Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

ElectraStim

Glasilo

Prilagodljiva uretralna elektroda iz silikona - ElectraStim

Če je cilj orgazem brez uporabe rok z elektrostimulacijo penisa, potem je fleksibilna uretralna elektroda iz ElectraStim je popolna izbira. Te upogljive elektrode, izdelane iz inovativnega prevodnega silikona, kljub kompaktni velikosti zagotavljajo izjemno intenzivno izkušnjo elektrostimulacije.

Več informacij

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Če je cilj orgazem brez uporabe rok z elektrostimulacijo penisa, potem je fleksibilna uretralna elektroda iz ElectraStim je popolna izbira. Te upogljive elektrode, izdelane iz inovativnega prevodnega silikona, kljub kompaktni velikosti zagotavljajo izjemno intenzivno izkušnjo elektrostimulacije.

    Primerne za vse velikosti penisa:

    Ne glede na obliko ali velikost penisa se fleksibilne uretralne elektrode prilagajajo individualnim obrisom vsakega penisa in tako omogočajo dih jemajočo izkušnjo - z možnostjo prilagajanja intenzivnosti elektrostimulacije takoj po priključitvi na napravo za elektrostimulacijo!

    Z dolžino vstavljanja skoraj 15 cm so te izjemno fleksibilne uretralne elektrode idealne za tako imenovano "uretralno igro". Merilni utori na uretralni elektrodi olajšajo merjenje globine penetracije. To je še posebej pomembno pri elektrostimulaciji, saj manjša površina okrepi občutek, zato večina naših strank želi uretralno elektrodo vstaviti v celoti.

    Uretralnaelektrostimulacija (E-Stim Penis):

    Uretralna elektrostimulacija ponuja edinstveno in intenzivno obliko stimulacije, ki se bistveno razlikuje od običajnih spolnih izkušenj. Njena posebnost je kombinacija globine občutkov in načina, kako se ti občutki ustvarjajo. V središču uretralne elektrostimulacije so posebni instrumenti, kot je ta uretralna elektroda, ki pošiljajo električne impulze neposredno skozi sečnico. To področje je bogato z živčnimi končiči in je še posebej dovzetno za takšne dražljaje. Ta metoda z električnimi impulzi neposredno od znotraj zagotavlja intenzivno in izjemno zadovoljivo izkušnjo. Občutki segajo od rahlega mravljinčenja do močnih impulzov, ki lahko povzročijo posebno globoko spolno vzburjenje. Posebnost uretralne elektrostimulacije je tudi možnost doseganja orgazma brez uporabe rok. Številni uporabniki poročajo o povečanem občutku ugodja in močnih orgazmih, ki jih je mogoče doseči brez ročnega masturbiranja.

    Prednosti bipolarne uretralne elektrode:

    V nasprotju z drugimi klasičnimi unipolarnimi uretralnimi elektrodami je ta bipolarna elektroda zasnovana tako, da jo je mogoče uporabljati brez drugega dodatka (kot je druga monopolarna elektroda) za sklenitev tokokroga. To začetnikom omogoča, da se popolnoma osredotočijo na zaznavanje spolne elektrostimulacije, ne da bi jih motil drug pripomoček, ki ga nosijo na telesu. Seveda lahko uretralne elektrode po želji uporabljate tudi brez elektrostimulacije.

    Združljive z večino naprav za elektrostimulacijo:

    Prilagodljive silikonske uretralne elektrode so združljive z vsemi napravami za elektrostimulacijo ElectraStim in so na voljo v premerih 5 mm in 7 mm. Čeprav je ta uretralna elektroda namenjena neposredni priključitvi na naprave za elektrostimulacijo ElectraStim, jo lahko s pomočjo adapterjev, ki jih ponujamo, priključite tudi na naprave za elektrostimulacijo drugih proizvajalcev.

    Pri uporabi prožne uretralne elektrode imata ključno vlogo higiena in pravilna uporaba maziva:

    Za optimalno nego in varno uporabo priporočamo naš dezinfekcijski sprej INSTACLEAN, ki je bil posebej razvit za učinkovito čiščenje elektrod pred in po uporabi. Poleg tega je naš električno prevodni lubrikant ESHOCK bistvenega pomena za nemoteno vstavljanje in optimalno prevodnost, zaradi česar je izkušnja elektrostimulacije še intenzivnejša. Kombinacija teh dveh izdelkov poskrbi, da je elektrostimulacija ne le posebej prijetna, temveč tudi varna in higienična.

    Več informacij:

    • Prilagodljiva uretralna elektroda iz silikona - ElectraStim
    • Dolžina za vstavljanje: 150 mm
    • Premer: 5 mm ali 7 mm
    • Priključek: 2 mm
    • Material: medicinski silikon, utrjen s platino, prevoden (brez ftalatov)
    • Število polov: 2 (bipolarni)
    • Obseg dobave: 1 x gibljiva uretralna elektroda iz črnega silikona (5 mm ALI 7 mm), 1 x večjezično navodilo za uporabo.
    • Varnostna opomba: Spolna elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati z njo povezanih varnostnih vidikov. E-Stim ni primeren za osebe, ki trpijo za epilepsijo, uporabljajo srčni spodbujevalnik ali medicinsko infuzijsko napravo, imajo težave s srcem ali so noseče, in se nikoli ne sme uporabljati nad prsmi ali vratom. Vse naprave iz ElectraStim so bile zasnovane in izdelane v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim podjetje E-Stim pomeni inovacije in kakovost na področju spolne elektrostimulacije (E-Stim) in je od svoje ustanovitve zaslovelo z nenehnim premikanjem meja mogočega na tem vznemirljivem področju zabave za odrasle. Z velikim poudarkom na oblikovanju, tehnologiji in uporabniški izkušnji so izdelki ElectraStim izdelki ponujajo edinstveno kombinacijo užitka in zmogljivosti, ki je všeč tako začetnikom kot izkušenim uporabnikom. Ponudba izdelkov sega od začetnih kompletov do kompleksnih naprav, vsi pa so skrbno zasnovani tako, da zagotavljajo varno, prijetno in učinkovito izkušnjo. ElectraStim podjetje daje velik poudarek kakovosti in inovacijam, kar se odraža v patentirani tehnologiji "Flick", ki priča o njegovi zavezanosti k večji personalizaciji in interaktivnosti elektrostimulacije. Zaradi te zavezanosti k odličnosti in pripravljenosti preseči pričakovanja potrošnikov ElectraStim vodilno blagovno znamko v svojem segmentu. MEO.de je odličen distribucijski partner za ElectraStim zaradi svojega strokovnega znanja na področju distribucije visokokakovostnih in specializiranih izdelkov za odrasle. Podjetje MEO.de si je pridobilo ugled zaradi globokega razumevanja potreb in želja svojih strank, skupaj z neomajno zavezanostjo zadovoljstvu strank. MEO-jeva trgovina BDSM ne ponuja le široke palete izdelkov iz različnih kategorij, temveč daje velik poudarek tudi izobraževanju in informiranju, da bi stranke lahko sprejele premišljeno odločitev o nakupu. Poleg tega se ciljna skupina MEO.de popolnoma ujema s ElectraStimsaj obe podjetji dajeta prednost ponudbi visokokakovostnih in inovativnih izdelkov, ki izboljšujejo spolno počutje in izkušnje njunih strank. Širok doseg podjetja MEO.de, tako na spletu kot prek uveljavljene partnerske mreže, zagotavlja, da bodo izdelki ElectraStim dosežejo široko in zainteresirano ciljno skupino. Kombinacija revolucionarne tehnologije ElectraStim s strokovnim znanjem podjetja MEO.de in njegovo zavezanostjo k zadovoljstvu strank predstavlja trdno partnerstvo, osredotočeno na zagotavljanje izjemnih in bogatejših izkušenj svojim strankam. Skupaj sta v odličnem položaju za revolucijo v svetu elektrostimulacije, hkrati pa zagotavljata izjemne storitve in podporo.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    ElectraStim Urethral Sounds

    The ElectraStim Electro-sex Urethral Sound is a win for medical inspired sex toys. This is a toy built for quality and one that will stand the test of time if properly cared for and used

      Napišite svoj pregled

      Prilagodljiva uretralna elektroda iz silikona - ElectraStim

      Prilagodljiva uretralna elektroda iz silikona - ElectraStim

      Če je cilj orgazem brez uporabe rok z elektrostimulacijo penisa, potem je fleksibilna uretralna elektroda iz ElectraStim je popolna izbira. Te upogljive elektrode, izdelane iz inovativnega prevodnega silikona, kljub kompaktni velikosti zagotavljajo izjemno intenzivno izkušnjo elektrostimulacije.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      26 drugi izdelki iz iste kategorije: