Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Anal Depth Play

Glasilo

Dolgi dildo - Dildo za globinsko igranje

Dolg dildo je še posebej primeren za Anal Depth Play ali analno raztezanje. Glede na velikost je naš dolgi dildo primeren za profesionalne uporabnike, napredne uporabnike in začetnike. Zaradi materiala se ta dolgi dildo prilagodi vaši notranji anatomiji, vas napolni in masira mesta globoko v vas, za katera sploh niste vedeli, da obstajajo.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Dolg dildo, kot je ta velikanski dildo, je še posebej primeren za globoko analno vadbo ali analno raztezanje. Anal Depth Play ali analno raztezanje. Glede na velikost je naš dolgi dildo primeren za profesionalne analne uporabnike, napredne uporabnike in začetnike. Zaradi materiala se ta dolgi dildo prilagodi vaši notranji anatomiji, vas napolni in masira mesta globoko v vas, za katera sploh niste vedeli, da obstajajo. Če torej iščete zelo dolg dildo za globoko analno penetracijo, je naš velikanski dildo popolna izbira.

     

    Zaradi svoje dolžine je ta zelo dolg dildo primeren za najglobljo možno analno penetracijo, t. i Anal Depth Play. Z impresivnimi premeri tudi stimulacija anusa ni zanemarjena. Ta zelo dolg dildo smo opremili z Anal Depth Play Dildo z utori in brazdami za še intenzivnejše občutke. Tako dolg dildo vam ponuja številne tehnične prednosti v primerjavi z drugimi dolgimi dildi. Zahvaljujoč posebni podlagi se ta dolgi dildo, ko je popolnoma vstavljen, vsrka med zadnjico. Dolgega dilda lahko diskretno nosite v sebi 24 ur na dan in se prepustite analnemu razvajanju. Na splošno popoln, zelo dolg dildo za raziskovanje globokih predelov telesa.

     

    Kaj je tako posebnega pri tem dildu?

     

    Ta posebni dildo je zelo dolg dildo za t. i Anal Depth Play. Izbirate lahko med tremi velikostmi in dvema barvama (črna ali zlata). Tako dolg dildo je preprosto čudovit! Navdušuje z izjemno dolžino, velikimi premeri, nenavadnimi teksturami in prepričljivim materialom. Material, ki je dovolj čvrst in hkrati prožen, da ga lahko občutite na točno določenih mestih, globoko v sebi! Ta dolgi dildo vas bo popolnoma napolnil in vam zagotovil intenzivno zadovoljstvo. Ne bo vas prepričala le velikost tega dilda, ampak tudi njegova zelo posebna oblika, ki vam bo zagotovila nepozabne trenutke. Dolg Anal Depth Play Dildo odlično sedi v roki, zaradi gladkega materiala je vstavljanje zelo enostavno, moški ali ženske pa se lahko sami odločijo, kako globoko lahko dildo prodre Anal Depth Play Dildo lahko prodre.

     

    Kaj je tako posebnega pri zelo dolgem Anal Depth Play Dildu?

    Dolg dildo dvigne analno igranje na novo raven, saj globok analni seks zagotavlja zelo posebne občutke! Ne glede na to, ali iščete klasični 1 metrski dildo ali želite kupiti druge izjemno dolge dilde, ste v trgovini z dildi MEO ® prišli na pravo mesto. MEO ® je eden od specialistov na področju treninga globinskega anusa: izjemna dolžina, veliki premeri, nenavadne teksture in prepričljiv material, ki je dovolj čvrst in hkrati prožen, da ga lahko občutite na točno določenih mestih! Ni samo dolžina tega dilda tista, ki vas bo navdušila, tudi njegova zelo posebna zasnova vam bo zagotovila nepozabne trenutke.

     

    Kako uporabljam zelo dolg Anal Depth Play Dildo?

    Zaradi njegove dolžine in obsega je lahko vstavljanje zelo dolgega analnega dilda za trening globine sprva težavno. Vzemite si čas, nadaljujte počasi in izberite položaj, ki vam omogoča, da raztegnete svoje telo. Najljubši pripomoček je naša blazina ASS UP za analno globinsko vadbo. Ulezite se na hrbet, našo blazino ASS UP podložite pod zadnjico, noge pa dvignite in razmaknite. Blazina ASS UP bo vaše telo stabilno in udobno podpirala tudi v napornih položajih. Trdna blazina ASS UP tudi preprečuje, da bi se pogreznili v posteljo, in olajša številne druge položaje med analnim treningom globine.

     

    Kateri lubrikant naj uporabim za Anal Depth Play in analni trening globine?

    Uporabite veliko lubrikanta! Tega se nikoli ne naveličamo ponavljati. Anus ni le bolj občutljiv kot vagina, ampak postaja tudi bolj občutljiv, bolj ko se spuščate navzgor. Zato morate vsekakor uporabiti veliko in veliko lubrikanta, da se ne poškodujete. Če nameravate uporabiti zelo dolg dildo, vam priporočamo naš lubrikant FUCKSLUT Anal Depth Play temelji na silikonski osnovi in je na otip podoben nobenemu drugemu lubrikantu. FUCKSLUT poskrbi, da je uporaba dolgega dilda za globoko analno vadbo intenziven užitek. Vsekakor priporočamo tudi naš sprej EXTREMEO. Ta sprej je odlična izbira tako za začetnike kot za izkušene Anal Depth Play Popolna izbira. EXTREMEO je poseben izdelek za analni seks, analni trening v globino in analno raztezanje. Zaradi posebne kombinacije aktivnih sestavin ta sprej poskrbi za lažje vstavljanje tudi zelo dolgih dildov. Poseben učinek izdelka EXTREMEO spodbuja lažje prodiranje in tako vodi do sproščenega in strastnega užitka. Sprej deluje brez izgube občutka, zmanjšuje bolečo občutljivost sfinktra in pomaga doseči popolno penetracijo Anal Depth Play.

    Material in nega Anal Depth Play Dildo:

     

    Ta dolgi dildo za Anal Depth Play je izdelan iz visokokakovostnega silikona. Material je čudovito prožen in spolzek. Material, ki ga uporabljamo, je tudi zelo stabilen, tako da bo vaš zelo dolg dildo zdržal dolgo časa. Dolgi dildo lahko očistite Anal Depth Play Dildo z blagim milom in vodo. Za temeljito higieno priporočamo tudi redno uporabo našega pršila VERYCLEAN. Seveda je čiščenje še posebej pomembno tudi po uporabi. Pred uporabo zelo dolgega dilda boste morda želeli tudi sami uporabiti analni tuš, da očistite črevesje. V kategoriji naše trgovine "Analni tušji" (kliknite tukaj ) boste našli pravi analni tuš za trening globine anusa.

     

    Dodatne informacije:

     

    • Anal Depth Play (zelo dolg dildo za moške in ženske)
    • Dimenzije: Velikost S = dolžina za vstavljanje 27,5 cm, premer 2,8 cm, velikost M = dolžina za vstavljanje 37,5 cm, premer 4,1 cm, velikost L = dolžina za vstavljanje 53 cm, premer 4,8 cm.
    • Material: Liquid Silicone, brez ftalatov, enostaven za čiščenje in prijazen do kože.
    • Lubrikant: Priporočamo naše lubrikante FUCKSLUT, EZ2FUCK ali MANCUNT.
    • Čiščenje: Topla voda in naše čistilo za igrače: VERYCLEAN.
    • Naš sprej EXTREMEO sprosti vaš sfinkter in olajša vstavljanje.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Bon matériel, de bonne qualité

    Bon matériel, de bonne qualité

      Ocenjevanje 

      Ottimo per abituare i muscoli anali alla mobilità

      Ottimo per abituare i muscoli anali alla mobilità

        Ocenjevanje 

        Just great

        Lubed up, took my time, whole lot in, brilliant, going to get large next, even when it's in its not, because as you relax it actually snakes further up than you expect

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Just upgraded to the large

        Just upgraded to the large from the small and medium and WOW!!!!
        I have had many toys over the years and none of them even close to this, it has it all, length,girth and flexibility.

        • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Wow

        The supersoft platinum silicone these are made of is amazing. There very floppy and soft but when it's deep inside and worn as a butt plug it has just enough give it it to very comfortably straighten out the sigmoid bend over time.

        • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Worth.. Every.. Penny

        Well... its pretty amazing to be honest, only real downside is yes once lubed in a pain in the ass (badumtsh) to get in but everywhere else it.... feels.... amazing!! Had me cumming before i even managed to ‘swallow’ the end of it and had stop, i was impressed by that to say the least, feeling it A: slowly expand you as it plunges deeper and deeper... and B: so easily navigate its way around your insides is... mmm... yes, quite nice... uh...

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Awesome

        i couldnt believe i could get that far up my ass butt it was a lot of fun to use

        • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Macht genau was er soll.

        Die Länge ist top und auch für Anfänger gut geeignet die in die Tiefe gehen wollen. Er ist sehr flexibel. Mit ausreichend Gleitmittel und etwas Geduld kann man ihn ganz gut und komfortabel komplett einführen. Dazu braucht man aber schon etwas mehr Erfahrung.

        • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

        Napišite svoj pregled

        Dolgi dildo - Dildo za globinsko igranje

        Dolgi dildo - Dildo za globinsko igranje

        Dolg dildo je še posebej primeren za Anal Depth Play ali analno raztezanje. Glede na velikost je naš dolgi dildo primeren za profesionalne uporabnike, napredne uporabnike in začetnike. Zaradi materiala se ta dolgi dildo prilagodi vaši notranji anatomiji, vas napolni in masira mesta globoko v vas, za katera sploh niste vedeli, da obstajajo.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: