Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

DOXY Massager

Glasilo

DOXY Die Cast Wand Massager - Črna

Z DOXY Cast Massager v črni barvi se lahko pustite razvajati v vseh pogledih. Izdelan je iz zlitine aluminija in titana za še močnejšo izkušnjo. Ima enake funkcije kot DOXY Kot originalna masažna naprava, vendar ima 20 % večjo intenzivnost za globlje občutke. Varen, vsestranski in popoln za pare ali samostojno igro.

Več informacij

3603/00

169,90 €


-10,00 €

159,90 €

plus stroški dostave

na voljo

Več informacij

Z DOXY Cast Massager v črni barvi se lahko pustite razvajati v vseh pogledih. Izdelan je iz zlitine aluminija in titana za še močnejšo izkušnjo. Ima enake funkcije kot DOXY Kot originalna masažna naprava, vendar ima 20 % večjo intenzivnost za globlje občutke. Varen, vsestranski in popoln za igro v paru ali solo.

DOXY Die Cast Wand Massager bo presegel vaša pričakovanja!

Vse priljubljene funkcije DOXY ostajajo v modelu DOXY Die Cast Wand Massager ohranjene. Enostavno upravljanje ponuja prav toliko čudovito vzburjajočih vrtljajev od 3.000 do 9.000 s pritiskom na gumb, pa tudi znani način stopnjujočih se pulzov. Težje kovinsko ohišje DOXY Die Cast Wand Massager še bolje poudari moč vibracij in poskrbi, da masaža postane še bolj DOXY Doživetje masaže na povsem novo raven.

 

Naš najvišji model, tj DOXY Cast Massager, je ulit iz zlitine aluminija in titana ter vam ponuja še boljšo izkušnjo doxy.

 

Težko je količinsko opredeliti zmogljivost, vendar menimo, da je DOXY Da je masažna naprava iz ulitka za približno 20 % bolj intenzivna kot masažna naprava iz ulitka DOXY Massager Kot v originalu. To dosežemo z uporabo težjih uteži, ki ustvarijo globlji, pulzirajoči občutek.

 

Izkusite osupljivo moč vibracij!

 

Močne vibracije DOXY Masažne naprave prodrejo globoko v tkivo in stimulirajo še več živčnih končičev za intenzivno, vznemirljivo izkušnjo. 6 cm dolga, s silikonom prevlečena glava zagotavlja največje občutke točno tam, kjer jih imate najraje.

 

Vaši ustvarjalnosti ni meja!

 

Z dodatno težo 190 gramov DOXY Massager je seksi vir energije, ki ga lahko premikate po mili volji ali ga celo pustite na mestu, da imate proste roke - kot nalašč za uporabnike z omejeno mobilnostjo.

 

Vaša varnost je na prvem mestu!

 

Napajalnik zagotavlja, da v izdelek vstopa le nizkonapetostni enosmerni tok, kar zagotavlja varno in nemoteno uporabo kjer koli na svetu. Opremljen je z velikim kablom dolžine 3 metre DOXY Die Cast Wand Massager čudovito prilagodljiv.

 

DOXY Masažna palica Cast Wand: neskončna moč!

 

Izkusite neomejeno moč DOXY The Cast Massager. The DOXY Die Cast Massager je več kot le izjemno zmogljiv vibrator, je simbol vrhunskega zadovoljstva, ki samo čaka, da se sprosti. Ne glede na to, ali je namenjen moškim ali ženskam, samim ali v paru DOXY Die Cast Wand Massager ponuja bogastvo vznemirljivih doživetij.

 

Za ženske:

 

  • Samostojno igranje: Uporabite močne vibracije DOXY Die Cast Wand Massager za zunanjo stimulacijo. Večina žensk meni, da DOXY kot izjemno učinkovite za stimulacijo klitorisa, kar vodi do intenzivnih orgazmov. Široka glava pokriva veliko površino in zagotavlja globok, pulzirajoč občutek, ki presega zgolj površino.
  • Masaža telesa: Poleg spolnega zadovoljstva lahko DOXY Massager je tudi odličen pripomoček za masažo telesa. Uporabite ga za pomiritev bolečih mišic, zlasti na vratu, hrbtu in ramenih.

 

Za moške:

 

  • Moški lahko uporabljajo DOXY Cast Massager za stimulacijo perineuma, občutljivega območja med modi in anusom, ali samega anusa. S premikanjem masažne naprave vzdolž stebla penisa lahko ustvarite povsem nov, utripajoč masažni občutek.
  • Masaža telesa: Tako kot ženske lahko tudi moški DOXY za splošno sprostitev in odpravljanje vsakodnevnega stresa.

 

Za pare:

 

  • Skupen užitek: Pari lahko uporabljajo DOXY Cast Massager kot del predigre, tako da izmenično masirata drug drugega ali raziskujeta erogene cone. Moč in obseg vibracij lahko predigri dodata nov, vznemirljiv okus.
  • Večja intimnost: Naprava DOXY Cast Massager lahko uporabljate med spolnim odnosom in tako povečate doživetje. Z njim lahko na primer stimuliramo klitoris med penetracijo, kar poveča užitek obeh partnerjev.

 

Če povzamemo DOXY The Cast Massager presega tipične meje močnih vibratorjev in ima nekaj za vsakogar. Njegova prilagodljiva zasnova zagotavlja, da je vsak stik s telesom edinstven, zadovoljujoč in vznemirljiv. Pustite, da se moč DOXY Cast Massager, da vas popelje na potovanje neprekosljivega užitka.

 

Več podrobnosti:

 

  • DOXY Masažni pripomoček Cast
  • Dimenzije: Dolžina telesa 37 cm, premer glave 6 cm, obseg 16 cm.
  • Teža: 690 gramov
  • Napajanje: Napajanje: enosmerni tok z nizko napetostjo
  • Vključen adapter - Velika Britanija, EU, ZDA in AU
  • Dolžina kabla: 3 metre.
  • Združite DOXY Massager z našim lubrikantom Aquameo na vodni osnovi za gladko in varno igranje ter ga ohranite brezhibnega s VERYCLEAN Spray, našim hitrim in enostavnim čistilom za spolne igrače. Popoln užitek, preprosto.
  • Odkrijte popoln užitek! Potopite se v svet, kjer se kakovost sreča z užitkom, z neprekosljivimi masažnimi pripomočki iz DOXY Wand in obsežno zbirko MEO. Izberite najboljše, saj si ne zaslužite nič manj. DOXY & MEO - Kjer se kakovost sreča z občutkom!
  • DOXY in MEO sta dve znani blagovni znamki v erotični industriji. Obe podjetji sta se uveljavili z izdelki, ki dajejo prednost kakovosti, zmogljivosti in zadovoljstvu strank. Vsaka blagovna znamka ima svoje prednosti: Medtem ko DOXY je znana po svojih zmogljivih masažnih napravah, ki zagotavljajo neprekosljive občutke, je za MEO značilna raznolika ponudba izdelkov, ki zadovoljuje različne okuse in želje. Najpomembneje je, da obe blagovni znamki za svoje izdelke uporabljata visokokakovostne materiale, kar zagotavlja vzdržljivost in varnost za uporabnike.
  • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

To bi vas lahko zanimalo tudi:

OCENE STRANK

Še ni komentarjev strank

Napišite svoj pregled

DOXY Die Cast Wand Massager - Črna

DOXY Die Cast Wand Massager - Črna

Z DOXY Cast Massager v črni barvi se lahko pustite razvajati v vseh pogledih. Izdelan je iz zlitine aluminija in titana za še močnejšo izkušnjo. Ima enake funkcije kot DOXY Kot originalna masažna naprava, vendar ima 20 % večjo intenzivnost za globlje občutke. Varen, vsestranski in popoln za pare ali samostojno igro.

Napišite svoj pregled

Kupci so kupili tudi:

20 drugi izdelki iz iste kategorije: