Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Naprave za električno stimulacijo

Glasilo

E-Stim Remote System od E-Stim Systems: daljinsko vodena elektrostimulacija

Novo Ponudba
  • E-Stim Remote System od E-Stim Systems: daljinsko vodena elektrostimulacija

Doživite vznemirjenje ob seansi BDSM z E-Stim Remote System E-Stim Systemski omogoča napredno daljinsko vodeno elektrostimulacijo ali popoln elektroseks. Ta sistem z impresivnim dosegom do 100 metrov omogoča dinamičen in hiter nadzor na daljavo - kot nalašč za še globlje raziskovanje dominacije in podrejenosti.

Več informacij

3761/00

289,90 €


-30,00 €

259,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Doživite vznemirjenje ob seansi BDSM z E-Stim Remote System E-Stim Systemski vam omogoča napredno daljinsko vodeno elektrostimulacijo ali popoln elektroseks. Ta sistem z impresivnim dosegom do 100 metrov omogoča dinamičen in hiter nadzor na daljavo - kot nalašč za še globlje raziskovanje dominacije in podrejenosti. Spletna stran E-Stim Remote System E-Stim Systems ima 10 različnih načinov, vključno z načini zaznavanja gibanja in zvoka, ki povečajo nadzor v scenarijih BDSM. Spletna stran E-Stim Remote System je zasnovan za diskretno in prilagodljivo stimulacijo ter je primeren za posameznike in pare. Naš E-Stim Remote System odlikujeta kompaktna zasnova in individualno nastavljive ravni moči. Ta sistem ne le izboljša izkušnjo elektrostimulacije, temveč tudi poveže več naprav za kompleksne in elektrizirajoče nastavitve BDSM.

    Spletna stran E-Stim Remote Systemnajnovejši dodatek k E-Stim Systems Je bistveno izboljšan v primerjavi z originalnim daljinskim upravljalnikom "Series 1 Remote". Ta sistem ponuja kombinacijo večje moči, nadzora in inovativnih načinov, zato je idealna izbira za izboljšanje elektrostimulacije v kontekstu BDSM.

    Ključne značilnosti sistema E-Stim Remote System podjetja E-Stim Systems:

    • Napredne funkcije daljinskega upravljalnika: Digitalno kodiran radijski nadzorni sistem z dosegom do 100 metrov zagotavlja učinkovito in hitro delujočo elektrostimulacijo na daljavo.
    • Več načinov delovanja: Sistem ima 10 različnih načinov delovanja, vključno z dvema načinoma zaznavanja gibanja in dvema inovativnima zvočnima načinoma, kar zagotavlja različne možnosti elektrostimulacije.
    • Intuitivna zasnova in enostavno upravljanje: Sistem sestavljata posebej zasnovan ročni oddajnik s 4 gumbi in majhen, diskreten sprejemnik s sponko za pas, ki omogoča enostavno upravljanje.
    • Prilagodljive ravni moči: Sistem ponuja 27 stopenj moči v 10 različnih načinih, vsakega od njih pa je mogoče prilagoditi v sedmih stopnjah. To omogoča natančno uravnavanje intenzivnosti elektrostimulacije.
    • Priključitev več naprav: Sistem je zasnovan tako, da je mogoče med seboj povezati več ročnih oddajnikov in naprav za elektrostimulacijo, kar omogoča vsestranske konfiguracije za eno ali več oseb.
    • Inovativni sistem dinamičnega valovanja: Inovativni sistem dinamičnega valovanja ima varen, tokovno omejen izmenični izhod (BiPhasic), ki zagotavlja učinkovito in varno električno stimulacijo.
    • Doživljenjska garancija E-Stim Systems: Ta daljinski upravljalnik ima doživljenjsko garancijo E-Stim Systems priložen.


    Zasnovan za široko paleto aplikacij:

    • Način gibanja: način gibanja se odziva na najmanjši gib in ponuja edinstvene možnosti "kaznovanja". Z gumbom "FIRE" lahko deaktivirate senzor gibanja za takojšen učinek "akcije".
    • Zvočni načini: dva nova zvočna načina sta tako občutljiva, da ju je mogoče sprožiti s ploskanjem z razdalje več metrov, in omogočata različne stopnje občutljivosti in načine prikaza za različne aplikacije.
    • Način usposabljanja: Način usposabljanja je bil izboljšan in zdaj ponuja štiri stopnje moči (25 %, 50 %, 75 % in 100 %), ki jih lahko nastavite s preprostim pritiskom na gumb.
    • Način učenja: Z načinom učenja je mogoče prilagoditi nastavitve upravljanja, tako da lahko en ročni oddajnik upravlja več naprav in obratno.
    • Več moči: Mikroprocesorsko krmiljen generator napetosti zagotavlja učinkovito uporabo baterije in učinkovito izhodno moč, zlasti pri višjih ravneh, zahvaljujoč novemu dinamičnemu izhodnemu sistemu.


    Varnost in združljivost:

    • E-Stim Remote System ima močan 3,5-milimetrski izhod, ki je združljiv z vsemi elektrodami od E-Stim Systems združljive.
    • Sistem je zasnovan in izdelan v Združenem kraljestvu, zato izpolnjuje najnovejše varnostne standarde EU in Združenega kraljestva ter ima oznako CE, ki zagotavlja varno in zanesljivo delovanje.


    Tehnični podatki:

    • Kanali/izhodi: Radijsko krmiljen en kanal prek 3,5-milimetrskega mono vtiča.
    • Prikazovalnik: Svetle LED diode prikazujejo moč, izhod in aktivnost sprejemnika.
    • Načini delovanja: 10 ("Fire", "Continuous", "Pulse", "Exercise", "Training") s 27 stopnjami moči in 7 možnostmi nastavitev v vsakem načinu delovanja.
    • Elementi delovanja: Napajalna enota (vklop/izklop, funkcija učenja), daljinski upravljalnik (gor, dol, nastavitev, ogenj).
    • Izhodna frekvenca: posebej razvita za varno in učinkovito stimulacijo.


    Ta E-Stim Remote System ni le navaden pripomoček, temveč vsestransko orodje za odkrivanje fascinantnih možnosti daljinsko vodene elektrostimulacije v BDSM. Inovativna zasnova in številne funkcije obljubljajo edinstveno in vznemirljivo izkušnjo tako za posameznike kot za partnerje.

    Več podrobnosti:

    • E-Stim Remote System od E-Stim Systems: Daljinsko vodena elektrostimulacija v svojem razredu.
    • Ročni oddajniki: "Up", "Down", "Adjust" in "Fire".
    • Izhodna oblika valovanja: Dvofazni, tokovno omejeni, pulzirajoči izmenični tok z dinamičnimi oblikami valovanja.
    • Specifikacija radijske postaje: digitalno kodiran sistem Keyloc 433Mhz
    • Napajanje: Napajalna enota = standardna 9-voltna alkalna baterija (PP3), ročni oddajnik = baterija CR2032 (priložena)
    • Obseg dobave: ročni oddajnik z baterijo, baterija PP3, izhodni kabel TENS od 3,5 mm do 2 mm, 4 samolepilne elektrodne blazinice, zaščitna vrečka, priročnik za hiter začetek.
    • Dimenzije: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 146 g, ročni oddajnik 33 mm x 59 mm x 8 mm, 17 g.
    • Izdelano v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi varnostnimi predpisi EU in Združenega kraljestva.
    • Vgrajene varnostne funkcije, kot je omejevanje toka.
    • Oznaka CE in UKCA.
    • Varnostna opomba: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe, ki trpijo za epilepsijo, nosijo srčni spodbujevalnik ali uporabljajo medicinsko infuzijsko napravo, imajo težave s srcem ali so noseče, in se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems e-Stim so zasnovane in izdelane po najvišjih standardih. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije
    • MEO je blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Très bon produit

    A utilisé avec toute les prescriptions détaillées facile léger et très complet grande diversité des programmes je l ai adopté et ne pourrait m en passer renforcement massage et réparation

      Ocenjevanje 

      Fantastico, dà dipendenza!

      Dà dipendenza! Da quando lo sto usando non riesco a fare a meno di usarlo ogni giorno. Lo sto usando in solitudine, con gli accessori acquistati a parte (plug anale e lacci per il pene). Esplorando le varie funzioni si scoprono tante, tante sensazioni particolari, indescrivibili. L'orgasmo è assicurato "senza mani", travolgente!

        Ocenjevanje 

        Good Product to Enhance Playtime

        This little machine can pack a punch! E-stimulating my man just about sent him over the edge.

          Napišite svoj pregled

          E-Stim Remote System od E-Stim Systems: daljinsko vodena elektrostimulacija

          E-Stim Remote System od E-Stim Systems: daljinsko vodena elektrostimulacija

          Doživite vznemirjenje ob seansi BDSM z E-Stim Remote System E-Stim Systemski omogoča napredno daljinsko vodeno elektrostimulacijo ali popoln elektroseks. Ta sistem z impresivnim dosegom do 100 metrov omogoča dinamičen in hiter nadzor na daljavo - kot nalašč za še globlje raziskovanje dominacije in podrejenosti.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          17 drugi izdelki iz iste kategorije: