Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

ElectraStim

Glasilo

ElectraLoops™ Prestige - Nastavljivi obročki iz ElectraStim

ElectraLoops™ obljublja izjemno trdo erekcijo in dih jemajočo stimulacijo ElectraStimnastavljivih obročkov za penis, ki jih moški obožujejo. Zahvaljujoč visokokakovostnim materialom in nastavljivemu prileganju ti obročki ponujajo edinstveno kombinacijo udobja, sloga in električne stimulacije.

Več informacij

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    ElectraLoops™ obljublja izjemno trdo erekcijo in dih jemajočo stimulacijo ElectraStimnastavljivih obročkov, ki jih moški obožujejo. Zahvaljujoč visokokakovostnim materialom in nastavljivemu prileganju ti erekcijski obroči ponujajo edinstveno kombinacijo udobja, sloga in električne stimulacije.

    ElectraLoops

    Erekcijski obroči, ki niso le funkcionalni, temveč tudi estetski, so izdelani iz debele gume (6,5 mm), ki enakomerno porazdeli električno stimulacijo in tako poveča intenzivnost. Hkrati material zagotavlja trden oprijem penisa in s tem trdnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo - idealno za obsežne solo seanse ali strastne trenutke s partnerjem.

    Za prave poznavalce, ki poleg funkcionalnosti cenijo tudi dizajn, smo vgradili kakovostno nastavitveno sponko iz aluminija CNC. Ta je na voljo v treh barvah eloksirane kovine, kar daje našim ElectraLoops™ razkošen pridih in jih naredi resnično privlačne.

    V vsakem pakiranju boste našli dve zanki v izbrani barvi, pripravljeni za okrepitev vašega užitka. Zahvaljujoč inovativni nastavljivi nastavitveni sponki iz trdnega aluminija, odpornega na morsko vodo, ki je s svojo anodizirano površino zaščiten in izoliran, je električna stimulacija usmerjena naravnost tja, kjer najbolj uživa.

    Ne glede na to, ali obe zanki namestite vzdolž penisa ali eno zanko namestite okoli penisa, drugo pa okoli mošnje, ElectraLoops™ "Prestige" vam in vašemu partnerju ponujajo neskončne možnosti doživljanja električne stimulacije. Zaradi njihove unipolarne funkcije lahko eno zanko celo kombinirate z drugim pripomočkom za elektrostimulacijo in tako doživite različne občutke. Vaša domišljija nima meja!

    Združljive z večino naprav za elektrostimulacijo:

    ElectraLoops™ so združljive z vsemi napravami za elektrostimulacijo od ElectraStim združljivih. Čeprav so bile zanke ElectraLoops™ razvite za neposredno povezavo z napravami za elektrostimulacijo ElectraStim, jih lahko s pomočjo adapterjev, ki jih ponujamo, priključite tudi na naprave za elektrostimulacijo drugih proizvajalcev.

    Več podrobnosti:

    • ElectraLoops™ Prestige - Nastavljivi obročki za penis iz ElectraStim
    • Največji premer: 60 mm
    • Največji obseg: 188 mm
    • Priključek: 2 mm
    • Teža: 36 gramov
    • Material: 6,5 mm debela prevodna guma, CNC-obdelana, anodizirana aluminijasta nastavitvena sponka.
    • Število drogov: 1 (enojni drog). Obe zanki morata biti v stiku s telesom, da začutite električne občutke.
    • Vključeno v dobavo: 2x ElectraStim Nastavljivi obročki Prestige ElectraLoops (v izbrani barvi), 1x torbica iz mikrovlaken, 1x večjezični priročnik z navodili (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
    • Varnostno opozorilo: Spolna elektrostimulacija (E-Stim) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati z njo povezanih varnostnih vidikov. E-stim ni primeren za osebe, ki trpijo za epilepsijo, uporabljajo srčni spodbujevalnik ali medicinsko infuzijsko napravo, imajo težave s srcem ali so noseče, in se nikoli ne sme uporabljati čez prsni koš ali vrat. Vse naprave iz ElectraStim so bili zasnovani in izdelani v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.



    Navodila za uporabo ElectraLoops™ iz ElectraStim

    ElectraLoops™ so posebej zasnovani, nastavljivi obročki za penis, ki z električno stimulacijo okrepijo spolno izkušnjo.

    Kaj morate vedeti, preden začnete:

    ElectraLoops™ so unipolarni, kar pomeni, da morate uporabiti obe zanki ali kombinirati eno zanko z drugim unipolarnim pripomočkom za elektrostimulacijo, da sklenete električni krog. Za aktiviranje električne stimulacije je potrebna naprava za stimulacijo ElectraStim (naprodaj ločeno).

    Priprava:

    • Prepričajte se, da so zanke ElectraLoop™ in vaše roke čiste.
    • Izberite velikost obročka, ki vam najbolj ustreza. ElectraLoops™ lahko nosite vzdolž stebla penisa ali okoli mošnje.


    Prilagodite velikost:

    • Z vodenjem konca zanke skozi nastavitveno sponko obroček odprete ali zaprete in dosežete popolno prileganje. Trenje gume ob kovino preprečuje zdrs ali razrahljanje.


    Uporabite prevodno mazivo:

    • Na notranjo stran zank nanesite prevodno mazivo ESHOCK (naprodaj posebej), da izboljšate prevodnost in povečate udobje.


    Priključite napravo za elektrostimulacijo:

    • Priključite 2 mm priključne kable naprave za elektrostimulacijo od ElectraStim na zanke ElectraLoops™.
    • Vklopite napravo za elektrostimulacijo in začnite z nizko nastavitvijo, da postopoma povečate intenzivnost elektrostimulacije.


    Uporaba obročkov za penis:

    • Eksperimentirajte z različnimi položaji, da ugotovite, kateri vam je najbolj všeč. Priljubljeni sta obe zanki na gredi penisa ali ena zanka na gredi penisa in druga okoli mošnje.


    Po uporabi:

    • ElectraLoops™ odklopite od naprave za elektrostimulacijo in jih očistite v skladu z navodili za uporabo. Uporabite toplo vodo in blago milo ali naš sprej INSTACLEAN.


    Pomembna varnostna navodila:

    • ElectraLoops™ uporabljajte samo tako, kot je opisano v teh navodilih za uporabo.
    • Vedno začnite z najnižjo nastavitvijo in počasi povečujte intenzivnost.
    • Osebe s težavami s srcem ali srčnimi spodbujevalniki ne smejo uporabljati elektrostimulacije.
    • V primeru nelagodja ali bolečine takoj prekinite uporabo.




    ElectraStim x MEO

    ElectraStim blagovna znamka E-Stim pomeni inovacije in kakovost na področju spolne elektrostimulacije (E-Stim) in je od svojega nastanka zaslovela z nenehnim premikanjem meja mogočega na tem vznemirljivem področju zabave za odrasle. Z velikim poudarkom na oblikovanju, tehnologiji in uporabniški izkušnji so izdelki iz ElectraStim ponujajo edinstveno kombinacijo užitka in zmogljivosti, ki pritegne tako začetnike kot izkušene uporabnike. Ponudba izdelkov sega od začetnih kompletov do kompleksnih naprav, vsi pa so skrbno zasnovani tako, da zagotavljajo varno, prijetno in učinkovito izkušnjo. ElectraStim podjetje daje velik poudarek kakovosti in inovacijam, kar se odraža v patentirani tehnologiji "Flick", ki priča o njegovi zavezanosti k bolj personalizirani in interaktivni elektrostimulaciji. Zaradi te zavezanosti k odličnosti in pripravljenosti preseči pričakovanja potrošnikov ElectraStim vodilno blagovno znamko v svojem segmentu. MEO.de je odličen distribucijski partner za ElectraStim zaradi svojega strokovnega znanja na področju distribucije visokokakovostnih in specializiranih izdelkov za odrasle. Podjetje MEO.de si je pridobilo ugled zaradi globokega razumevanja potreb in želja svojih strank, skupaj z neomajno zavezanostjo zadovoljstvu strank. MEO-jeva trgovina BDSM ne ponuja le široke palete izdelkov iz različnih kategorij, temveč daje velik poudarek tudi izobraževanju in informiranju, da bi stranke lahko sprejele premišljeno odločitev o nakupu. Poleg tega se ciljna skupina MEO.de popolnoma ujema s ElectraStimsaj obe podjetji dajeta prednost ponudbi visokokakovostnih in inovativnih izdelkov, ki izboljšujejo spolno počutje in izkušnje njunih strank. Širok doseg podjetja MEO.de, tako na spletu kot prek uveljavljene partnerske mreže, zagotavlja, da bodo izdelki ElectraStim dosežejo široko in zainteresirano ciljno skupino. Kombinacija revolucionarne tehnologije ElectraStim s strokovnim znanjem podjetja MEO.de in njegovo zavezanostjo k zadovoljstvu strank predstavlja trdno partnerstvo, osredotočeno na zagotavljanje izjemnih in bogatejših izkušenj svojim strankam. Skupaj sta v odličnem položaju za revolucijo v svetu elektrostimulacije, hkrati pa zagotavljata izjemne storitve in podporo.

    Prenesi

    Petelinji obročki

    Kako namestiti obroček za penis in kako izbrati pravo velikost obročka za penis

    Prenesi (1.21M)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Perfectly awesome

    Jerking off is even more fun when you add an electrical current to the mix. These thick unipolar loops distribute the electro sensation evenly for a really pleasurable experience that will have you blowing your load in no time.

      Ocenjevanje 

      ElectraStim Prestige ElectraLoops

      The build quality of the Prestige Electraloops is far superior to any other adjustable e-stim cock rings Ive ever had. For that matter, theyre higher quality than any regular (non-e-stim) cock rings Ive ever had. At 6.5mm thick, the rubber loop is strong, durable, and stays on tightly. The 2mm pin connectors hold the leads in securely. And, the current that passes through these is consistent and evenly spread.

      In the past, I tried some cheap cock rings from other stores. When I put them on and turned on the power box (they made a cheap one that ended up just hurting), the electric current was way too focused on one or two spots. It created an intolerable amount of pain to my frenulum, and it felt like it was burning through my penis.

      MEO charges a higher price, because they have a superior quality product. When I put these on, I was scared that they were going to do the same thing as those ones from discount stores. Not at all. The current was as gentle or as violent as I wanted it to be. There was no burning sensation. It was complete relaxation with a mind-blowing hands-free orgasm at the end.

      If I could give these six stars, I would. Most amazing cock rings ever!

        Ocenjevanje 

        Awesome

        They work great combine them with a butt plug and enjoy.

          Napišite svoj pregled

          ElectraLoops™ Prestige - Nastavljivi obročki iz ElectraStim

          ElectraLoops™ Prestige - Nastavljivi obročki iz ElectraStim

          ElectraLoops™ obljublja izjemno trdo erekcijo in dih jemajočo stimulacijo ElectraStimnastavljivih obročkov za penis, ki jih moški obožujejo. Zahvaljujoč visokokakovostnim materialom in nastavljivemu prileganju ti obročki ponujajo edinstveno kombinacijo udobja, sloga in električne stimulacije.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          26 drugi izdelki iz iste kategorije: