Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Naprave za električno stimulacijo

Glasilo

ABox™ MK 2 - naprava za elektrostimulacijo "Audio" iz E-Stim Systems

MEO ponosno predstavlja ABox Mk2, nadgradnjo originalnega ABoxa iz E-Stim Systems. ABox™ Mk2 je kompaktnejši, lažji in zmogljivejši ter ima zelo občutljiv mikrofon. ABox™ Mk2 je edinstvena naprava za elektrostimulacijo z zvočnim napajanjem, ki vašim obstoječim izkušnjam elektrosexa doda nov, vznemirljiv okus.

Več informacij

3760/00

199,90 €


-10,00 €

189,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Izkusite neprimerljivo stimulacijo z napravo ABox Mk2 iz E-Stim Systems - kjer glas ali glasba sprožata in nadzorujeta elektrostimulacijo!

    MEO ponosno predstavlja ABox Mk2, nadgradnjo originalnega ABoxa iz E-Stim Systems. ABox™ Mk2 je kompaktnejši, lažji in zmogljivejši ter ima zelo občutljiv mikrofon. ABox™ Mk2 je edinstvena naprava za elektrostimulacijo z zvočnim napajanjem, ki vaši obstoječi izkušnji elektrosexa doda nov, vznemirljiv okus.

    Elektrosex postaja vse bolj mainstream, vendar še vedno obstajajo ljudje, ki iščejo nekaj edinstvenega in novega. Novi ABox Mk2 iz E-Stim Systems ponuja več, kot ste si lahko kdajkoli predstavljali.

    Najpomembnejše značilnosti naprave za elektrostimulacijo ABox™ MK2 podjetja E-Stim Systems:

    • Optimizirana zasnova: naprava ABox™ MK2 je kompaktna in lahka, zato je še bolj praktična in uporabniku prijazna. Izboljšana moč in občutljivost prinašata novo raven intenzivnosti in odzivnosti erotične elektrostimulacije.
    • Zvočno nadzorovana stimulacija: napravo ABox™ Mk2 je mogoče zvočno nadzorovati in pretvori zvočni vhod vgrajenega mikrofona ali zunanji vir (npr. predvajalnik MP3) v dinamični elektrostimulacijski signal. Ta edinstvena funkcija omogoča neposreden nadzor intenzivnosti in ritma stimulacije prek nians lastnega glasu, glasu gospodarja ali domin ali prek glasbe.
    • Vizualni indikator vhodne ravni: Izjemna funkcija je indikator vhodne ravni LED, ki zagotavlja takojšnje povratne informacije o zvočnem vhodu. Ta vizualni pripomoček izboljša nadzor nad stimulacijo, saj se v realnem času odziva na raven zvoka.
    • Idealno, če ste sami: zaradi funkcije stereo vhoda lahko solo uporabniki izberejo svoje najljubše zvočne posnetke za elektrostimulacijo in tako ustvarijo osebno čutno izkušnjo. Podjetje MEO na svoji spletni strani ponuja tudi izbor zvočnih posnetkov, posebej zasnovanih za uporabo z napravo ABox™ Mk2.
    • Celoten komplet: ABox™ Mk2 je na voljo v prilagojenem kovčku, ki vsebuje samolepilne gelske blazinice, baterijo, kabel za zvočno povezavo in priročnik za hiter začetek. Podroben uporabniški priročnik je na voljo tudi na spletu.


    Sprostite moč naprave ABox™ Mk2: ABox™ Mk2 je več kot le naprava za elektrostimulacijo, je edinstvena naprava, ki združuje zvok z erotično stimulacijo.

    Ne glede na to, ali ste sami ali s partnerjem, ABox Mk2 vašim seansam doda novo dimenzijo ustvarjalnosti in nadzora, zaradi česar je vsaka izkušnja edinstvena.

    ABox Mk2 je edinstvena naprava za elektrostimulacijo, zasnovana posebej za erotično elektrostimulacijo z zvočnim dražljajem. ABox MK2 iz E-Stim Systems ni le sprožen z zvokom, temveč je z zvokom tudi nadzorovan. Vhodni signal, bodisi iz vgrajenega mikrofona bodisi iz priključenega vira zvoka, kot je predvajalnik MP3, se pretvori v močan, vendar nadzorovan elektrostimulacijski signal. To pomeni, da je mogoče erotično elektrostimulacijo nadzorovati izključno z glasnostjo in zvokom glasu ali zvočnega vira.

    Varnost in kakovost:

    V skladu z zavezo E-Stim Systems zavezanosti varnosti in kakovosti je bil ABox™ Mk2 zasnovan in izdelan v Združenem kraljestvu. Naprava za elektrostimulacijo je skladna z najnovejšimi varnostnimi standardi EU in Združenega kraljestva, ima oznako CE in doživljenjsko garancijo.

    Dodatne informacije:

    • ABox™ MK2 od E-Stim Systems
    • Dobavljeno v posebnem kovčku s samolepilnimi gelskimi blazinicami, baterijo, kablom za zvočno povezavo in hitrim priročnikom za uporabo. Podrobna navodila za uporabo so na voljo na spletu.
    • Kanali/izhodi: enokanalni, prek standardne 3,5-milimetrske mono vtičnice.
    • Vhod: enojni 3,5-milimetrski stereo vtič.
    • Vhodna impedanca: 33K Ohm
    • Vhodna občutljivost: 500 mV, 200 do 6000 Hz
    • Prikaz: 5 svetlih diod LED prikazuje vhodno raven in moč.
    • Načini delovanja: 2 - notranje delovanje (mikrofon), zunanje delovanje (linijski vhod)
    • Upravljanje: drsno stikalo za vklop in izklop ter za izbiro vhoda. Vrtljivi gumbi za
    • Mikrofonsko občutljivost in izhodno raven.
    • Izhodna valovna oblika: tokovno omejen, pulzirajoči izmenični tok.
    • Napajanje: Standardna 9-voltna alkalna baterija (PP3) je priložena.
    • Trajanje baterije: Odvisno od uporabe, vendar je ocenjeno na približno 8 ur.
    • Vključena dodatna oprema: 1 x izhodni kabel TENS iz 3,5 mm na 2 mm, 1 x zvočni kabel stereo povezave iz 3,5 mm na 3,5 mm, 4 samolepilne gelske blazinice, 1 x 9-voltna baterija PP3, 1 x prilagojena torbica, 1 x kratek priročnik za uporabo.
    • Dimenzije: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Izdelano v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi varnostnimi predpisi EU in Združenega kraljestva.
    • Vgrajene varnostne funkcije, kot je omejevanje toka.
    • Oznaka CE in UKCA.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe, ki trpijo za epilepsijo, nosijo srčni spodbujevalnik ali uporabljajo medicinsko infuzijsko napravo, imajo težave s srcem ali so noseče, in se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems e-Stim so zasnovane in izdelane po najvišjih standardih. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije
    • MEO je blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Excellent produit!!

    Le produit est top! Facile à utiliser.
    Le livret fournit est très clair!!

      Ocenjevanje 

      Excellent appareil d'électrostimulation

      L'appareil fonctionne très bien, est bien conçu et d'emploi facile. On peut régler l'intensité, la fréquence, la longueur de l'impulsion et le temps d'utilisation. Le dernier réglage reste en mémoire. L'appareil semble durable. Les effets peuvent être extrêmement efficaces à condition de positionner les sondes aux bons endroits.

        Ocenjevanje 

        Very powerful well made works

        Very powerful well made works great

          Napišite svoj pregled

          ABox™ MK 2 - naprava za elektrostimulacijo "Audio" iz E-Stim Systems

          ABox™ MK 2 - naprava za elektrostimulacijo "Audio" iz E-Stim Systems

          MEO ponosno predstavlja ABox Mk2, nadgradnjo originalnega ABoxa iz E-Stim Systems. ABox™ Mk2 je kompaktnejši, lažji in zmogljivejši ter ima zelo občutljiv mikrofon. ABox™ Mk2 je edinstvena naprava za elektrostimulacijo z zvočnim napajanjem, ki vašim obstoječim izkušnjam elektrosexa doda nov, vznemirljiv okus.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          17 drugi izdelki iz iste kategorije: