Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stimulatorji prostate

Glasilo

Alphamale ACE 15 vibrator za prostato

Vibrator za prostato Alphamale ACE 15 je bil razvit tako, da sam poišče in stimulira prostato. Primeren je tako za začetnike kot za napredne uporabnike. S svojo prilagodljivo gredjo in nagnjeno obliko se popolnoma prilagaja obliki telesa in tako optimalno masira prostato.

Več informacij

3631/00

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Vibrator za prostato Alphamale ACE 15 je bil razvit tako, da sam poišče in stimulira prostato. Primeren je tako za začetnike kot za napredne uporabnike. S svojo gibljivo gredjo in nagnjeno obliko se popolnoma prilagodi obliki telesa in optimalno masira prostato.

    Orgazem prostate:

    Orgazem prostate dosežemo s stimulacijo prostate in se razlikuje od običajnega orgazma, ki ga povzroči stimulacija penisa. Številni moški poročajo, da je orgazem prostate intenzivnejši in drugačen, pogosto ga opisujejo kot globljega in se širi po vsem telesu. To je posledica dejstva, da stimulacija prostate aktivira dodatne erogene živčne končiče, ki niso vključeni v običajno spolno aktivnost. Vzburjenje in stimulacija prostate lahko privedeta do zelo intenzivnih občutkov, vključno z ekstremnimi orgazmi ali večkratnimi orgazmi.

    Vibrator za prostato Alphamale ACE 15 je opremljen z najnovejšimi tehničnimi lastnostmi:

    Izjemna lastnost vibratorja Alphamale ACE je dvojna moč motorja z enim motorjem na konici in drugim v gredi. Ta kombinacija zagotavlja intenzivno in enakomerno porazdeljeno stimulacijo. Da bo izkušnja še bolj prilagojena, Alphamale ACE 15 vibrator za prostato ponuja različne nastavitve s 5 različnimi stopnjami hitrosti in 10 načini pulziranja. To pomeni, da lahko vzorce vibriranja prilagodite svojim željam.

    Druge prednosti vključujejo napreden motor S-Wave Plus, ki zagotavlja močno, a prijetno stimulacijo, kar vodi do intenzivnih orgazmov prostate. Šest stopenj moči zagotavlja učinkovito stimulacijo za dih jemajoč užitek. Vibrator za prostato Alphamale ACE 15 se lahko polni in je vodoodporen, zato je praktičen sopotnik v različnih okoljih - v spalnici ali pod tušem. Spolna igrača je izdelana iz 100 % telesu prijaznega silikona, ki zagotavlja varnost in udobje med uporabo.

    Vibrator za prostato Alphamale ACE 15 meri 2,7 x 21,8 cm in tehta približno 162 gramov. Ima vhod za polnjenje USB in se popolnoma napolni v približno 3-4 urah, kar pomeni, da ga lahko uporabljate 30-40 minut. Upravljanje je preprosto in intuitivno ter poteka z enim samim gumbom. Njegova ergonomska oblika omogoča popoln nadzor nad globino in pritiskom med masažo prostate.

    Nasveti za uporabo:

    Za optimalno izkušnjo in zagotavljanje celovitosti te visokokakovostne spolne igrače priporočamo uporabo izključno lubrikantov na vodni osnovi - na primer naših preizkušenih lubrikantov Aquameo ali Alphamale Aqua. Ti lubrikanti omogočajo, da se vibrator za prostato v anus vstavi še posebej nežno. Da bo vstavljanje še bolj udobno, lahko z malo Analforte spreja zmanjšate občutljivost anusa.

    Nega in čiščenje vibratorja prostate sta preprosta: po uporabi ga preprosto očistite s toplo vodo in blagim milom ali našim VERYCLEAN sprejem. Tako Alphamale vibrator za prostato ACE 15 ostane higienično čist in je vedno pripravljen na naslednji krog.

    Več informacij:

    • Alphamale ACE 15 vibrator za prostato
    • Material: silikon, varen za telo
    • Dimenzije: 2,7 x 21,8 cm
    • Teža: 162 g
    • Hitrosti + impulzi: 5 hitrosti + 10 impulzov
    • Način polnjenja: polnilna vrata USB
    • Čas polnjenja: popolnoma napolnjen v približno 3-4 urah
    • Čas delovanja: 30-40 minut
    • Upravljanje: Enostavno upravljanje z enim gumbom
    • Aquameo, Analforte, Alphamale in MEO so registrirane blagovne znamke podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Mi piace

    Bello, liscio, e fai il suo dovere, ottimo per iniziare

      Napišite svoj pregled

      Alphamale ACE 15 vibrator za prostato

      Alphamale ACE 15 vibrator za prostato

      Vibrator za prostato Alphamale ACE 15 je bil razvit tako, da sam poišče in stimulira prostato. Primeren je tako za začetnike kot za napredne uporabnike. S svojo prilagodljivo gredjo in nagnjeno obliko se popolnoma prilagaja obliki telesa in tako optimalno masira prostato.

      Napišite svoj pregled

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: