Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Moaner™ Electrosex Anal Plug s spletne strani E-Stim Systems

Zasnova elektrode Moaner™ temelji na naši najbolje prodajani prirobnični elektrodi, vendar ima nekoliko daljši vrat in večjo glavo za globljo in še bolj zadovoljujočo izkušnjo med analno ali vaginalno elektrostimulacijo.

Več informacij

3781/00

Čas dostave približno 7 dni

    Več informacij

    The Moaner™ Electrosex Anal Plug podjetja E-Stim Systems: razvita za analno in vaginalno elektrostimulacijo.

    Zasnova elektrode Moaner™ temelji na naši najbolje prodajani prirobnični elektrodi, vendar ima nekoliko daljši vrat in večjo glavo za globlje in še bolj zadovoljujoče doživetje med analno ali vaginalno elektrostimulacijo.

    Dobro je vedeti: "To moan" mimogrede pomeni "stokati", zato smo elektrodo poimenovali Moaner™, ker je eden od članov naše testne ekipe dejal, da je zaradi tega čudeža tehnologije elektrostimulacije stokal!

    Boljša zasnova za več užitka:

    • Elektroda Moaner™ ima nekoliko daljši vrat in večjo glavo kot elektroda Flange, kar omogoča močno elektrostimulacijo in tudi prijetno analno ali vaginalno penetracijo.
    • Elektroda Moaner™ je idealna za vaginalno in analno uporabo ter zagotavlja zadovoljiv občutek, ne da bi bila elektroda prevelika.


    Udobna in varna za uporabo:

    • Prirobnična podlaga ne zagotavlja le varnosti in udobja med uporabo, temveč tudi dodatno kontaktno površino, zaradi katere je ta elektroda še posebej priljubljena za vaginalno stimulacijo, saj stimulira tudi sramnični predel.
    • Frezan utor na dnu elektrode olajša njeno vstavljanje in odstranjevanje ter prispeva k njeni funkcionalnosti.


    Optimalen stik in naraven občutek:

    • Tako kot pri drugih elektrodah iz E-Stim Systems elektrod, so kontakti elektrod nameščeni na zgornji in spodnji strani, kar zagotavlja odličen električni stik in bolj naraven občutek med uporabo.


    Visokokakovostna zasnova in dovršena izdelava:

    • Elektroda Moaner™ je izdelana iz materialov, primernih za letalsko in vesoljsko industrijo, in bo ob ustrezni negi služila več let.
    • Elektrodo je enostavno razstaviti za čiščenje in ima satenast zaključek, po katerem je znan izdelek Moaner™ E-Stim Systems je znana po.


    Specifikacije in nega:

    • Velikost: premer osnove 50 mm, premer glave 38 mm, dolžina 120 mm, teža 277 g.
    • Opremljen je s 4 mm vtičnicami v podlagi, zato je združljiv z nizkoprofilnimi priključki E-Stim Systems združljivi.
    • Elektrodo lahko enostavno očistite s toplo vodo in blagim milom ali razpršilom VERYCLEAN podjetja MEO. Izogibati se je treba močnim čistilnim sredstvom.


    Priporočeno mazivo:

    • Za optimalno delovanje je treba uporabiti lubrikant na vodni osnovi, kot je ESHOCK, ki zagotavlja enostavno vaginalno ali analno vstavljanje in dobro električno prevodnost.
    • Silikonskih ali hibridnih lubrikantov ne smete uporabljati, kondomi pa niso združljivi z elektrodami E-Stim Systems niso združljivi.


    Moaner™ Electrosex Anal Plug podjetja E-Stim Systems: Za dih jemajoče orgazme!

    The Moaner™ Electrosex Anal Plug iz E-Stim Systems ni le analna igrača, temveč visokokakovostna elektroda, ki zagotavlja intenzivno elektrostimulacijo in visoko raven uporabniškega udobja. Moaner™ Electrosex Anal Plug iz E-Stim Systems je primeren za vsakogar, ki si želi globoke in zelo zadovoljujoče elektrostimulacije.

    Več podrobnosti:

    • Moaner™ Electrosex Anal Plug
    • Tip: BiPolarni, za vstavljanje
    • Dimenzije: skupna dolžina 115 mm, dolžina za vstavljanje 85 mm, premer glave 38 mm, premer podlage 50 mm.
    • Teža: 277 g.
    • Priključki Dve 4 mm vtičnici v podstavku.
    • Zahteva 4 mm kabel. Uporabite lahko tudi tračni kabel (3808). Nizkoprofilni kabel ima 4 mm vtičnice, vendar ne štrli tako daleč od elektrode kot standardni 4 mm kabel. Idealen je za priključitev na to elektrodo, če se bo elektroda uporabljala tudi v sedečem položaju. Uporabite lahko tudi dvokabel (3809). Na istem koncu ima 4 mm priključek in 2 mm priključek, tako da je mogoče priključiti različne elektrode. Idealen je za kombiniranje vstavljive elektrode z lepilnimi blazinicami.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems na prvem mestu.
    • Zasnovan in izdelan v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Z doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Izdelano v skladu z najnovejšimi varnostnimi predpisi EU in Velike Britanije.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati z njo povezanih varnostnih vprašanj. E-stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so bili zasnovani in izdelani v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije!
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    tolle Qualität

    Lieferung war super schnell da gut verpackt, tolle Qualität bin sehr zufrieden Danke Danke Danke

      Ocenjevanje 

      Hochwertiges Produkt

      Sehr gute Verarbeitungsqualität (made in Großbritannien), sehr langlebig mit lebenslanger Garantie. Starke elektrische Leitfähigkeit - trifft genau den wichtigsten Punkt bei mir (Prostata). Besonders effiziente Wirkung auch direkt an der Rosette.

        Ocenjevanje 

        Muy buena fabricación y diseño ergonómico

        Muy buena fabricación, funciona con TENS , lo único que es un poco grande para mí, así que me he hecho con el pequeño. Este es el primer electroestimulador que compro y la verdad que no me imaginaba que pudiera ser tan placentero.

          Ocenjevanje 

          Worth the money and pleasure

          oly crap the best plug I ever got. Absolutely the most comfortable, the best electro stim ever.

            Ocenjevanje 

            WOW what a feeling

            It felt like someone was thrusting my ass and as the power increased the thrust increased. Pulse was the best setting. WOW what a feeling. Maybe MEO could make another model about two inches longer.

            • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

            Napišite svoj pregled

            Moaner™ Electrosex Anal Plug s spletne strani E-Stim Systems

            Moaner™ Electrosex Anal Plug s spletne strani E-Stim Systems

            Zasnova elektrode Moaner™ temelji na naši najbolje prodajani prirobnični elektrodi, vendar ima nekoliko daljši vrat in večjo glavo za globljo in še bolj zadovoljujočo izkušnjo med analno ali vaginalno elektrostimulacijo.

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            30 drugi izdelki iz iste kategorije: