Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

DOXY Massager

Glasilo

DOXY Bullet Vibrator - Srebrni - Luksuzni vibrator

Z DOXY Bullet Z vibratorjem je užitek diskretne spolne stimulacije vedno na dosegu roke. Ta kompaktni luksuzni vibrator ima vse: zagotavlja enake globoke, glasne vibracije, kot ste jih vajeni iz DOXY vendar v elegantni in zelo diskretni obliki.

Več informacij

3610/00

79,90 €


-5%

75,91 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Z DOXY Bullet Z vibratorjem je užitek diskretne spolne stimulacije vedno na dosegu roke. Ta kompaktni luksuzni vibrator ima vse: zagotavlja enake globoke, glasne vibracije, kot ste jih vajeni iz DOXY vendar v elegantni in zelo diskretni obliki.

     

    Spletna stran DOXY Bullet Vibrator je popoln za vse, ki imajo radi diskretno, a še vedno ekstremno. Z natančno oblikovano konico za natančno stimulacijo DOXY Bullet doseže točno tista mesta, kjer ga potrebujete, da zagotovi ciljno stimulacijo. S sedmimi različnimi načini pa vaš užitek nima meja.

     

    Poudarki DOXY Bullet Vibratorja:

     

    • Kompakten in diskreten: lahko ga uporabljate kjerkoli, ne da bi pritegnili neželeno pozornost.
    • Razkošje, ki ga lahko občutimo in vidimo: Izdelan iz visokokakovostnega eloksiranega aluminija za eleganten in udoben občutek.
    • Močna zmogljivost: Zagotavlja enako intenzivne vibracije, kot jih poznate iz DOXY poznane.
    • Vsestranski: Z dvema hitrostma in petimi različnimi vzorci vibriranja lahko stimulacijo spreminjate v nekaj sekundah.
    • Vodoodporen: Uporabljajte vibrator v kopeli ali pod tušem za mokre in divje užitke.
    • Polnjenje: 1,40-urno polnjenje zagotavlja neprekinjeno zabavo in omogoča DOXY Bullet Vibrator v trenutku pripravljen na drugo polnjenje.

     

    Spletna stran DOXY Bullet Je enostaven za uporabo in ergonomsko odlično oblikovan. Brez težav drsi iz ene roke v drugo in vam daje svobodo, da se zadovoljite tam, kjer vam najbolj ustreza. Ne glede na to, ali uporabljate DOXY Bullet sama ali s partnerjem, doma ali na potovanju, bo ta diskreten, a zelo zmogljiv Bullet vibrator zanesljiv spremljevalec pri vseh vaših intimnih dogodivščinah.

     

    DOXY Bullet Vibrator je v elegantnem in robustnem aluminijastem ohišju, v katerem se nahaja tudi polnilni kabel USB tipa C, tako da bo vedno na varnem in pripravljen na vašo naslednjo pustolovščino. Je vodoodporen in vas vabi, da si podaljšate čas v kopeli ali pod tušem in doživite povsem nov svet užitkov.

     

    Navdušene bodo tako ženske kot moški:

     

    Ženske:

     

    • Neposredna stimulacija klitorisa: natančna konica DOXY Bullet Je idealna za natančno stimulacijo. Drsite po klitorisu z različnim pritiskom in hitrostjo za intenziven užitek.
    • Zunanja erogena območja: Ženske imajo poleg klitorisa še veliko drugih erogenih območij. Uporabite DOXY Bullet Vibrator za stimulacijo področij, kot so notranja stran stegen, bradavičke ali trebuh.
    • Tease & zanikanje: Z različnimi stopnjami intenzivnosti se približajte vrhuncu, nato pa upočasnite in ponovite postopek za intenzivno doživetje orgazma.

     

    Moški:

     

    • Stimulacija frenuluma: Frenulum, ki se nahaja na spodnji strani penisa tik pod spolovilom, je zelo občutljiv. Če se DOXY Bullet Če tu uporabljamo vibrator, lahko pride do močnih orgazmov.
    • Stimulacija perineja: Območje med modi in anusom, znano kot perineij, je za mnoge moške še ena vroča točka. Nežne vibracije na tem območju lahko povečajo vzburjenje.
    • Stimulacija anusa: V anusu je veliko živčnih končičev, zato je zelo dovzeten za stimulacijo. Z DOXY Bullet Lahko z vibratorjem nežno stimulirate anus in tako povečate užitek.
    • Stimulacija testisov: Nežno vibriranje testisov je lahko edinstvena in prijetna izkušnja. Nastavitve DOXY Bullet Vibratorja lahko prilagodite za udobje in intenzivnost.
    • Stimulacija spolovila: spolovilo penisa je še eno zelo občutljivo področje. Uporaba DOXY Bullet Vibratorja na tem območju, zlasti okoli glavice penisa, lahko privede do intenzivnih orgazmov.
    • Druga erogena območja: Tako kot ženske lahko tudi moški uporabljajo DOXY Bullet Vibrator za stimulacijo bradavičk, notranje strani stegen ali drugih erogenih območij.

     

    Za pare:

     

    • Razdelite si užitek: Naj se DOXY Bullet Vibrator med predigro prepuščajte drug drugemu. Odkrijte najbolj občutljive točke drug drugega in izmenično nastavljajte intenzivnost vibracij.
    • Več zabave z oralno stimulacijo: Medtem ko en partner poskrbi za oralno stimulacijo, lahko drugi izboljša izkušnjo z vibratorjem tako, da DOXY Bullet Izkušnje z uporabo vibratorja na različnih erogenih območjih.
    • Več užitka med seksom: Med seksom lahko vibrator uporabljate za DOXY Bullet Vibrator lahko med seksom uporabljate za stimulacijo zunanjih erogenih con, kar intimnemu trenutku doda dodatno plast užitka.
    • Tease & zanikanje: Uporabite DOXY Bullet Vibrator za stimulacijo druge osebe, povečanje pričakovanja in okrepitev orgazma.

     

    Kompaktna velikost, močne vibracije in elegantna oblika vibratorja DOXY Bullet Vibratorja je privlačen spremljevalec za vsakogar, bodisi samega bodisi v paru. Potopite se v svet teh občutkov in odkrijte, zaradi česa je DOXY Bullet Je vibrator nepogrešljiv del vaše zbirke spolnih igrač.

     

    Izjemno občutljiv, izjemno tanek in izjemno diskreten: čudovit vibrator je DOXY Bullet Vibrator je tako kompakten in diskreten, kot bi pričakovali, hkrati pa je popolne velikosti, da vas vzburja od glave do pet. Sedem zelo zadovoljujočih načinov vibriranja stimulira vsak posamezen živec, zato je vibrator edinstvena spolna igrača DOXY Bullet Vibrator je edinstvena spolna igrača v luksuznem razredu.

     

    Več podrobnosti:

     

    • DOXY Bullet Več informacij: vibrator
    • Mere: 1,5 cm, 2,5 cm, 3,5 cm, 4,5 cm: Dolžina 120 mm, premer glave 25 mm.
    • Teža: 85 gramov
    • Napajanje: Napajanje: kabel USB z magnetnim vtičem za polnjenje
    • Dolžina kabla: 30 cm
    • Barva: srebrna
    • Uporaba DOXY Bullet Vibrator z našim lubrikantom na vodni osnovi Aquameo za še posebej prijetno izkušnjo, za brezhibno čistočo pa poskrbite z našim praktičnim čistilom za igrače VERYCLEAN Spray.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    5 Star product

    All products from Doxy are real and does more than you add says it does both outside and in! Makes me feel like a man I need to be! Thanks MEO pleasure is your business

      Napišite svoj pregled

      DOXY Bullet Vibrator - Srebrni - Luksuzni vibrator

      DOXY Bullet Vibrator - Srebrni - Luksuzni vibrator

      Z DOXY Bullet Z vibratorjem je užitek diskretne spolne stimulacije vedno na dosegu roke. Ta kompaktni luksuzni vibrator ima vse: zagotavlja enake globoke, glasne vibracije, kot ste jih vajeni iz DOXY vendar v elegantni in zelo diskretni obliki.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      20 drugi izdelki iz iste kategorije: