Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Naprave za električno stimulacijo

Glasilo

Violet Wand - Dr. Sado BDSM - Kompletni komplet

Elektrosex na najvišji ravni! Spletna stran Violet Wand je izdelana iz stekla in se pri BDSM uporablja za dajanje visokofrekvenčnih izmeničnih tokov z zelo visoko napetostjo in nizko jakostjo, tako da se naprava drži blizu telesa. Celoten komplet Dr. Sada za spolno elektrostimulacijo vsebuje vse, kar potrebujete, da lahko takoj začnete in raziščete čudoviti svet

Več informacij

3328/00

na voljo

    Več informacij

    Elektrosex na najvišji ravni! Spletna stran Violet Wand je izdelana iz stekla in se pri BDSM uporablja za dajanje visokofrekvenčnih izmeničnih tokov z zelo visoko napetostjo in nizko jakostjo, tako da se naprava drži blizu telesa. Celoten komplet za spolno elektrostimulacijo Dr. Sado vsebuje vse, kar potrebujete, da lahko takoj začnete in raziščete čudoviti svet elektroseksa!

    Ta čarobna palica za spolno elektrostimulacijo, tako imenovana Violet Wand, pošilja na tisoče majhnih bliskov iz žarečega steklenega nastavka na prejemnikovo kožo. Odvisno od tega, kako močno je nastavljena Violet Wand in kateri nastavek je uporabljen, je vsak posamezen blisk občuten kot nežno mravljinčenje ali neprijeten pik. Tako lahko doživite stimulacijo od nežne do boleče, združeno z impresivnimi in morda celo zastrašujočimi vizualnimi učinki.

    Vijolične paličice so v skupnosti BDSM znane po spolni elektrostimulaciji že od 90. let prejšnjega stoletja. Violet Wand ustvarja lahke električne sunke, ko jo držite blizu telesa, in zagotavlja dih jemajoče občutke, ko pride v stik s telesom. Vendar je učinek mogoče občutiti le, če je med elektrodo in telesom majhna razdalja. Spletna stran Violet Wand pretvori običajni električni tok v neškodljiv tok nizke jakosti!

    Poudarki:

    • Široko področje uporabe: Ta celoten komplet vsebuje različne dodatke, med katerimi so seveda Violet Wand in sam kabel, 5 različnih steklenih elektrod floggeradaptersko blazinico Bodylight in dve napravi za prevodno stimulacijo, ki sta še posebej priljubljeni v skupnosti BDSM: tako imenovano Wartenbergovo kolo in dvojno pinwheel kolo.
    • Elektrificirajte svoje seanse BDSM: z vso to raznolikostjo možnosti boste našli točno to, o čemer ste vedno sanjali, od mehkega do trdega!
    • Pulzirajoča vijolična svetloba: Igrajte se v temi in uživajte v impresivnih in morda celo zastrašujočih bliskih vijolične svetlobe, ki jih proizvaja neonski argon v steklenih elektrodah!


    S tem Violet Wand naelektrite vse svoje čute in svojo naslednjo pustolovščino elektrosexa popeljite na povsem novo raven! Ta obsežen komplet Dr. Sada vsebuje vse, kar potrebujete za eksperimentiranje s to vrsto napredne spolne elektrostimulacije - ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen profesionalec v elektrosexu!

    Za razliko od številnih drugih izdelkov za elektrostimulacijo, ki zahtevajo napravo za stimulacijski tok s kablom, ta komplet od Dr. Sada potrebuje le samo samo elektrodno palico (t. i. Violet Wand), saj jo je mogoče uporabljati s številnimi nastavki! Uživajte v raznolikosti erotičnih občutkov, ki vam jih bo ponudil vsak posamezen nastavek. Še ena prednost je, da lahko vse steklene elektrode uporabljate tako pod kot nad pasom (razen če to iz zdravstvenih razlogov ni mogoče). Vsak od steklenih nastavkov prevaja visokonapetostno frekvenco z nizko jakostjo amperaže tako, da varno pretvarja običajni gospodinjski tok. Plin argon, ujet v steklu, se obarva vijoličasto, tako da ga lahko vidite v temi, ob stiku s kožo pa prasketa!

    Ta čudoviti Violet Wand je mogoče priključiti na vir napajanja, priloženih pa mu je 5 združljivih elektrodnih nastavkov: t. i, Mushroom Tube, Comb Tube, Ballpoint Tube, Rake Tube in Tongue Tube. S pomočjo vložka Bodylight Wand Adapter spremenite svoje prste v električne prevodnike in z vsakim dotikom naelektrite svojega partnerja! Ali pa okrepite udarce z bičem z ekstremnim Twilight Floggerjem! Elektroprevodni trakovi za bičanje omogočajo, da bo vaš partner videl vsako iskro in občutil vsak udarec bolj intenzivno kot kdaj koli prej. Uživajte v dveh senzacionalnih instrumentih, Wartenbergovem kolesu in dvoprstnem zobotrebcu, ki ju lahko uporabljate ločeno, da vzburite ali ohromite čute, ali pa sami postanite aktivni prevodnik elektrike, ko uporabite Bodylight Wand Adapter blazinico.

    Celoten Violet Wand komplet Dr. Sada vsebuje naslednje komponente:

    • Vijolična palica: zasnova Dr. Sada ni le lahka in kompaktna, temveč ima tudi spremenljiv regulator moči, ki omogoča nastavitev intenzivnosti od zelo nizke do zelo intenzivne. Zaradi tega je naš Violet Wand dobra izbira za vse, ki želijo uživati v širokem razponu možnosti BDSM.
    • Adapter za palico Bodylight: Ta adapter vaše telo praktično spremeni v generator! Adapter preprosto priključite na spletno stran Violet Wand in si blazinico namestite na telo tako, da jo pospravite pod pas, v modrček ali v spodnje perilo. Vsakič, ko se vaša koža dotakne partnerjeve, ustvarite erotični oblok elektrostimulacije, ki ga lahko občuti oba!
    • Extreme Twilight Flogger: vsakič, ko se flogger pride v stik s kožo, pošlje elektrošoke vašemu partnerju. Krhki stekleni pripomočki se zlahka razbijejo in jih je težko prenašati, toda ta flogger lahko brez težav zapakirate v potovalno torbo, ne da bi se na poti poškodoval! Uporabljeni material odlično prevaja elektriko, tako da je vsak posamezen trak za bič napolnjen z elektriko. Vaš partner bo med slačenjem občutil številne električne sunke.
    • Wartenbergovo kolo: prvotno se je uporabljalo za preizkušanje reakcije živcev. Ta na novo interpretirani instrument poveča občutljivost med BDSM in prebudi vse erotične čute! Zaradi 20 drobnih iglic, ki se kotalijo po koži, bo kričal od užitka in se zvijal v ekstazi. Čeprav je ta pripomoček videti grdo, ne bo povzročil nobenih poškodb, razen če boste namerno močno pritiskali na Wartenbergovo kolesce. Nosite blazinico Bodylight Wand Adapter in seansi dodajte še eno dimenzijo sadomazohističnih dražljajev!
    • Dvojno prstno kolesce: Ta prenosni obroč je sestavljen iz dveh Wartenbergovih kolesc. S tem stimulativnim pripomočkom se sprehodite po partnerjevi koži in dražite njegova čutila z majhnimi pikicami užitka!
    • Mushroom Cev: Nežno povlecite gobasto elektrodo po partnerjevi koži za še bolj intenzivno stimulacijo. Širok, okrogel konec zagotavlja nežen, žgečkljiv občutek.
    • Cevka z glavnikom: Ta glavniku podoben pripomoček se prvotno uporablja za stimulacijo lasišča, zdaj pa ga lahko uporabite na telesu, da enakomerno razporedite tok in tako božate in stimulirate partnerja.
    • Cev za jezik: Vmesna cev: zožena kroglica elektrode na koncu je videti kot jezik ali kačja glava in je odlična za prodiranje v razpoke ali predele z ukrivljenostjo ali kotom.
    • Tuba s kroglico: Ta ukrivljena elektrodna cevka s kroglično konico na koncu usmerja stimulacijo na majhno, specifično mesto za koncentrirano iskro, ki bo videti kot vroče, ostro zbadanje.
    • Cevka z grabljami: Ta elektroda enakomerno porazdeli tok po večji površini in se lahko uporablja za razvajanje in kaznovanje.


    Več podrobnosti:

    • Violet Wand sado, 10-delni komplet: "Twilight" iz Dr. Sada
    • Vijolična palična elektroda
    • Barva: črna, kovinska
    • Napetost: ameriški 110-voltni napajalni kabel, izhodna moč 10 W, min/max 110V/220V, 50-60 Hz, izhodni tok min/max 2,5W,0,4A/5W,0,5A
    • Nega in čiščenje: Upoštevajte vsa navodila in varnostne ukrepe. Za čiščenje uporabite izopropilni alkohol (75 % ali več). Pred uporabo počakajte, da se alkohol popolnoma posuši in izhlapi. Pri vstavljanju in odstranjevanju steklenih elektrod bodite previdni; če palica z vstavljenimi elektrodami pade, se lahko steklo razbije in zatakne v palici.
    • VARNOST: Uporaba vijoličnih palic pri uporabnikih srčnih spodbujevalnikov, inzulinskih črpalk ali drugih električnih vsadkov je lahko zelo nevarna. Osebe s kakršnimikoli motnjami srca ali poškodbami živcev v nobenem primeru ne smejo uporabljati spletne strani Violet Wand. V okviru koncepta BDSM "varno, zdravo, sporazumno" je uporaba nad vratom v literaturi na splošno zavrnjena. Pri uporabi v notranjosti telesa obstaja precejšnje tveganje, da se uporabljena steklena sonda zlomi.
    • Materiali: ABS plastika, steklo, silikon, kovina, guma, aluminij brez niklja, nerjavno jeklo.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Che esperienza elettrizzante!

    Che bella esperienza elettrizzante! Prima volta nel genere e sono molto soddisfatta di tutta l'esperienza. È stata una sensazione incredibile sulla mia pelle.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Quality seems very good

    The Quality seems very good. The different attachments give great varying sensations on the skin. The purple glow and sparks are a fun addition. The voltage is not excessive, definitely recommend for anyone interested in exploring e-stim.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Great product.

    The sensation and pleasure on skin feels great.
    Would recommend it to and couple that are into electro play. We love the product. Great voltage and regulates to desired effect.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Violet Wand - Dr. Sado BDSM - Kompletni komplet

    Violet Wand - Dr. Sado BDSM - Kompletni komplet

    Elektrosex na najvišji ravni! Spletna stran Violet Wand je izdelana iz stekla in se pri BDSM uporablja za dajanje visokofrekvenčnih izmeničnih tokov z zelo visoko napetostjo in nizko jakostjo, tako da se naprava drži blizu telesa. Celoten komplet Dr. Sada za spolno elektrostimulacijo vsebuje vse, kar potrebujete, da lahko takoj začnete in raziščete čudoviti svet

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    17 drugi izdelki iz iste kategorije: