolje rečeno, prave mišice. Ne smete podcenjevati moči mišice zapiralke. Nasvet: MEO ® ponuja sproščujoče analno pršilo EXTREMEO! Glede na vaše potrebe in želje boste pri MEO ® našli pravi pripomoček za vsakogar. Ena stvar, brez katere ne smete biti nikoli: dober lubrikant - po možnosti takšen, ki je posebej zasnovan za analno uporabo.

     

    Kako očistim stimulator prostate?

     

    Stimulator prostate preprosto očistite pod tekočo vodo z malo blagega mila. Če vam je ljubša posebna nega, vam priporočamo naše čistilo za igrače VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Stimulator prostate z možnostjo polnjenja in daljinskim upravljalnikom
    • Vibrator za prostato s funkcijo črpanja
    • Natančen: stimulira prostato in perineum.
    • Super moč: 10 močnih načinov vibriranja za raznolikost.
    • Material: silikon + ABS
    • Čas polnjenja: 2 uri
    • Čas uporabe ob polni napolnjenosti: 1 ura
    • Dimenzije: 13,8 cm x 11 cm x 3,6 cm (brez napihovanja), 11 cm x 16 cm x 8 cm (napihnjeno)

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    fast perfekt

    Der Stimulator funktioniert super, bin vor Jahren über ein solches Toy mit manueller Pumpe auf den Geschmack der Prostatastimulation gekommen. Man kann den Druck auf die Prostata sehr gut dossieren und die Vibration kommt bei unterschiedlichen dicken auch vollkommen unterschiedlich an der Prostata an.
    Negativ ist nur dass das Toy beim Luftablassen nie richtig zurückgeht und man es nochmal Aufpumpen und in Form bringen muss. Und ich hütte gerne bei einer Version 2.0 Pumpmodie, wie bei den Vibrationen.

      Ocenjevanje 

      Wann wieder verfügbar???

      Leider ist der Prostata Stimulator schon seit Monaten nicht verfügbar…
      Ist da schon etwas bekannt ab wann der wieder zu kaufen ist???

        Ocenjevanje 

        Pas mal mais peut mieux faire

        Déçu par l’emballage, mais aussi par la notice d’explication. En dehors de cela un très bon jouet qui joue bien son rôle et est très efficace. De très belles sensations et un orgasme délicieux. Par contre le mauvais emplacement des boutons, ne permet pas de s’asseoir et d’en profiter. De plus lorsque l’on s’est assis dessus, La télécommande a du mal à capter.Je recommande malgré tout cet article pour le plaisir qu’elle m’a procuré.

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Incredible product

        I just got done using mine for the first time and immediately rushed here to leave a 5 star review. It's absolutely wonderful. Not too big initially but not too small and inflates quite a lot, vibrations are comparable to typically much more expensive products, super easy to use and clean, feels solid but goes in easy with some lube, I really have zero issues with this product. Also, if you haven't used an inflatable prostate stimulator before, the feeling is incredible. Easily worth the money, honestly after using it I'm surprised they don't charge more!

        • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Must have!

        Must have! Amazing feeling with the vibration and fullness once it starts pumping!

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Great toy

        This thing is great, love it in my butt during sex. We have had it a long time, it still vibrates and inflates well. It fills me up very well! Feels very good in me. Love it!!!!

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Da avere assolutamente nella propria collezione

        Da avere assolutamente nella propria collezione. Piccolo e discreto, ma che regala sensazioni intense e piacevoli. Lo consiglio a chi soprattutto vuole scoprire il piacere di un massaggio prostatico. Vi assicuro vi aprirà nuove sensazioni e orgasmi più intensi.

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        parfait pour la stimulation de la prostate

        parfait pour la stimulation de la prostate

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Best toy ever

        Best toy we ever got. Replaces many other fixed size prostate stimulators we have had in different sizes.

        • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Wow

        Wow this is good training device....

        • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Prostatastimulation

        Dieser Prostata Stimulator bringt im Vergleich zu anderen Vibratoren eindeutig viel mehr. Ich bin vollkommen zufrieden und kann den Prostatasimulator jedem Mann weiter empfehlen, Den insbesondere die zusätzliche Pumpfunktion macht den großen unterschied.

        • 7 od 7 strank je našlo ta pregled koristen.

        Napišite svoj pregled

        Stimulator prostate

        Stimulator prostate

        To čudo tehnologije zagotavlja vse, kar vsi drugi stimulatorji prostate le obljubljajo: nepozabno stimulacijo prostate in dih jemajoče orgazme! Naš zmagovalec testa, večnamenski masažni pripomoček za prostato, združuje različne funkcije, kot so vibracija, stimulacija perineja, in ga je mogoče napihniti celo z daljinskim upravljalnikom.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: