Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

DOXY Massager

Glasilo

DOXY Original Wand Massager - Bela

Spletna stran DOXY Original Wand Massager je britanska različica čarobne palice. DOXY Original Wand Massager je velika, izjemno močna in ima izjemno veliko masažno glavo. Ta vibrator ne masira le mišične napetosti, temveč zagotavlja tudi ekstremne orgazme.

Več informacij

3608/00

119,90 €


-5%

113,91 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Spletna stran DOXY Original Wand Massager je britanska različica čarobne palice. DOXY Original Wand Massager je velika, izjemno močna in ima izjemno veliko masažno glavo. Ta vibrator ne masira le mišične napetosti, temveč zagotavlja tudi ekstremne orgazme. Kakor koli želite uporabiti ta močan vibrator, ga DOXY Original Wand Massager razvije svoj intenzivni, prodorni učinek točno tam, kjer ga najbolj potrebujete.

    The DOXY Massager Original - povabilo k globokim občutkom

    The DOXY Original Wand Massager je eden naših cenovno najugodnejših Wand Massager. Njegovo ohišje je izdelano iz visokokakovostnega ABS, kar pomeni, da ga lahko ponudimo po odlični ceni. Vendar ugodna cena ne pomeni, da ima manj ponudbe kot naši drugi DOXY Stenskih masažnih aparatov! Pod sivo, telesu prijazno silikonsko glavo se skriva naša značilna lita kovinska glava, v kateri je nameščen isti motor in zagotavlja izjemno močne vibracije, zaradi katerih Wand Massager iz naše vrhunske serije litih odlitkov.

    Natančno upravljanje s pritiskom na gumb!

    DOXY Original Wand Massager ima 30 % več moči kot Hitachi Magic Wand. Za nadzor te dih jemajoče intenzivnosti se DOXY Original Wand Massager ima upravljanje, ki ga imajo naše stranke rade, saj omogoča počasno povečevanje hitrosti od nežnega vibriranja pri 3 000 vrtljajih na minuto do gromkega crescendoja pri 9 000 vrtljajih na minuto. Pritisnite gumb za vklop in ga držite tri sekunde, da aktivirate način naraščajočega impulza in pustite, da originalni masažni aparat za steno prevzame nadzor DOXY Nadzor nad originalnim masažnim pripomočkom s palico. Zavedajte se, v kaj se spuščate ... Spletna stran DOXY Wand Massager ni le navaden vibrator, temveč trepetajoča in pulzirajoča mega pošast z gibljivo glavo. Je tako močna, da z lahkoto razrahlja mišice, ki so bile otrdele več let. Glavo masažnega aparata torej položite na intimno, erogeno območje in uživajte v udarnih valovih, ki si bodo utrli pot skozi vaše telo. Ste pripravljeni na ta dih jemajoči izziv?

    Izkusite čarobnost masažne palice DOXY!

    Teža in mehanika glave Doxy sta uliti iz aluminija in namesto monotonega brenčanja zagotavljata blagodejno tresenje in pulziranje. Zaradi prodornih vibracij, ki prodrejo globoko v telo, je DOXY Wand Massager še posebej učinkovite pri uporabi kot masažni pripomoček za celotno telo ali za intimnejše trenutke.

    DOXY Wand Massager navdušuje z odličnim dizajnom!

    Ergonomsko oblikovano telo DOXY Original se udobno prilega roki in je izdelano iz robustnega materiala, ki je znan po svoji odpornosti na udarce. Naravna ali umetna olja mu ne morejo škodovati. Natančno izdelana, 6 cm dolga kovinska glava je prekrita z žametno mehkim medicinskim silikonom za brezhiben zaključek.

    Vaša varnost je na prvem mestu!

    Vtični napajalnik zagotavlja, da do električnega aparata pride le nizkonapetostni enosmerni tok Wand Massager in tako omogoča varno in nemoteno uporabo kjer koli na svetu. Zaradi velikega 3-metrskega kabla vam ni treba skrbeti, da bi bili v bližini električne vtičnice, ko želite uporabljati Wand Massager uporabljati.

    DOXY Wand Massager - pravi vsestranski pripomoček!

    DOXY Wand Massager je veliko več kot le še en masažni pripomoček, je vrata v vesolje užitkov, ki čakajo, da jih odkrijete. Ne glede na to, katerega spola ste, ali se odpravljate na strastno potovanje sami ali s partnerjem, je The DOXY vam ponuja ogromno osupljivih možnosti.

    Za ženske:

    • Solo: močne vibracije DOXY lahko uporabite za zunanjo stimulacijo. Številne ženske menijo, da je še posebej učinkovit za stimulacijo klitorisa, kar vodi do intenzivnih orgazmov. Široka glava DOXY Wand Massager pokriva veliko površino in zagotavlja globok vibracijski občutek, ki presega območje stika.
    • Masaža telesa: Masažni pripomoček DOXY Wall Massager ni primeren le za spolne užitke, temveč tudi za masažo telesa. Sprošča napete mišice, zlasti v predelu vratu, hrbta in ramen.


    Za moške:

    • Moški lahko uporabljajo DOXY stimulirajo perineum, občutljiv predel med mošnjo in anusom. Ko maser vodimo vzdolž stebla penisa, se ustvari edinstven vibracijski občutek. Anus prav tako občuti DOXY Wand Massager čudovit občutek.
    • Masaža telesa: Tako kot ženske lahko tudi moški uporabljajo DOXY za sprostitev celotnega telesa in razbremenitev dnevnega stresa.


    Za pare:

    • Za pare: uživajte skupaj: Pari lahko uporabljajo DOXY Wand Massager med predigro in izmenično masirata drug drugega ali raziskujeta erogene cone. Moč in razpon vibracij lahko dodata vznemirljiv element seksu v spalnici.
    • Povečanje intimnosti: uporaba DOXY Wand Massager med spolnim aktom lahko okrepi spolno izkušnjo. Na spletni strani DOXY lahko na primer uporabimo za stimulacijo klitorisa med penetracijo, kar poveča užitek obeh partnerjev.


    Če povzamemo, lahko rečemo, da DOXY Wand Massager presega tradicionalne meje spolnih igrač in ima za vsakogar nekaj. Presenečena bodite nad močjo DOXY Wand Massager in se podajte na pot neprekosljivega užitka.

    Več informacij:

    • DOXY Original Wand Massager
    • Mere: Skupna dolžina 37 cm, premer glave 6 cm, obseg ohišja 16 cm.
    • Teža: 500 gramov
    • Napajanje: Napajalna enota napravo napaja z nizkonapetostnim enosmernim tokom.
    • Priložen je adapter - Velika Britanija, EU, ZDA in AU/NZ
    • Dolžina kabla: 3 m
    • Kombinacija DOXY Wand Massager z našim lubrikantom na vodni osnovi Aquameo za nežno in varno stimulacijo ter očistite Wand Massager z našim sprejem za hitro in enostavno čiščenje VERYCLEAN Spray.
    • Odkrijte vrhunec užitka! Potopite se v svet, kjer se kakovost sreča z užitkom - z neprekosljivimi vibratorji DOXY in obsežno kolekcijo MEO, ki ne pušča ničesar zaželenega. Izberite najboljše, saj si ne zaslužite nič manj. DOXY & MEO - Kjer kakovost sreča užitek! DOXY in MEO sta dve dobro znani blagovni znamki v industriji za odrasle. Obe sta si ustvarili nišo z izdelki, ki dajejo prednost kakovosti, zmogljivosti in zadovoljstvu uporabnikov. Vsaka blagovna znamka ima svoje prednosti: Medtem ko DOXY je znana po svojih zmogljivih masažnih napravah, ki zagotavljajo neprekosljive občutke, je za MEO značilna raznolika ponudba izdelkov, ki zadovoljuje različne okuse in želje. Najpomembneje je, da obe znamki za svoje izdelke uporabljata visokokakovostne materiale. Ti zagotavljajo vzdržljivost in varnost za njune stranke.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    I am her hero today, go me!

    My wife loves it and its quite. She says it's different than the Hitachi, which she has used for years, and she likes it better. I am her hero today, go me!

      Napišite svoj pregled

      DOXY Original Wand Massager - Bela

      DOXY Original Wand Massager - Bela

      Spletna stran DOXY Original Wand Massager je britanska različica čarobne palice. DOXY Original Wand Massager je velika, izjemno močna in ima izjemno veliko masažno glavo. Ta vibrator ne masira le mišične napetosti, temveč zagotavlja tudi ekstremne orgazme.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      20 drugi izdelki iz iste kategorije: