Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

DOXY Massager

Glasilo

DOXY 3 Nastavek za masažo prostate

Izboljšajte svoj DOXY Vibrator z našim izjemnim nastavkom za masažo prostate. Ta nastavek je bil razvit za uporabo skupaj z DOXY Wand Massager za posebej intenzivno stimulacijo prostate. Na spletni strani DOXY Wand-Massager prenaša močne vibracije in pulzacije neposredno na nastavek za masažo prostate in tako stimulira prostato...

Več informacij

3614/00

na voljo

    Več informacij

    Izboljšajte svoj DOXY Vibrator z našim izjemnim nastavkom za masažo prostate. Ta nastavek je bil razvit za uporabo skupaj z DOXY Wand Massager za posebej intenzivno stimulacijo prostate. Na spletni strani DOXY Wand-Massager prenaša močne vibracije in pulzacije neposredno na nastavek za masažo prostate, kar stimulira prostato na način, ki presega vse doslej videno.

    Nastavek za masažo prostate je anatomsko oblikovan in ima enako elegantno črno barvo, enako brezhibno obliko in enako visoko kakovost kot drugi DOXY 3 nastavki. Neporozen, brez vonja in hipoalergeni silikonski material zagotavlja udobje in občutljivost, ki sta potrebna za intenzivno stimulacijo prostate.

    DOXY 3 za masažo prostate je bil posebej zasnovan tako, da doseže in stimulira prostato z natančnostjo in intenzivnostjo, ki jo omogoča DOXY 3 Wand Massager so znani po tem, da jih uporabljamo. Zahvaljujoč možnostim prilagajanja in popolnemu nadzoru, ki ga Wand Massager je mogoče doseči s pomočjo DOXY 3, lahko popolnoma sproščeno uživate v stimulaciji prostate in doživite eksplozivne orgazme prostate.

    Kot vsi naši ekskluzivni nastavki se tudi nastavek za masažo prostate varno zaklene na mestu, tako da se lahko popolnoma prepustite užitku, ne da bi vas skrbelo, da bi nastavek zdrsnil z mesta ali prekinil stimulacijo prostate v vročem trenutku.

    Najpomembnejše značilnosti masažnega pripomočka za prostato DOXY 3:

    • Izključno razvite: Z masažnikom za prostato, ki je bil razvit posebej za DOXY 3, lahko doživite še posebej intenzivne trenutke.
    • Neprekosljiva kakovost: Izdelan iz visokokakovostnega, granitno črnega, neporoznega, hipoalergenskega silikona brez vonja.
    • Najvišji varnostni standardi: Nastavek se varno zaskoči na mestu in ne more zdrsniti ali se zasukati.
    • Največje zadovoljstvo: Zasnovan tako, da doseže in stimulira prostato za občutke brez primere.


    Z našim nastavkom za masažo prostate lahko DOXY 3 / 3R Wand Massager na novo raven. Odkrijte neverjetne možnosti stimulacije prostate in doživite dih jemajoče občutke.

    Več podrobnosti:

    • DOXY 3, nastavek za masažo prostate
    • Masažni pripomočki iz serije "Die Cast 3" iz DOXY imajo zamenljivo glavo.
    • Izključno za DOXY masažo so na voljo štirje edinstveni nastavki.
    • Vsak nastavek je izdelan iz granitno črnega, hipoalergenskega silikona. Nastavki so neporozni, brez vonja in zagotavljajo nežno gladkost. Nastavki se zaklenejo, da se ne zvijejo ali zdrsnejo.
    • Wand Massager je naprodaj ločeno in ni priložen.
    • Za varno in udobno stimulacijo prostate kombinirajte nastavek Doxy z našim lubrikantom Aquameo na vodni osnovi. Držite DOXY Nastavek in tudi Wand Massager v popolnem stanju z našim pršilom VERYCLEAN, ki ga je enostavno uporabljati.
    • Nepremagljiv DOXY Wand-Massager in široka ponudba izdelkov MEO vas popeljeta v svet, kjer se najvišja kakovost sreča s strastno željo po uresničitvi vaših fantazij. Odločite se za najboljše, saj se ne bi smeli zadovoljiti z ničemer manj. DOXY & MEO - vrhunska kombinacija kakovosti in čustev!
    • DOXY in MEO sta nedvomno dve najbolj znani blagovni znamki na področju erotike. Obe podjetji sta si z izdelki, ki jih odlikuje izjemna kakovost, izborili edinstven položaj. DOXY je splošno priznana zaradi svoje močne Wand Massagerki zagotavljajo neprekosljive občutke, za MEO pa je značilna široka paleta izdelkov, ki pokrivajo različne želje. Obema blagovnima znamkama pa je skupna zavezanost k uporabi visokokakovostnih materialov, s katerimi zagotavljata ne le dolgo življenjsko dobo svojih izdelkov, temveč tudi varnost svojih strank.
    • MEO je registrirana blagovna znamka v Nemčiji in Evropi. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.
    • Če ste slučajno v Torinu, vam lahko samo priporočamo, da se dogovorite za sestanek z Lorenzom. Izvedel vam bo masažo prostate s posebno vrsto "srečnega konca". Lorenzo pozna naše izdelke kot nihče drug in ima edinstveno sposobnost, da vam omogoči nepozabno doživetje orgazma prostate. Izkoristite priložnost in dovolite, da vas eden najboljših uvede v skrivnosti stimulacije prostate. Kliknite tukaj in obiščite njegovo spletno stran.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Super Ergänzung für den Doxy

    Ich liebe den Doxy Wand ohnehinschon. Mit dem Aufsatz lässt sich der Spaß noch vergrößern.
    Eine klare Empfehlung

      Ocenjevanje 

      Contact Agréable

      J’ai aimé l’application associé au jouet. En revanche je m’attendais à d’avantages de plaisir avec la prostate

        Ocenjevanje 

        Surprenant !!

        Voici un jouet spécifiquement conçu pour les messieurs.
        Une fois l'objet en place, il n'y a plus qu'à expérimenter les différents types et intensités de vibrations, ainsi que les différents types et intensités d'oscillations (et les combinaisons des deux multiplient les possibilités).

          Ocenjevanje 

          Gehört in jede Spielzeugsammlung

          Ich möchte dieses schöne Teil nicht mehr missen. Das beste Spielzeug was ich je besessen habe. Sehr zu empfehlen. Würde den Doxy immer wieder kaufen. Mein Partner liebt es auch sehr.

            Napišite svoj pregled

            DOXY 3 Nastavek za masažo prostate

            DOXY 3 Nastavek za masažo prostate

            Izboljšajte svoj DOXY Vibrator z našim izjemnim nastavkom za masažo prostate. Ta nastavek je bil razvit za uporabo skupaj z DOXY Wand Massager za posebej intenzivno stimulacijo prostate. Na spletni strani DOXY Wand-Massager prenaša močne vibracije in pulzacije neposredno na nastavek za masažo prostate in tako stimulira prostato...

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            20 drugi izdelki iz iste kategorije: