Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Naprave za električno stimulacijo

Glasilo

2B™ Naprava za elektrostimulacijo iz E-Stim Systems

Naprava za elektrostimulacijo E-Stim Systems 2B™ je idealna za BDSM. S 17 načini ponuja spekter od nežnih do intenzivnih občutkov, ki so kot nalašč za raziskovanje bolečine in užitka. Dva kanala omogočata natančen nadzor in povečata dinamiko prevlade in podrejenosti. Zvočna funkcija preoblikuje zvoke v elektrostimulacijo in doda edinstveno dimenzijo.

Več informacij

3755/00

399,90 €


-100,00 €

299,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Naprava za elektrostimulacijo 2B™ podjetja E-Stim Systems: doživite vrhunsko vznemirjenje z elektrostimulacijo.

    Naprava za elektrostimulacijo 2B™ podjetja E-Stim Systems je v kontekstu BDSM značilna kombinacija bolečine in užitka, nadvlade in podrejenosti. 17 različnih programskih načinov ponuja spekter občutkov, od nežnega ščemenja do intenzivnih impulzov, in pokriva različne ravni erotične elektrostimulacije. Dva neodvisna kanala omogočata natančen nadzor nad več elektrodami - kot nalašč za igre dominacije, kjer lahko Dom vsak občutek prilagodi po želji, medtem ko Sub uživa v vznemirljivem občutku nepredvidljivosti. Zvočna in stereo obdelava ponujata edinstveno dimenzijo, saj zvoke spreminjata v užitek ali bolečino, kar še okrepi izkušnjo podrejenosti. Varnost je pri BDSM najpomembnejša prednostna naloga, zato naprava 2B™ izpolnjuje stroge varnostne standarde, zato je zanesljivo orodje za odkrivanje občutljivega ravnovesja med bolečino in užitkom, nadzorom in podrejanjem.

    Naprava za elektrostimulacijo 2B™ podjetja E-Stim Systems:

    Naprava za elektrostimulacijo 2B™ podjetja E-Stim Systems je čudež tehnologije elektrostimulacije E-Stim Systemsčudež tehnologije e-stimulacije, prvič predstavljen leta 2010, vstopate v svet inovativne elektrostimulacije. Naprava za elektrostimulacijo 2B™, ki slovi po svoji moči in vsestranskosti, je absolutni vrh elektrostimulacije.

    Naprava za elektrostimulacijo 2B™ podjetja E-Stim Systems: Vrh tehnologije elektrostimulacije!

    Naprava za elektrostimulacijo 2B™ ni le še ena naprava Estim; je inovacija v stalno razvijajočem se svetu elektrostimulacije in vrata v svet intenzivnega, nadzorovanega užitka za poznavalce, ki vedo, kaj želijo:

    Ključne značilnosti naprave za elektrostimulacijo 2B™ podjetja E-Stim Systems:

    • Široka paleta programov: 2B™ ponuja 17 programskih načinov, vključno s priljubljenima "Pulse" in "Continuous", ki jih dopolnjujejo dodatne funkcije, kot so "Throb", "Thrust", "Split Modes", "Tickle" in "Programmed Wave", ki erotično elektrostimulacijo popeljejo v nove višave ekstaze.
    • Intuitiven zaslon in upravljanje: Jasen, osvetljen zaslon LCD vam omogoča takojšnje povratne informacije o dejavnosti naprave, uporabniku prijazno upravljanje pa omogoča enostavno upravljanje. Vgrajeni zaslon za pomoč omogoča enostavno izbiro načinov, osvetlitev ozadja pa zagotavlja dobro čitljivost tudi ponoči.
    • Dva neodvisna kanala: 2B™ s popolnoma izoliranimi izhodnimi kanali, vsak s svojim krmilnikom, omogoča hkratno uporabo več bipolarnih elektrod in neodvisno delovanje. Izhodne diode LED prikazujejo izhodno moč in tako zagotavljajo vizualni prikaz trenutne dejavnosti.
    • Združitev in trifazni način: Inovativni način združitve združuje oba kanala za skupno upravljanje, pri čemer je mogoče uporabiti dodatni komplet kablov 2B® "Triphase" iz E-Stim Systems omogoča tridimenzionalno izkušnjo elektrostimulacije.
    • Prilagodljivost napajanja: 2B™ se napaja z 9-voltno baterijo, lahko pa tudi z ločeno dobavljivim napajalnikom.
    • Obdelava zvoka in stereo: Vgrajeni mikrofon z nastavljivo občutljivostjo v kombinaciji s pravo obdelavo stereo signala prek 3,5-milimetrskega stereo vhoda zagotavlja edinstveno izkušnjo, ko je naprava povezana s predvajalnikom MP3: Zvočni signali se pretvorijo v stimulativne elektrostimulacijske vzorce.
    • Vmesnik za digitalno povezavo: Vmesnik Digital Link Interface, ki je na voljo po izbiri, omogoča povezavo naprave za elektrostimulacijo z računalnikom PC ali Mac prek vmesnika USB. To omogoča posodabljanje vdelane programske opreme in celo uporabo funkcij daljinskega upravljanja prek interneta, tako da je naprava 2B™ vedno na tekočem z najnovejšo tehnologijo elektrostimulacije.
    • Varnost z zasnovo: 2B™ je skladen z evropskimi, britanskimi in ameriškimi varnostnimi standardi ter ima izolacijo izhodnih kanalov, omejevanje moči, nadzor mehkega zagona in oznako CE, kar poudarja varnost in zanesljivost.


    Od začetka prodaje leta 2010 je 2B™ iz E-Stim Systems 2B™ izkazal za eno najmočnejših in najbolj vsestranskih naprav za elektrostimulacijo na svetu. Če želite le najboljše, ne potrebujete drugega kot napravo 2B™. Naprava 2B™ ima 17 programskih načinov, vključno s priljubljenima načinoma "Pulse" in "Continuous", in je bila izboljšana z nekaj dodatki, ki vas bodo spravili v popolno ekstazo.

    Naprava za elektrostimulacijo 2B™ ima lahko berljiv, osvetljen LCD-zaslon, ki ves čas natančno prikazuje, kaj naprava počne, ter enostavne in za uporabo enostavne kontrolne elemente. Vgrajeni zaslon za pomoč vas vodi pri izbiri načinov, medtem ko osvetlitev ozadja zagotavlja dobro vidljivost tudi v najtemnejši temnici. Preklapljanje med načini je tako preprosto kot pritisk na gumb in vrtenje gumba. To je preprosto. Deluje.

    Oba izhodna kanala delujeta neodvisno drug od drugega in imata vsak svoje krmiljenje. To pomeni, da lahko hkrati uporabljate več bipolarnih elektrod in jih upravljate neodvisno druga od druge. Izhodne diode LED svetijo sorazmerno z izhodno močjo, tako da lahko vidite, kaj se dogaja, tudi brez pogleda na glavni zaslon. Z načinom "Join" lahko oba kanala povežete, kar zagotavlja varnost in nadzor, s kompletom kablov 2B™ iz E-Stim Systems (št. izdelka 3810) dobite še več možnosti. (Pomislite na 3D elektrosex)

    Elektrostimulator 2B™ se napaja z 9-voltno baterijo. Če pa si želite več moči ali neodvisnosti od baterij, razmislite o dodatnem napajalniku (št. izdelka 3758). Dve možnosti napajanja in regulacija od 0 do 100 % zagotavljata, da elektrostimulatorju 2B™ nikoli ne zmanjka energije, ko je to pomembno. Nizka raven moči je odlična za začetek elektrostimulacije, medtem ko visoka raven moči ponuja resno moč, ki bo zadovoljila tudi najbolj goreče ljubitelje elektrostimulacije, ne da bi povzročala prevelike bolečine!

    Radi poslušate glasbo? Naprava za elektrostimulacijo 2B™ ima vgrajen mikrofon z nastavljivo občutljivostjo (zunanjega mikrofona ni treba zlomiti ali izgubiti). Poleg tega ponuja pravo stereo obdelavo prek 3,5-milimetrskega stereo vhoda. Preprosto priključite predvajalnik MP3 in uživajte v edinstveni izkušnji erotične elektrostimulacije s stereo zvokom.

    2B™ ima opcijski vmesnik Digital Link Interface (številka izdelka 3759/00), ki omogoča posodobitev ali upravljanje naprave 2B™ iz računalnika PC ali Mac prek povezave USB. 2B™ je mogoče upravljati celo prek interneta. Je mogoča posodobitev programske opreme? DA! Tako ne boste nikoli več imeli zastarele naprave za elektrostimulacijo - zdaj lahko naprava 2B™ raste skupaj z vašimi osebnimi zahtevami.

    Varnost z zasnovo - Zaradi ločitve izhodnih kanalov, vgrajene omejitve moči in nadzora mehkega zagona (naprava se ob spremembi načina ali vklopu naprave vedno zažene na ničli) ter filozofije zasnove, ki daje prednost varnosti v vsaki podrobnosti, naprava za elektrostimulacijo 2B™ izpolnjuje vse pomembne evropske, ameriške in britanske varnostne standarde ter ima za razliko od številnih uvoženih naprav oznako CE.

    Z napravo za elektrostimulacijo 2B™ ne kupujete le naprave za ocenjevanje, temveč resen vstop v svet elektrostimulacije podjetja, ki se ukvarja s proizvodnjo najboljših naprav za elektrostimulacijo. Naprava 2B™ je opremljena z vsem, kar potrebujete za takojšen začetek, in ima doživljenjsko garancijo proizvajalca.

    . Več podrobnosti:

    • 2B™ naprava za elektrostimulacijo iz E-Stim Systems
    • Učinkovit uvod v svet e-stimulacije
    • Obseg dobave: naprava za elektrostimulacijo 2B™, 2 x izhodni kabel od 3,5 mm do 2 mm, 4 x samolepilne elektrodne blazinice, 1 x 3,5 mm stereo vhodni kabel, 1 x baterija PP3 9 V, transportna torba in navodila za uporabo.
    • Dimenzije: 116 mm x 77 mm x 38 mm (4,6" x 3,0" x 1,5"), 176 g
    • Kanali/izhodi: Dva izolirana kanala s 3,5-milimetrskimi monofonskimi vtičnicami
    • Prikazovalnik: Podsvetljeni LCD-zaslon s svetlimi LED-lučmi za prikaz dejavnosti kanala
    • Programski načini: 17
    • Zvočni načini: 2
    • Zvok: vgrajen mikrofon, stereo vir prek 3,5-milimetrskega stereo vtiča
    • Specifikacija vhoda: 33KΩ/500mV
    • Krmiljenje: Neodvisno krmiljenje za intenzivnost kanala, izbiro načina in prilagajanje
    • Izhodna valovna oblika: dvofazni izmenični tok
    • Povezava z računalnikom PC/Mac: Da, prek izbirnega povezovalnega kabla
    • Napajanje: standardna 9V alkalna baterija (PP3)
    • Na voljo je dodatni omrežni napajalnik (glej dodatno opremo).
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems najvišja prednostna naloga.
    • Razvit v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi ter izdelan v Združenem kraljestvu.
    • Vgrajene varnostne funkcije, kot je omejevanje toka.
    • Oznaka CE in UKCA.
    • Dobavljeno z doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnostna opomba: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati z njo povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe, ki trpijo za epilepsijo, nosijo srčni spodbujevalnik ali uporabljajo medicinsko infuzijsko napravo, imajo težave s srcem ali so noseče, in se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems e-Stim so zasnovane in izdelane po najvišjih standardih. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Génial

    J'ai pas mal cherché et comparé avant d'en choisir un et j'hésitais entre plusieurs.
    Finalement mon choix c'est porte sur ce modèle et je n'ai aucun regret.
    Il est petit, complet et très pratique.

      Ocenjevanje 

      Soldi ben spesi

      Buona qualità costruttiva (funziona perfettamente anche dopo un paio di cadute), ottimo per sperimentare. Non ci sono paragoni con le cinesate da poche decine di euro.

        Ocenjevanje 

        Best purchase ever

        I rarely write reviews but this thing is worthy of one so here goes… I love this box! I’ve gotten so much extreme pleasure from this thing. I can edge for hours with it, hands free. The orgasms while using it are unbelievably powerful. But it’s not just while using it—I’ve found my orgasms when not using it (ie during sex or regular masturbation) are also way bigger and more powerful too. No joke! We’re talking shoot over my head every time now. Some of my regular playmates and hookups have also mentioned how much and how hard I shoot and they didn’t know I had been using e-stim. If I leave this going after my first orgasm I can usually shoot a second time after just a minute or two. Might seem pricey but this is the one you want. So why this box instead of a cheaper one? The stereo audio stim is just worlds better than anything the other boxes can offer. There’s a lot of variation you can get from this box with the choice of electrodes. The best electrodes I’ve found by far are the thicker conductive rubber loops. Get 6 or 8 mm for best effect. This thing is also pretty portable since it can be battery powered (think stimming on that long drive or out in public under your clothes as no one else knows but you!). To answer a few questions people might have: 1. No you won’t stop wanting to have regular sex; this thing is fun when you’re by yourself (or with someone) but it also makes your regular sex even better. 2. No you won’t be addicted per se though you will love it and enjoy it! 3. No it doesn’t hurt, it feels amazing, unless you want to crank the power level way up to a painful level. The sensations can range from having thirty people stroking and sucking you at one time to having someone licking your shaft and tickling it. You can download free e-stim audio files from various sources (don’t use regular music) and each file creates a different sensation. There really is so much to explore and try. If it does feel stingy or painful, you need to use more electro-conductive gel and maybe a larger electrode. Lookup e-stim vids on some sites like xtube or youporn or xhamster for examples of having hands free orgasms. They’re not just hands free, they’re the most incredible orgasms you’ll ever have. Trust me, you need this box!

          Ocenjevanje 

          Awesome product

          Awesome product, looking forward to buying more stuff to play with.

            Napišite svoj pregled

            2B™ Naprava za elektrostimulacijo iz E-Stim Systems

            2B™ Naprava za elektrostimulacijo iz E-Stim Systems

            Naprava za elektrostimulacijo E-Stim Systems 2B™ je idealna za BDSM. S 17 načini ponuja spekter od nežnih do intenzivnih občutkov, ki so kot nalašč za raziskovanje bolečine in užitka. Dva kanala omogočata natančen nadzor in povečata dinamiko prevlade in podrejenosti. Zvočna funkcija preoblikuje zvoke v elektrostimulacijo in doda edinstveno dimenzijo.

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            17 drugi izdelki iz iste kategorije: