Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

DOXY Massager

Glasilo

Masturbator rokav za DOXY 3 Wand Massager

Tease & Denial, edging in prisilne orgazme.... Na spletni strani DOXY Massager iz serije "Die Cast 3" odlikuje odlična oblika. Vsak od teh masažnih pripomočkov ima edinstveno glavo, ki jo je mogoče preprosto odvijačiti in zamenjati. To omogoča, da jo lahko zamenjate z enim od štirih DOXY posebej razvitih nastavkov, ki ponujajo povsem novo dimenzijo stimulacije.

Več informacij

3612/00

na voljo

    Več informacij

    Spletna stran DOXY Wand Massager serije "Die Cast 3" je značilna prilagodljiva zasnova. Vsak od teh masažnih aparatov ima edinstveno glavo, ki jo je mogoče preprosto odvijačiti in zamenjati. Tako jo je mogoče zamenjati z eno od štirih DOXY posebej razvitih nastavkov, ki ponujajo povsem novo dimenzijo stimulacije. Eden od teh nastavkov je DOXY 3 Masturbator Sleeve, ki preoblikuje Wand Massager v vibrirajočo napravo za masturbacijo. Izjemno močne, resnično dih jemajoče vibracije masažne naprave stimulirajo penisno gred in lahko privedejo do osupljivega orgazma.

    Z intuitivnimi in odzivnimi gumbi na DOXY Wand Massager 3 ali 3R lahko ritem in intenzivnost močnih vibracij prilagodite točno po svojih željah - za masažo penisa, ki je razred zase!

    Pripomoček užitek popelje v povsem novo dimenzijo. Ta izpopolnjen, prilagodljiv masturbator je bil razvit posebej za DOXY 3 serijo in spreminja DOXY Wand Massager v močan masturbator za moške, ki ustvarja močne, pulzirajoče vibracije točno tam, kjer si jih želite - na penisu!

    Nastavki, posebej razviti za serijo 3 DOXY 3 / 3R spremenijo masturbator v Wand Massager v večnamensko orodje za užitek. Vsak od teh nastavkov je bil razvit za stimulacijo, vzburjenje in popolno zadovoljitev. Izjemno močne vibracije DOXY se prenašajo neposredno na nastavek in ustvarjajo različne dih jemajoče občutke.
    Doxy
    Nastavek se trdno zaklene, zato vam ni treba skrbeti, da bi masturbator tik pred orgazmom zdrsnil ali se zasukal.

    Poudarki nastavka DOXY 3:

    • Izjemna zasnova: Vsak nastavek je bil posebej razvit za DOXY 3 in zagotavlja edinstveno in stimulativno izkušnjo.
    • Visokokakovosten material: Izdelan iz visokokakovostnega silikona, ki ni porozen, nima vonja in je hipoalergičen.
    • Varno prileganje: Vsak nastavek se trdno zaklene na svoje mesto, tako da v vročem trenutku ne zdrsne ali se ne zvije.
    • Odkrijte nove razsežnosti spolnega užitka: Naj bo s tem ali katerim od naših drugih nastavkov, vsi ponujajo edinstvene občutke, ki jih lahko odkrijete.


    Uporaba: Preprosto odvijajte okroglo glavo nastavka DOXY Wand Massager in jo zamenjajte z masturbatorskim nastavkom. Navoj povezuje Wand Massager z nastavkom in zagotavlja varno uporabo.

    Prepustite se čutom, raziskujte globine svojega užitka in se pripravite na edinstveno orgazmično izkušnjo z ekskluzivnim DOXY 3 nastavki za edinstveno orgazmično potovanje. Čas je, da izkusite čisto čarobnost, ki jo DOXY lahko ponudite.

    Več podrobnosti:

    • Masturbatorski rokav - nastavek za DOXY Wand Massager
    • DOXY Serija Cast 3 ima edinstveno lastnost: zamenljivo glavo. To glavo lahko preprosto odvijete in zamenjate z enim od naših štirih posebej razvitih nastavkov, ki so izdelani izključno za DOXY izdelani izključno za Ti nastavki odpirajo povsem nove možnosti in omogočajo še bolj vsestransko in vznemirljivo izkušnjo z napravo Doxy.
    • Vsak nastavek je izdelan iz hipoalergenskega silikona granitno črne barve.
    • Nastavki za DOXY so neporozni, brez vonja in zagotavljajo prijetno drsenje.
    • Nastavki se zaklenejo na svoje mesto, da se prepreči njihovo zvijanje ali zdrs.
    • DOXY Wand Massager je na voljo ločeno in ni vključen v obseg dobave.
    • Masturbator uporabljajte z našim lubrikantom na vodni osnovi Aquameo za še posebej prijetno masažo penisa. Stimulacijski nastavek in masturbator pred uporabo in po njej očistite z našim razpršilom VeryClean.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Top

    Très bon produit facile d’utilisation je recommande

      Ocenjevanje 

      Range of sensations

      I was concerned that this would not stay firmly on the vibrator, but it does stay firmly attached. It delivers a great range of sensations based on the vibrator setting. It is great with or without stroking by the user. Great purchase.

        Ocenjevanje 

        Great addition to the Doxy wand.

        I love lub up, slide the sleeve on and play with the wand speeds while watching porn. I edge for hours sometimes allowing myself to cum, sometimes after dripping with precum I don't allow myself release which just added to the build up for next time!

          Napišite svoj pregled

          Masturbator rokav za DOXY 3 Wand Massager

          Masturbator rokav za DOXY 3 Wand Massager

          Tease & Denial, edging in prisilne orgazme.... Na spletni strani DOXY Massager iz serije "Die Cast 3" odlikuje odlična oblika. Vsak od teh masažnih pripomočkov ima edinstveno glavo, ki jo je mogoče preprosto odvijačiti in zamenjati. To omogoča, da jo lahko zamenjate z enim od štirih DOXY posebej razvitih nastavkov, ki ponujajo povsem novo dimenzijo stimulacije.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          20 drugi izdelki iz iste kategorije: