Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

DOXY Massager

Glasilo

DOXY 3 USB-C Wand Massager - Turkizna

Spletna stran DOXY 3 USB-C Wand Massager je bil razvit posebej za mlajšo generacijo. Ta prelomni tehnični razvoj ustreza željam generacije Z, ki ceni prepoznavnost blagovne znamke, zanesljivo delovanje, elegantno obliko, učinkovitost in cenovno ugodnost.

Več informacij

3597/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Spletna stran DOXY 3 USB-C Wand Massager je bil razvit posebej za mlajšo generacijo. Ta prelomni tehnični razvoj ustreza željam generacije Z, ki ceni prepoznavnost blagovne znamke, zanesljivo delovanje, elegantno obliko, učinkovitost in cenovno ugodnost. Je odgovor na spreminjajoče se potrebe mlajše ciljne skupine, ki daje prednost kakovosti in dostopni ceni.

    Prelomite pravila in uživajte v moči masažne palice DOXY 3 USB-C kadar koli in kjer koli!

    Blagovna znamka DOXY pomeni vključevanje in krepitev moči. Wand Massager iz DOXY so oblikovane tako, da zadovoljujejo širok spekter potreb in želja, tako da lahko vsakdo doživi užitek pod svojimi pogoji.

    Z masažno napravo DOXY 3 USB-C Wand Massager imate vedno nadzor!

    Z dolžino kabla 3 metre DOXY 3 USB-C Wand Massager ponuja neprekosljivo svobodo in udobje na potovanjih po svetu. Navdihnjen z znamenitim DOXY Cast 3 Wand Massager in polnilnega modela Die Cast 3R, je ta kompakten in DOXY Wand Massager zagotavlja enako neverjetno močne vibracije, ki vam bodo vzele sapo. Visokokakovostna natančna konstrukcija iz ABS zagotavlja vzdržljivost, priročno težo in elegantno obliko.

    Cenovno dostopna moč za generacijo Z - naravnost do orgazma!

    Sprostite svoje poželenje s tako imenovano funkcijo Continuous Power, ki jo lahko preprosto prilagodite z gumboma + in -, da najdete popolno intenzivnost. Za dodaten zagon lahko aktivirate način Pulse, tako da preprosto pritisnete in 3 sekunde držite gumb za vklop.

    Glava DOXY 3 USB-C Wand Massager je izdelana iz visokokakovostnega, telesu prijaznega silikona, ki je na koži mehak in žameten. V primerjavi z večjim originalnim in vodilnim kovinskim modelom je manjša glava DOXY 3 USB-C manj zastrašujoča in je idealna za seznanjanje z Wand Massager za seznanjanje z njim. Z njo lahko tudi zelo natančno masirate težko dostopne predele telesa. Glavo je mogoče tudi odstraniti za čiščenje brez napora, kar zagotavlja higieno in dosledno delovanje.

    Seksi luksuzno udobje

    DOXY 3 USB-C je na voljo v dveh fascinantnih barvah: turkizni in mat črni. Ta revolucionarni masažni aparat, ki ponuja neprekosljivo zmogljivost in užitek v elegantni, kompaktni zasnovi, postavlja DOXY 3 zasenči vse drugo Wand Massager v svojem cenovnem razredu. Spletna stran DOXY 3 USB-C je odgovor na željo po visoki zmogljivosti in kakovosti po povsem dostopni ceni. Resnično spreminja pravila igre, skoraj preveč dober, da bi bil resničen!

    Dodatne informacije:

    • DOXY 3 USB-C Wand Massager
    • Dimenzije: Premer glave 4,5 cm, obseg telesa 12 cm.
    • Teža: 310 gramov
    • Napajanje: DOXY 3 USB-C Wand Massager se napaja prek vgrajenega kabla USB-C. Upoštevajte, da napajalnik NI vključen v obseg dobave in NI združljiv s priključki za Wand Massager Naprava Cast 3 in Naprava Cast 3R je združljiva. Za napajanje naprave potrebujete 5V/3A vtični adapter USB-C Power Delivery (PD) za napajanje naprave Wand Massager z napajanjem.
    • Dolžina kabla: 3 metre
    • Spletna stran DOXY 3 USB-C Wand Massager je prilagodljiv masažni pripomoček, ki je primeren tako za ženske kot tudi za moške in pare. Ženske ga lahko uporabljajo za intenzivno stimulacijo klitorisa in drugih erogenih območij, moški pa perineja, penisa, semenčic in anusa. Za pare masažni pripomoček ponuja vznemirljiv način za izboljšanje predigre in uživanje v dodatni stimulaciji med spolnim odnosom.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Génial

    Cet appareil est génial tout simplement

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Mega

    Mega verarbeitetes Gerät! Der Kopf des Vibrators ist sehr groß und besteht aus Silikon. Er ist "weich" und der Kopf ist minimal biegsam. Er ist relativ leise. Die Verarbeitung ist sehr gut und sauber. Die Farbe ist sehr schön :)!!! Besser geht es nicht!!! Vielen Dank dafür!!! So etwas sollte in keiner Nachttischschublade fehlen.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    DOXY 3 USB-C Wand Massager - Turkizna

    DOXY 3 USB-C Wand Massager - Turkizna

    Spletna stran DOXY 3 USB-C Wand Massager je bil razvit posebej za mlajšo generacijo. Ta prelomni tehnični razvoj ustreza željam generacije Z, ki ceni prepoznavnost blagovne znamke, zanesljivo delovanje, elegantno obliko, učinkovitost in cenovno ugodnost.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    20 drugi izdelki iz iste kategorije: