Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

ElectraStim

Glasilo

Elektrostimulacijska naprava KIX za začetnike iz ElectraStim

Novo Ponudba
  •  Elektrostimulacijska naprava KIX za začetnike iz ElectraStim

Ste pripravljeni na elektrifikacijo anusa, vagine, bradavičk ali drugih erotičnih območij in raziskovanje novih višin užitka? Potem je ElectraStim KIX čaka na vas. Začnite svojo pustolovščino v svetu erotične elektrostimulacije in odkrijte neobičajen seks.

Več informacij

3888/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Za vse novince na področju erotične elektrostimulacije in tiste, ki se prvič potopijo v to edinstveno obliko spolnosti, predstavljamo ElectraStim predstavlja napravo za elektrostimulacijo KIX za začetnike. Ta naprava je popoln uvod v svet spolne elektrostimulacije in je bila razvita, da bi omogočila doživetje fascinantnega sveta elektrostimulacije na preprost in intuitiven način.

    Če še niste raziskali sveta spolne elektrostimulacije, je ElectraStim Je naprava za elektrostimulacijo KIX idealen uvod. Namesto da bi vas preplavljala z zapletenimi nastavitvami in tehnikami, vas naprava KIX vodi skozi intenzivnost elektrostimulacije z inovativnim barvnim sistemom.

    Od mehkih, hladnih tonov za lažjo elektrostimulacijo do toplih, intenzivnih barv za močnejšo stimulacijo vas naprava spodbuja, da prisluhnete svojim občutkom in prilagodite intenzivnost stimulacije svoji osebni ravni udobja. Ta pristop odpravlja zadržke in negotovost, ki so pogosto povezani s prvimi koraki pri spolni elektrostimulaciji, ter jih nadomesti z intuitivno in prijetno izkušnjo.

    Z napravo KIX lahko odkrivate različne vidike in možnosti elektrostimulacije v svojem lastnem tempu. Ne glede na to, ali želite uživati v nežni stimulaciji ali se podati na intenzivnejšo raven električnega užitka, vas KIX nežno in varno spremlja v tem novem svetu erotičnih odkritij. Pustite se voditi barvnim lučkam in odkrijte vrsto občutkov, ki bodo vaše ljubezensko življenje obogatili z vzburjenostjo, užitkom in intimnostjo.

    Potopite se v svet elektrostimulacije s ElectraStim KIX - popolnim začetnim kompletom za elektrizirajoče užitke med seksom!

    Pozabite na zapletene nastavitve in zmešnjavo številk! KIX vam ponuja revolucionarno izkušnjo, saj tradicionalne številčne stopnje intenzivnosti nadomešča z intuitivnim barvnim spektrom. Začnite s hladnimi toni za mehkejšo intenzivnost in se potopite v toplejše, bogatejše barve, ko se približujete maksimumu. To vizualno potovanje vas vabi, da eksperimentirate v skladu s svojimi občutki in poiščete osebno raven udobja.

    Funkcije, ki navdihujejo:

    • Barvni LED-zaslon: Nadomešča številčne nastavitve in vam omogoča eksperimentiranje po občutku.
    • Enostavna povezava: idealna za enostaven uvod v elektrostimulacijo.
    • 5 načinov stimulacije: Vgrajeni programi zagotavljajo raznolikost, vključno z edinstvenim načinom "Sweep n Keep", ki omogoča prilagajanje frekvence in intenzivnosti za različne občutke.
    • Brezhiben prehod med stopnjami intenzivnosti: Brez nepričakovanih in neprijetnih preskokov, le gladki prehodi.
    • Polnjenje prek USB: omogoča do 3 ure delovanja z enim polnjenjem in je okolju prijazen.
    • Visokokakovostna naprava za elektrostimulacijo po vstopni ceni: Kakovost, ki navdušuje, ne da bi pri tem okrnila proračun.
    • Pripravljena za takojšnjo uporabo: Vse, kar potrebujete, je že vključeno v kompletu.


    Naprava KIX tehta le 35 g in meri 55 mm x 55 mm x 17 mm, zato ni le izjemno prenosna, temveč je zaradi površine, mehke na dotik, tudi prijetna za držanje. Ne glede na to, ali ste sami ali s partnerjem, je ta mali čudež tehnologije vaš ključ do neodkritih svetov električnih užitkov.

    Vse, kar potrebujete za takojšen začetek, je priloženo:

    • 1x naprava za elektrostimulacijo KIX
    • 1x priključni kabel
    • 2x samolepilne elektro blazinice
    • 1x polnilni kabel USB
    • Navodila za uporabo (EN, FR, DE, NL, ES)
    • Garancijski list


    Naprava KIX je bila razvita posebej za začetnike elektrosexa in ponuja dovolj moči, da lahko kar najbolje izkoristite večino naših pripomočkov. Ta naprava za elektrostimulacijo je odličen uvod, če še nikoli niste poskusili elektroseksa.

    Ste pripravljeni na elektrifikacijo anusa, vagine, bradavičk ali drugih erotičnih območij in raziskovanje novih višin užitka? Potem je ElectraStim KIX čaka na vas. Začnite svojo pustolovščino v svetu erotične elektrostimulacije in odkrijte seks onkraj običajnega.

    Več podrobnosti:

    • Elektrostimulacijska naprava KIX za začetnike od ElectraStim
    • Edinstven prikazovalnik LED "Colour-Phase": vizualne povratne informacije, ki se spreminjajo glede na intenzivnost stimulacije.
    • Upravljanje intenzivnosti s ploščico na dotik: omogoča neprekinjeno prilagajanje intenzivnosti z enim samim dotikom.
    • 5 vnaprej programiranih vzorcev stimulacije: Zagotavlja vsestransko paleto občutkov za različne želje.
    • Žepna velikost s površino na mehak dotik: kompakten, lahek in udoben za uporabo.
    • Polnjenje prek USB: približno 3 ure neprekinjenega delovanja (odvisno od intenzivnosti).
    • Obseg dobave: 1x naprava za elektrostimulacijo KIX, 1x priključni kabel, 2x samolepilne elektro blazinice, 1x polnilni kabel USB, večjezična navodila za uporabo (EN, FR, DE, NL, ES), garancijski list.
    • Dimenzije: 55 mm x 55 mm x 17 mm
    • Teža: 35 g
    • Varnostno opozorilo: Spolna elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe, ki trpijo za epilepsijo, uporabljajo srčni spodbujevalnik ali medicinsko infuzijsko napravo, imajo težave s srcem ali so noseče, in se nikoli ne sme uporabljati čez prsni koš ali vrat. Vse naprave iz ElectraStim so bile zasnovane in izdelane v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim podjetje E-Stim pomeni inovacije in kakovost na področju spolne elektrostimulacije (E-Stim) in je od svoje ustanovitve zaslovelo z nenehnim premikanjem meja mogočega na tem vznemirljivem področju zabave za odrasle. Z velikim poudarkom na oblikovanju, tehnologiji in uporabniški izkušnji so izdelki ElectraStim ponujajo edinstveno kombinacijo užitka in zmogljivosti, ki pritegne tako začetnike kot izkušene uporabnike. Ponudba izdelkov sega od začetnih kompletov do kompleksnih naprav, vsi pa so skrbno zasnovani tako, da zagotavljajo varno, prijetno in učinkovito izkušnjo. ElectraStim podjetje daje velik poudarek kakovosti in inovacijam, kar se odraža v patentirani tehnologiji "Flick", ki priča o njegovi zavezanosti k bolj personalizirani in interaktivni elektrostimulaciji. Zaradi te zavezanosti k odličnosti in pripravljenosti preseči pričakovanja potrošnikov ElectraStim vodilno blagovno znamko v svojem segmentu. MEO.de je odličen distribucijski partner za ElectraStim zaradi svojega strokovnega znanja na področju distribucije visokokakovostnih in specializiranih izdelkov za odrasle. Podjetje MEO.de si je pridobilo ugled zaradi globokega razumevanja potreb in želja svojih strank, skupaj z neomajno zavezanostjo zadovoljstvu strank. MEO-jeva trgovina BDSM ne ponuja le široke palete izdelkov iz različnih kategorij, temveč daje velik poudarek tudi izobraževanju in informiranju, da bi stranke lahko sprejele premišljeno odločitev o nakupu. Poleg tega se ciljna skupina MEO.de popolnoma ujema s ElectraStimsaj obe podjetji dajeta prednost ponudbi visokokakovostnih in inovativnih izdelkov, ki izboljšujejo spolno počutje in izkušnje njunih strank. Širok doseg podjetja MEO.de, tako na spletu kot prek uveljavljene partnerske mreže, zagotavlja, da bodo izdelki ElectraStim dosežejo široko in zainteresirano ciljno skupino. Kombinacija revolucionarne tehnologije ElectraStim s strokovnim znanjem podjetja MEO.de in njegovo zavezanostjo k zadovoljstvu strank predstavlja trdno partnerstvo, osredotočeno na zagotavljanje izjemnih in bogatejših izkušenj svojim strankam. Skupaj sta v odličnem položaju za revolucijo v svetu elektrostimulacije, hkrati pa zagotavljata izjemne storitve in podporo.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Bin begeistert

    Das Produkt hält was es verspicht! Für jeden der am Überlegen ist, ob er sich dieses Gerät anschaffen möchte, kann ich nur sagen. Es lohnt sich richtig.

      Ocenjevanje 

      Brilliant

      Brilliant product, well designed controls and compact but still has lots of features to stay interesting, very good price and exceptional service and quick delivery, very happy

        Napišite svoj pregled

         Elektrostimulacijska naprava KIX za začetnike iz ElectraStim

        Elektrostimulacijska naprava KIX za začetnike iz ElectraStim

        Ste pripravljeni na elektrifikacijo anusa, vagine, bradavičk ali drugih erotičnih območij in raziskovanje novih višin užitka? Potem je ElectraStim KIX čaka na vas. Začnite svojo pustolovščino v svetu erotične elektrostimulacije in odkrijte neobičajen seks.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        26 drugi izdelki iz iste kategorije: