Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

DOXY Massager

Glasilo

DOXY Zasedba 3R Wand Massager - Akumulatorska baterija - mat črna

Akumulatorska baterija DOXY Cast 3R Wand Massager je naš najnovejši in najzanimivejši Wand Massagers katerim lahko izkusite moč DOXY na povsem nov način. Brezžični DOXY Wand Massager ima enake kompaktne dimenzije in je izdelan iz enako kakovostnih materialov kot DOXY Cast 3 in vam ponuja povsem novo vrsto čarovnije DOXY Čarobnost.

Več informacij

3598/00

169,90 €


-10,00 €

159,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Akumulatorska baterija DOXY Cast 3R Wand Massager je naš najnovejši in najzanimivejši Wand Massagers katerim lahko izkusite moč DOXY na povsem nov način. Brezžični DOXY Wand Massager ima enake kompaktne dimenzije in je izdelan iz enako kakovostnih materialov kot brezžični DOXY Cast 3 in vam ponuja povsem novo vrsto čarovnije DOXY Čarobnost.

     

    DOXY Stenska masažna naprava Cast 3R: sprostite njeno moč!

     

    Na spletni strani DOXY Cast 3R Wand Massager lahko s priloženim kablom USB popolnoma napolnite v samo štirih urah. Ko rdeča lučka na gumbu za vklop ugasne, lahko DOXY Massager uživajte v eni uri polne moči. Vendar bodite previdni, vaš novi DOXY Prinašalec užitka je absolutni porok za orgazem, vendar ni vodoodporen.

     

    DOXY Masažna palica Cast 3R: Naj se igre začnejo!

     

    Z gumbi za upravljanje, ki so enostavni za uporabo, na DOXY cast 3R lahko neprekinjeno nastavljate hitrost od 3.000 do 9.000 vrtljajev. Lahko pa pritisnete in za tri sekunde pridržite gumb za vklop, da aktivirate naraščajočo pulzacijo za resnično izjemen občutek. Naše stranke to nastavitev imenujejo način orgazma, ki povzroča najmočnejše orgazme.

     

    DOXY Masažna palica Cast 3R: lahka in pripravljena za uporabo tudi na potovanjih!

     

    Spletna stran DOXY Cast 3R Wand Massager je vaš mobilni zaveznik, ki vas spremlja, kamorkoli greste. Praktično potovalno ključavnico aktivirajte tako, da za štiri sekunde hkrati pritisnete gumba za vklop in minus. Ko ste pripravljeni uživati v DOXY ga razpakirate, ponovite postopek in opazujte, kako zaživi.

     

    Občutite razliko in izkušnje z DOXY The Cast 3R Wand Massager popolno svobodo!

     

    Serija DOXY 3 ima snemljivo glavo, ki odpira številne možnosti za alternativne nastavke. S temi posebej razvitimi nastavki, ki jih je mogoče varno priviti in trdno sedijo na mestu, lahko DOXY Cast 3R Wand Massager razburljivo novo dimenzijo.

     

    DOXY The Cast 3R Wall Massager: utelešenje vsestranskosti!

     

    Spletna stran DOXY The Cast 3R Wand Massager ni le še en masažni aparat, temveč vrata v svet užitkov, ki čakajo, da jih odkrijete. Naj bo moški ali ženska, sam ali s partnerjem na intimnem potovanju odkrivanja DOXY ponuja številne zapeljive možnosti.

     

    Za ženske:

     

    • Solo: Intenzivne vibracije DOXY so popolne za zunanjo stimulacijo. Številne ženske menijo, da je DOXY Cast 3R Wand Massager še posebej učinkovit za stimulacijo klitorisa, ki lahko privede do dih jemajočih orgazmov. Široka glava pokriva veliko površino in zagotavlja globok, dolgotrajen občutek, ki presega površino kože.
    • Masaža telesa: The DOXY Cast 3R Wand Massager je idealen tudi za masažo telesa. Uporablja se lahko za lajšanje mišične napetosti, zlasti v predelu vratu, hrbta in ramen.

     

    Za moške:

     

    • Moški lahko uporabljajo DOXY The Cast 3R Wand Massager za stimulacijo testisov, anusa ali perineja, občutljivega območja med mošnjo in anusom. Ko maser vodi vzdolž stebla penisa, ustvari edinstven občutek, ki lahko hitro privede do močnih in večkratnih orgazmov.
    • Masaža telesa: Tako kot ženske lahko tudi moški uporabljajo DOXY masažo celotnega telesa in pozabijo na stres vsakdanjega življenja.

     

    Za pare:

     

    • Skupen užitek: Pari lahko uporabljajo DOXY Cast 3R Wand Massager v svojo predigro tako, da izmenično masirata drug drugega in raziskujeta različne erogene cone. Impresivna moč in širok razpon vibracij lahko v spalnici zanetijo ekstatičen ogenj strasti.
    • Več užitka med seksom: ko uporabljate DOXY The Cast 3R Wand Massager med spolnim odnosom, bo izkušnja še bolj intenzivna. Na primer, uporaba DOXY za stimulacijo klitorisa med penetracijo lahko poveča užitek za oba partnerja.

     

    Spletna stran DOXY Cast 3 Wand Massager daleč presega običajne vibratorje in maserje ter ponuja dih jemajoče občutke za vsakogar. Zaradi svoje edinstvene zasnove je vsaka uporaba neprimerljiva, razburljiva in vznemirljiva. Odkrijte moč DOXY in se podajte na ekspedicijo neprekosljivega užitka.

     

    Odkrijte svet DOXY Dodatkov:

    Doxy

    Med DOXY The Cast 3 Wand Massager že vsebuje skrinjo zakladov, polno prijetnih doživetij, ekspedicija v sfere spolne ekstaze še zdaleč ni končana. Za razširitev in popestritev vaših čutnih odkritij so vam na voljo DOXY predstavlja vrsto posebnih nastavkov, namenjenih moškim in ženskam. Od stimulatorja točke G do maserja prostate, ti nastavki so prilagojeni določenim erogenim conam in spremenijo DOXY The Cast 3 Wand Massager v večnamensko seksigro, ki je razred zase. Vsak nastavek je edinstven in vsakič ustvari nov in vznemirljiv občutek. Upoštevajte, da so ti nastavki dodatki, ki niso vključeni v komplet DOXY Cast 3 Wand Massager je vključen. Kupiti jih je treba ločeno, tako da imajo naši uporabniki možnost izbire po svojih željah in hotenjih. Ko investirate v te dodatne nastavke, ne kupite le dodatka, temveč odprete svet možnosti, ki bodo zagotovile, da bo vaša izkušnja z Doxyjem vedno nova in zadovoljujoča. Potopite se še globlje v kraljestvo užitka z izjemnim izborom nastavkov iz DOXY.

     

    Več podrobnosti:

     

    • DOXY The Cast 3 Wand Massager
    • Dimenzije: Premer glave 4,5 cm, obseg 12 cm.
    • Teža: 354 gramov
    • Napajanje: Polnilec USB se napaja z nizkonapetostnim enosmernim tokom.
    • Uporabljajte DOXY Cast 3 Wand Massager skupaj z našim lubrikantom na vodni osnovi Aquameo za še posebej prijetno izkušnjo in ga ohranite čistega s pršilom VERYCLEAN. Doživite vrhunski užitek z največjo preprostostjo.
    • Presežite užitek in v njem uživajte! Potopite se v vesolje, v katerem se najvišja kakovost sreča z nebrzdanim spolnim užitkom. Izberite le najboljše, saj si ne zaslužite nič manj kot najboljše. DOXY & MEO - popolna kombinacija kakovosti in čutnosti!
    • DOXY in MEO sta dve najbolj znani imeni na področju spolnega dobrega počutja. Oba sta si ustvarila edinstveno mesto s svojimi kolekcijami, ki se osredotočajo na izjemno kakovost, prvovrstno zmogljivost in užitek. Vsaka blagovna znamka ima svoje prednosti: DOXY mEO je znana po svojih zmogljivih masažnih napravah, ki zagotavljajo neprekosljiv občutek, MEO pa navdušuje s široko paleto izdelkov, ki ustrezajo različnim okusom in željam. Obema znamkama je skupna uporaba visokokakovostnih materialov za svoje izdelke, kar strankam zagotavlja neprekosljivo vzdržljivost in varnost.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Ubschlagbar

    Mein absoluter Favorit Wand.
    Portabel, dennoch kraftvoll trotz Akku mit langer Laufzeit.
    Eine sehr effektive Frequenz und schwingradius sorgt für zuverlässige Orgasmen bei Mann und Frau! Vielfach begeistert getestet

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Parfait

    Excellent produit

      Ocenjevanje 

      Spaziale

      Pentita di non averlo acquistato prima. L'ho appreso approfittando di un'offerta, è veramente stratosferico. Vibrazioni potentissime. Consiglio. Ottimo come massaggiatore corpo ancheee

        Ocenjevanje 

        Decreto approvato con maggioranza assoluta

        Primo wand provato. Amore alla prima vibrazione. Insomma, si gode.

          Ocenjevanje 

          Genial

          Es super potente y los orgasmos increibles, lo recomiendo

            Ocenjevanje 

            L'original à un prix étonnant !!

            Massages sensuels, sensations fortes !

              Ocenjevanje 

              My new BFF!

              Wow! I might as well throw out my other toys now
              I hesitated because of the price, but well worth the money.

                Napišite svoj pregled

                DOXY Zasedba 3R Wand Massager - Akumulatorska baterija - mat črna

                DOXY Zasedba 3R Wand Massager - Akumulatorska baterija - mat črna

                Akumulatorska baterija DOXY Cast 3R Wand Massager je naš najnovejši in najzanimivejši Wand Massagers katerim lahko izkusite moč DOXY na povsem nov način. Brezžični DOXY Wand Massager ima enake kompaktne dimenzije in je izdelan iz enako kakovostnih materialov kot DOXY Cast 3 in vam ponuja povsem novo vrsto čarovnije DOXY Čarobnost.

                Napišite svoj pregled

                Kupci so kupili tudi:

                20 drugi izdelki iz iste kategorije: