Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stimulatorji prostate

Glasilo

Vibrator Alphamale Baelii Power Flex

Kmalu bo na voljo  Ponudba

Vibrator Alphamale Baelii Power Flex je preprosto genialen, saj sam poišče vaše najbolj erogene cone! Zaradi svojih izjemnih lastnosti vam zagotavlja dih jemajoče orgazme, ne da bi morali biti strokovnjaki za stimulacijo prostate!

Več informacij

3632/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus stroški dostave

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Vibrator Alphamale Baelii Power Flex je preprosto briljanten, saj sam poišče vaše najbolj erogene cone! Zaradi svojih izjemnih lastnosti vam zagotavlja dih jemajoče orgazme, ne da bi morali biti strokovnjaki za stimulacijo prostate! Izjemno prožna gred vibratorja se brez težav prilagodi vaši notranji anatomiji, njegova ergonomsko popolna ukrivljena oblika pa stimulira vaša najbolj občutljiva področja.

    Zaradi svoje izjemne prožnosti se vibrator Alphamale Baelii Power Flex popolnoma prilagodi vašemu telesu (ker nobeno telo ni enako) in tako zagotavlja največje udobje pri uporabi. Posebej zasnovana oblika z idealno ukrivljenostjo in velikostjo z lahkoto cilja na prostato ali točko G in vam zagotavlja edinstvene trenutke užitka. Je popolnoma vodoodporen, zato vam omogoča, da si užitek privoščite tudi pod tušem ali v kopeli.

    A to še ni vse: neverjetna moč vibratorja Alphamale Baelii Power Flex je zaradi patentirane zasnove enakomerno porazdeljena po celotni površini vibratorja, zato vam vedno zagotavlja senzacionalno stimulacijo ne glede na to, kako ga uporabljate. Vibrator Alphamale Power Flex je 100-odstotno vodoodporen in ponuja 20 vzorcev vibriranja, sestavljenih iz 7 hitrosti in 13 pulziranj. Ta seks igrača, ki jo podpira dolgotrajna polnilna baterija in je obdana s svilnatim silikonom, bo hitro postala nepogrešljiva za vas.

    Nasveti za uporabo:

    Za optimalno izkušnjo in zagotavljanje celovitosti tega visokokakovostnega vibratorja priporočamo uporabo samo lubrikantov na vodni osnovi - na primer naših preizkušenih lubrikantov Aquameo ali Alphamale Aqua. Ti lubrikanti omogočajo še posebej nežno vstavljanje vibratorja. Da bo vstavljanje v anus bolj udobno, lahko z malo Analforte pršila zmanjšate občutljivost anusa.

    Nega in čiščenje vibratorja sta preprosta: po uporabi ga preprosto očistite s toplo vodo in blagim milom ali našim VERYCLEAN pršilom. Tako bo vibrator ostal higienično čist in vedno pripravljen za naslednji krog.

    Več podrobnosti:

    • Vibrator Alphamale Baelii Power Flex
    • Barva: modra
    • Material: koži prijazen silikon, brez ftalatov
    • Stopnje vibracij: 20 (7 stopenj + 13 pulzirajočih)
    • Vodoodporen
    • Polnjenje: Da, prek USB
    • Dimenzije: 2,7 cm x 15,1 cm
    • Teža: približno 91 gramov
    • Čas polnjenja: popolnoma napolnjen v približno 3 urah
    • Čas delovanja: 40-50 minut
    • Upravljanje: upravljanje z enim gumbom
    • Varnost: v skladu s Prop 65
    • Aquameo, Analforte, Alphamale in MEO so registrirane blagovne znamke podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Consigliatissimo

    Un oggettino fantastico, diverso dalla solita vibrazione, vi farà godere senza muovere un dito. Molto potente, performa diversamente a seconda della posizione in cui state.

      Napišite svoj pregled

      Vibrator Alphamale Baelii Power Flex

      Vibrator Alphamale Baelii Power Flex

      Vibrator Alphamale Baelii Power Flex je preprosto genialen, saj sam poišče vaše najbolj erogene cone! Zaradi svojih izjemnih lastnosti vam zagotavlja dih jemajoče orgazme, ne da bi morali biti strokovnjaki za stimulacijo prostate!

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: