Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Srednje električno jajce iz E-Stim Systems

Pozdravljamo srednje veliko, popolnoma novo električno jajce iz E-Stim Systems. Čeprav je premer večji le za 8 mm, je zaradi te majhne spremembe srednje veliko električno jajce 2,5-krat večje. Zaradi tega se veliko bolje počuti v anusu in daje več odličnega občutka elektrostimulacije.

Več informacij

3783/00

na voljo

    Več informacij

    Srednje veliko električno jajce iz E-Stim Systems: večje za še večjo stimulacijo in še večje zadovoljstvo.

    Pozdravljamo srednje veliko, povsem novo električno jajce iz E-Stim Systems E-Stim Systems. Enako lepo kot majhno električno jajce, vendar z rdečim izolacijskim obročem, ki ločuje dve polirani polovici jajca, in bistveno večje od svojega malega brata. Toda koliko večje? Premer je večji le za 8 mm, vendar je zaradi te majhne spremembe srednje električno jajce 2,5-krat večje. Zaradi tega se veliko bolje počuti v anusu in zagotavlja več odličnega občutka elektrostimulacije.

    Odkrijte vznemirljive možnosti analne ali vaginalne elektrostimulacije z električnim jajčkom podjetja E-Stim Systems:

    Z električnimi jajčki podjetja E-Stim Systems se napredna tehnologija elektrostimulacije sreča s čistim seksom. Na voljo so tri velikosti - majhna, srednja in velika - vsako elektro jajce je zasnovano za edinstveno izkušnjo. Vaginalna in analna elektrostimulacija zagotavljata edinstveno čutno izkušnjo, ki se bistveno razlikuje od običajnih metod spolne stimulacije. Pri vaginalni elektrostimulaciji električni impulzi nežno delujejo na notranje živčne končiče in ustvarijo globok, dolgotrajen občutek, ki ga običajne spolne igrače, kot so vibratorji ali dildi, pogosto ne morejo ustvariti. Ta vrsta stimulacije lahko privede do zelo intenzivnih orgazmov. Analna elektrostimulacija pa se osredotoča na živčne končiče okoli anusa. Električni impulzi stimulirajo ta občutljiva področja in ustvarjajo občutke, ki segajo od rahlega mravljinčenja do močnih ritmičnih impulzov. To lahko močno poveča spolni užitek, zlasti za tiste, ki želijo najbolje uživati v stimulaciji prostate. Znano je, da lahko elektrostimulacija prostate povzroči intenzivne orgazme celotnega telesa. Vse metode analne in vaginalne elektrostimulacije ponujajo visoko stopnjo nadzora in prilagajanja, zahvaljujoč napravam za elektrostimulacijo iz E-Stim Systems ponujajo visoko stopnjo nadzora in prilagajanja, ki ju je mogoče prilagoditi osebnim željam. Tako lahko uporabniki eksperimentirajo z različnimi jakostmi in vzorci elektrostimulacije. To lahko privede do globljega razumevanja osebnih točk užitka in odkrivanja prej neznanih erogenih območij. Če povzamemo, tako vaginalna kot analna elektrostimulacija je inovativen način za povečanje spolnega užitka in omogoča izkušnje na novih področjih občutkov in intimnosti.

    Dodaten kabel ni potreben!

    Električno jajce je opremljeno s približno 1,5 m dolgim kablom s 3,5 mm vtičem jack, zato dodatni kabli niso potrebni. Ker iz električnega jajčeca ne štrli vtič, je idealna elektroda za diskretno uživanje v erotični elektrostimulaciji pod oblačili čez dan.

    Optimizirana zasnova za udobno uporabo:

    • Električno jajce ima edinstveno obliko z izolacijskim obročem, ki ločuje dve visoko polirani polovici za učinkovito bipolarno stimulacijo.
    • Gladka oblika električnega jajčka omogoča enostavno vstavljanje in je enako primerno tako za vaginalno kot analno stimulacijo.


    Kakovost in jamstvo:

    • Kot pri vseh vrhunskih elektrodah iz E-Stim Systems electro Egg tudi zanj velja edinstvena doživljenjska garancija E-Stim Systems (razen kablov), ki zagotavlja kakovost in zanesljivost.


    Specifikacije:

    • Velikost: dolžina 60 mm, premer 38 mm
    • Teža: 153 g


    Vgrajen priključek za večje udobje:

    • Električno jajce je opremljeno s približno 1,5 m dolgim trajno pritrjenim kablom s 3,5 mm vtičem za neposredno povezavo z napravami za elektrostimulacijo od E-Stim Systems priložen.


    Enostavno čiščenje:

    • Enostavno čiščenje s toplo vodo in blagim detergentom ali razpršilom VERYCLEAN. Obrišite do suhega, ne uporabljajte agresivnih čistilnih sredstev in ne potapljajte v tekočine.
    • Električno jajce ni namenjeno razstavljanju zaradi čiščenja.


    Priprava in ustrezno mazivo:

    • Za optimalno delovanje je treba uporabiti mazivo na vodni osnovi ESHOCK, ki zagotavlja enostavno vstavljanje in najboljšo možno električno prevodnost.
    • Izogibajte se lubrikantom na osnovi silikona ali hibridov in upoštevajte, da kondomi niso združljivi z elektrodami E-Stim Systems niso združljivi.


    Srednje veliko elektrojajčec iz sistema E-Stim Systems: znatno povečanje užitka pri elektrostimulaciji!

    Srednje veliko elektrojajčec iz sistema E-Stim Systems: znatno povečanje užitka pri elektrostimulaciji! E-Stim Systems ponuja intenzivnejšo in bolj izpolnjujočo izkušnjo elektrostimulacije. Večja velikost zagotavlja globlji občutek in je odlična izbira za vse, ki želijo še bolj izboljšati svojo izkušnjo elektrostimulacije.

    Več podrobnosti:

    • Srednje elektro jajce iz E-Stim Systems
    • Dimenzije: dolžina 60 mm, premer 38 mm
    • Teža: 153 g
    • Električno jajce NI namenjeno razstavljanju zaradi čiščenja.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems na prvem mestu.
    • Zasnovan in izdelan v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Podprto z doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Izdelano v skladu z najnovejšimi varnostnimi predpisi EU in Velike Britanije.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati z njo povezanih varnostnih vprašanj. E-stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so bili zasnovani in izdelani v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije!
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Volle Sterne

    Ich kann dieses Ei von MEO wirklich empfehlen. Habe schon einige getestet und alle weggeschmissen, da entweder nicht bi-polar oder sonst mit schlechter Durchflussstärke. Außerdem ist es sehr leicht zu reinigen und gleitet gut mit dem passenden Gleitgel. Das Ei bleibt auch drin und rutscht nicht wieder raus wie oft bei anderen Billigprodukten. Aus meiner Sicht sehr empfehlenswert - volle Sterne.

      Ocenjevanje 

      The egg is amazing

      The egg is amazing. Feels like someone is pounding your hole good.

        Napišite svoj pregled

        Srednje električno jajce iz E-Stim Systems

        Srednje električno jajce iz E-Stim Systems

        Pozdravljamo srednje veliko, popolnoma novo električno jajce iz E-Stim Systems. Čeprav je premer večji le za 8 mm, je zaradi te majhne spremembe srednje veliko električno jajce 2,5-krat večje. Zaradi tega se veliko bolje počuti v anusu in daje več odličnega občutka elektrostimulacije.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: