Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

ElectraStim

Glasilo

Electro Urethral sonde - Uretralna elektroda iz ElectraStim

Novo Ponudba
  • Electro Urethral sonde - Uretralna elektroda iz ElectraStim

Včasih so najbolj nenavadne spolne igrače najboljše! Odkrijte izjemne možnosti spolne elektrostimulacije globoko v penisu z Electro Urethral sonde iz ElectraStim. Ta čudovit izdelek je vsekakor več kot le spolna igrača, je ključ do popolnoma prostoročnih orgazmov.

Več informacij

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Včasih so najbolj nenavadne spolne igrače najboljše! Odkrijte izjemne možnosti spolne elektrostimulacije globoko v penisu z Electro Urethral sonde iz ElectraStim. Ta čudoviti izdelek je vsekakor več kot le spolna igrača, je ključ do popolnoma prostoročnih orgazmov

    Electro Urethral sonde od ElectraStim je uretralna elektroda, ki je na voljo v različnih velikostih, da vam omogoči prilagojeno izkušnjo. Ta osupljivi pripomoček, izdelan iz nerjavnega jekla 316, znanega po odlični kakovosti in vzdržljivosti, ima popolnoma gladko površino za udobno uporabo. Z dolžino 130 mm Electro Urethral sonde idealen za začetnike, na voljo pa je v premerih 5 mm, 7 mm in 9 mm za različne ravni izkušenj.

    Elektrostimulacija uretre(E-Stim Penis):

    Elektrostimulacija uretre ponuja edinstveno in intenzivno obliko stimulacije, ki se bistveno razlikuje od običajnih spolnih izkušenj. Njena posebnost je kombinacija globine občutkov in načina ustvarjanja teh občutkov.

    V središču uretralne elektrostimulacije so posebni instrumenti, kot je ta uretralna elektroda, ki pošiljajo električne impulze neposredno skozi sečnico. To območje je bogato z živčnimi končiči in je še posebej dovzetno za takšne dražljaje. Ta metoda z električnimi impulzi neposredno od znotraj zagotavlja intenzivno in izjemno zadovoljivo izkušnjo. Občutki segajo od rahlega mravljinčenja do močnih impulzov, ki lahko povzročijo še posebej globoko spolno vzburjenje.

    Druga posebnost uretralne elektrostimulacije je možnost doseganja orgazma brez rok. Številni uporabniki poročajo o povečanem občutku ugodja in močnih orgazmih, ki jih je mogoče doseči brez ročnega masturbiranja.

    Poleg tega uretralna elektrostimulacija ponuja priložnost za intimno eksperimentiranje in odkrivanje s partnerjem. Izmenjava teh globokih in osebnih izkušenj lahko okrepi čustveno vez ter ustvari novo raven zaupanja in intimnosti.

    Vendar je pomembno poudariti, da sta pri uretralni elektrostimulaciji varnost in higiena najpomembnejši prioriteti. Uporaba sterilizirane opreme, upoštevanje navodil za uporabo in počasno premikanje do svojih meja so bistvenega pomena za zagotovitev varne in prijetne izkušnje.

    Skratka, uretralna elektrostimulacija je fascinantna spolna igra, ki tistim, ki iščejo nove višine spolnega užitka, odpira vrata do povsem novih občutkov in globlje spolne izpolnitve.

    Uporaba:

    Uretralno elektrodo namažemo z malo lubrikanta in jo previdno vstavimo v penis. Ko je elektroda vstavljena, lahko vklopite napravo za elektrostimulacijo in doživite osupljivo intenzivne, pulzirajoče občutke in povečano spolno vzburjenje, ki lahko privede do močnega orgazma brez uporabe rok. V kombinaciji z enim od naših unipolarnih obročkov za penis Electro Urethral sonde zagotavlja prodorno stimulacijo po celotni dolžini penisa.

    Združljiv z večino naprav za elektrostimulacijo:

    Čeprav Electro Urethral sonde je namenjen neposredni povezavi z napravami za elektrostimulacijo iz ElectraStim elektrostimulacijskih naprav, ga lahko s pomočjo adapterjev, ki jih ponujamo, priključite tudi na elektrostimulacijske naprave drugih proizvajalcev.

    Več podrobnosti:

    • Electro Urethral sonde - Uretralna elektroda (različne velikosti)
    • Dolžina: 130 mm
    • Premer: 5 mm, 7 mm, 9 mm
    • Obod: 15,6 mm, 21,9 mm, 28,2 mm
    • Priključek: 2 mm
    • Teža: od 101 do 165 gramov
    • Material: nerjavno jeklo 316 z izolirano osnovo iz acetala/plastike
    • Število polov: 1 (unipolarno). Za sklenitev tokokroga je potrebna druga unipolarna elektroda (npr. samolepilna elektropad ali monopolarni obroček za penis).
    • Obseg dobave: 1x uretralni dilatator, 1x vrečka iz mikrovlaken, 1x večjezični priročnik z navodili (EN/FR/DE/NL/ES/IT), 3 vrečke sterilnega lubrikanta.
    • Varnostna opomba: Spolna elektrostimulacija (e-stimulacija) je zelo razširjena praksa, vendar se je treba zavedati z njo povezanih varnostnih vidikov. E-stimulacija ni primerna za osebe, ki trpijo za epilepsijo, uporabljajo srčni spodbujevalnik ali medicinsko infuzijsko napravo, imajo težave s srcem ali so noseče, in se nikoli ne sme uporabljati nad prsmi ali vratom. Vse naprave iz ElectraStim so bili zasnovani in izdelani v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim podjetje E-Stim pomeni inovacije in kakovost na področju spolne elektrostimulacije (E-Stim) in je od svoje ustanovitve zaslovelo z nenehnim premikanjem meja mogočega na tem vznemirljivem področju zabave za odrasle. Z velikim poudarkom na oblikovanju, tehnologiji in uporabniški izkušnji so izdelki ElectraStim ponujajo edinstveno kombinacijo užitka in zmogljivosti, ki pritegne tako začetnike kot izkušene uporabnike. Ponudba izdelkov sega od začetnih kompletov do kompleksnih naprav, vsi pa so skrbno zasnovani tako, da zagotavljajo varno, prijetno in učinkovito izkušnjo. ElectraStim podjetje daje velik poudarek kakovosti in inovacijam, kar se odraža v patentirani tehnologiji "Flick", ki priča o njegovi zavezanosti k bolj personalizirani in interaktivni elektrostimulaciji. Zaradi te zavezanosti k odličnosti in pripravljenosti preseči pričakovanja potrošnikov ElectraStim vodilno blagovno znamko v svojem segmentu. MEO.de je odličen distribucijski partner za ElectraStim zaradi svojega strokovnega znanja na področju distribucije visokokakovostnih in specializiranih izdelkov za odrasle. Podjetje MEO.de si je pridobilo ugled zaradi globokega razumevanja potreb in želja svojih strank, skupaj z neomajno zavezanostjo zadovoljstvu strank. MEO-jeva trgovina BDSM ne ponuja le široke palete izdelkov iz različnih kategorij, temveč daje velik poudarek tudi izobraževanju in informiranju, da bi stranke lahko sprejele premišljeno odločitev o nakupu. Poleg tega se ciljna skupina MEO.de popolnoma ujema s ElectraStimsaj obe podjetji dajeta prednost ponudbi visokokakovostnih in inovativnih izdelkov, ki izboljšujejo spolno počutje in izkušnje njunih strank. Širok doseg podjetja MEO.de, tako na spletu kot prek uveljavljene partnerske mreže, zagotavlja, da bodo izdelki ElectraStim dosežejo široko in zainteresirano ciljno skupino. Kombinacija revolucionarne tehnologije ElectraStim s strokovnim znanjem podjetja MEO.de in njegovo zavezanostjo k zadovoljstvu strank predstavlja trdno partnerstvo, osredotočeno na zagotavljanje izjemnih in bogatejših izkušenj svojim strankam. Skupaj sta v odličnem položaju za revolucijo v svetu elektrostimulacije, hkrati pa zagotavljata izjemne storitve in podporo.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    ENDLESS ORGASMS

    This product worked wonder for me and my partner. It is the 4th item we have ordered from this site, and its definitely our favourite. I was apprehensive of using the tool at first, but after the lube was applied the anxiety faded. This product ROCKED MY WORLD (and my urethra).

      Ocenjevanje 

      Truly awesome

      Whilst these might seem quite expensive and might not get too much use the feeling that they produce is amazingly intensive and I only have the 5mm beginners one.

      It take a bit of experience and you will need to but lube and cleaner once the couple of sachets included are used.

      That said a first timer should take it carefully and slowly and don't forgot that you could be in for a nasty shock unless you insert it first then switch on the power. Take it slowly until you get used to it.

      The build construction is flawless.

        Napišite svoj pregled

        Electro Urethral sonde - Uretralna elektroda iz ElectraStim

        Electro Urethral sonde - Uretralna elektroda iz ElectraStim

        Včasih so najbolj nenavadne spolne igrače najboljše! Odkrijte izjemne možnosti spolne elektrostimulacije globoko v penisu z Electro Urethral sonde iz ElectraStim. Ta čudovit izdelek je vsekakor več kot le spolna igrača, je ključ do popolnoma prostoročnih orgazmov.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        26 drugi izdelki iz iste kategorije: