Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

DOXY Massager

Glasilo

Rabbit Dodatek za DOXY 3 Wand Massager

Hkrati stimulirajte klitoris in točko G: To je vedno dobra ideja! Z DOXY 3 Rabbit Lahko spremenite DOXY Wand Massager v vrhunsko orodje za užitek in uživajte v moči, ki jo ima le DOXY lahko ponudi le ta.

Več informacij

3615/00

na voljo

    Več informacij

    Hkrati stimulirajte klitoris in točko G: To je vedno dobra ideja! Z DOXY 3 Rabbit Spremenite nastavek DOXY Wand Massager v vrhunsko orodje za užitek in uživajte v moči, ki jo lahko nudi le DOXY lahko ponudi le ta. Z intuitivnimi in odzivnimi gumbi na DOXY Wand Massager 3 ali 3R lahko ritem in intenzivnost močnih vibracij prilagodite točno svojim željam.

    Nastavek užitek popelje v povsem novo dimenzijo. Ta domiselni, prilagodljivi nastavek je bil razvit posebej za DOXY serijo 3 in spreminja DOXY Wand Massager v močan stimulator klitorisa in točke G, ki ustvarja močne, pulzirajoče vibracije točno tam, kjer jih želite.

    Naš Rabbit je zelo priljubljena spolna igrača, posebej zasnovana za hkratno stimulacijo klitorisa in vagine. Ime Rabbit izvira iz značilnih "ušes" stimulatorja, ki spominjajo na zajčja ušesa. Ta "ušesa" se uporabljajo za stimulacijo klitorisa, medtem ko se daljši del stimulatorja vstavi v vagino, kjer zagotavlja popolno notranjo stimulacijo.

    Glavne funkcije DOXY Rabbit so

    • Vaginalna stimulacija: Daljši del stimulatorja se vstavi v nožnico.
    • Stimulacija klitorisa: "ušesa" stimulatorja ležijo ob klitorisu in zagotavljajo neposredno stimulacijo klitorisa. Ta kombinacija notranje in zunanje stimulacije lahko privede do intenzivnih orgazmov.
    • Dvojno delovanje: Hkratna stimulacija klitorisa in vagine je glavna značilnost stimulatorja, ki ga Rabbitki ga razlikuje od drugih stimulatorjev. To dvojno delovanje je lahko za mnoge uporabnike še posebej zadovoljujoče.


    Z nastavki, posebej razvitimi za DOXY 3 / 3R, lahko Wand Massager postane večnamensko orodje za užitek. Vsak od teh nastavkov je bil razvit za stimulacijo, vzburjenje in popolno zadovoljitev. Izjemno močne vibracije DOXY se prenašajo neposredno na nastavek in ustvarjajo različne dih jemajoče občutke.

    Nastavek se trdno zaklene, zato vam ni treba skrbeti, da bi nastavek tik pred orgazmom odpadel Rabbit zdrsne ali se zvije tik pred orgazmom.

    Poudarki nastavka DOXY 3:

    • Izključna zasnova: Vsak nastavek je bil posebej razvit za DOXY 3 in zagotavlja edinstveno in stimulativno izkušnjo.
    • Visokokakovosten material: Izdelan iz visokokakovostnega črnega silikona, ki ni porozen, nima vonja in je hipoalergeničen.
    • Varno prileganje: Vsak nastavek se trdno zaklene na svoje mesto, tako da v vročem trenutku ne zdrsne in se ne zvije.
    • Odkrijte nove razsežnosti spolnih užitkov: Naj bo s tem nastavkom ali katerim od naših drugih nastavkov, vsi ponujajo edinstvene občutke, ki jih lahko odkrijete.


    Uporaba: Preprosto odvijajte okroglo glavo nastavka DOXY Stenskega masažnega aparata in jo zamenjajte z Rabbit In jo zamenjajte z nastavkom. Navoj povezuje Wand Massager z nastavkom in zagotavlja varno uporabo.

    Prepustite se občutkom, raziskujte globine svojega užitka in se pripravite na edinstveno orgazmično doživetje z ekskluzivnim DOXY 3 nastavki za edinstveno orgazmično potovanje. Čas je, da izkusite čisto čarobnost, ki jo DOXY lahko ponudite.

    Več podrobnosti:

    • DOXY 3 Rabbit - Nastavek za stimulacijo klitorisa in točke G
    • Na spletni strani DOXY Cast 3 ima edinstveno lastnost: zamenljivo glavo. To glavo lahko preprosto odvijete in zamenjate z enim od naših štirih posebej razvitih nastavkov, ki so izdelani izključno za DOXY izdelani izključno za Ti nastavki odpirajo povsem nove možnosti in naredijo izkušnjo z Doxyjem še bolj vsestransko in vznemirljivo.
    • Vsak nastavek je izdelan iz hipoalergenskega silikona granitno črne barve.
    • Nastavki za DOXY so neporozni, brez vonja in zagotavljajo prijeten občutek.
    • Nastavki se zaklenejo na svoje mesto, da se prepreči njihovo zvijanje ali zdrs.
    • DOXY Wand Massager se prodaja ločeno in ni priložen.
    • Za nežen in varen užitek uporabite nastavek z našim lubrikantom Aquameo na vodni osnovi. Stimulacijski nastavek in masažno napravo pred uporabo in po njej očistite z našim razpršilom VeryClean.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Ottimo

    Piacevole da toccare un materiale molto confortevole

      Ocenjevanje 

      Awesome attachment

      Fantastic attachment , works extremely well

        Napišite svoj pregled

        Rabbit Dodatek za DOXY 3 Wand Massager

        Rabbit Dodatek za DOXY 3 Wand Massager

        Hkrati stimulirajte klitoris in točko G: To je vedno dobra ideja! Z DOXY 3 Rabbit Lahko spremenite DOXY Wand Massager v vrhunsko orodje za užitek in uživajte v moči, ki jo ima le DOXY lahko ponudi le ta.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        20 drugi izdelki iz iste kategorije: