Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Elektrostimulacija - Penis in testisi

Glasilo

Paket dodatne opreme ElectroRing™ iz E-Stim Systems

Novo Ponudba
  • Paket dodatne opreme ElectroRing™ iz E-Stim Systems

Paket dodatne opreme ElectroRing™ iz E-Stim Systems je vsestranska in inovativna rešitev za modularno bipolarno elektrostimulacijo penisa. Zasnovan je za sodelovanje s sistemom ElectroRing™ za ustvarjanje pravih bipolarnih občutkov in ponuja edinstven in učinkovit pristop k elektrostimulaciji penisa.

Več informacij

3764/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    ElectroRing™ accessory pack podjetja E-Stim Systems: Izboljšana modularna elektrostimulacija penisa.

    ElectroRing™ accessory pack podjetja E-Stim Systems E-Stim Systems je vsestranska in inovativna rešitev za modularno bipolarno elektrostimulacijo. Zasnovan je za sodelovanje s sistemom ElectroRing™ za ustvarjanje pravih bipolarnih občutkov in ponuja edinstven in učinkovit pristop k elektrostimulaciji penisa.

    The ElectroRing™ Accessory Pack from E-Stim Systems je bistveni del sistema ElectroRing™. Za popolno in učinkovito bipolarno stimulacijo je pomembno, da paket dodatkov uporabljate skupaj z obročki sistema ElectroRing™. Paket dodatkov izboljša prilagodljivost posameznih obročkov, stimulacijo in varnost (čistost v kontekstu BDSM).

    Inovativna modularna zasnova za usmerjeno elektrostimulacijo:

    • Sistem ElectroRing™ je modularno zasnovan in je sestavljen iz dveh obročkov, ki sta ločena z izolatorjem, da se ustvari prava bipolarna konfiguracija.
    • Običajno se večji obroček namesti za moda, manjši obroček pa na penis, da se zagotovi učinkovita stimulacija obeh področij.


    Večja varnost in prilagodljivost:

    • Da bi se obroček lahko "izognil pobegu", so v kompletu dodatne opreme namesto običajnih vijakov šestiložni vijaki in šestiložni ključ. Tako je obročke brez ustreznega orodja težje odstraniti, kar povečuje varnost med izvajanjem čistosti.
    • Serija obročkov ElectroRing™ ponuja širok izbor velikosti, od 30 mm do 65 mm notranjega premera, vsi pa so izdelani iz trpežnega aluminija. Ta raznolikost zagotavlja udobno in primerno prileganje različnim velikostim penisa.


    Celoten paket dodatne opreme za enostavno namestitev:

    • Paket dodatne opreme vključuje separator in vse dele, ki so potrebni za popolno namestitev.
    • Uporabniki lahko prilagodljivo izberejo velikosti obročkov glede na svoje želje in tako prilagodijo sistem.


    Paket dodatne opreme ElectroRing™ podjetja E-Stim Systems: naslednja raven elektrostimulacije penisa.

    Paket dodatne opreme ElectroRing™ podjetja E-Stim Systems E-Stim Systems je več kot le komplet dodatkov, temveč celovit sistem za izboljšano elektrostimulacijo. S svojo modularno zasnovo je sistem ElectroRing™ odlična izbira za vse, ki želijo uporabljati napredne tehnike elektrostimulacije penisa.

    Več podrobnosti:

    • ElectroRing™ paket dodatne opreme od E-Stim Systems
    • Opomba: ElectroRing™ Accessory Pack ne vsebuje obročkov.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems najvišja prednostna naloga.
    • Zasnovan in izdelan v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Z doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Izdelano v skladu z najnovejšimi varnostnimi predpisi EU in Velike Britanije.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati nad prsnim košem ali vratom. Vse naprave iz E-Stim Systems so zasnovani in izdelani v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije!
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

     

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Compatibile

    Compatibile with E-Stim System‘s and MEO‘s full range of power units as well as a number of other devices from other manufacturers.

      Napišite svoj pregled

      Paket dodatne opreme ElectroRing™ iz E-Stim Systems

      Paket dodatne opreme ElectroRing™ iz E-Stim Systems

      Paket dodatne opreme ElectroRing™ iz E-Stim Systems je vsestranska in inovativna rešitev za modularno bipolarno elektrostimulacijo penisa. Zasnovan je za sodelovanje s sistemom ElectroRing™ za ustvarjanje pravih bipolarnih občutkov in ponuja edinstven in učinkovit pristop k elektrostimulaciji penisa.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: