Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

DOXY Massager

Glasilo

DOXY Zasedba 3 Wand Massager - Silver

Spletna stran DOXY Zasedba 3 Wand Massager v elegantni srebrni barvi pomeni eleganco, moč in močne orgazme. Učinkovito združuje kompaktno obliko, izjemne materiale in močne vibracije, ki so DOXY značilne močne vibracije - vse to v elegantnem kovinskem zaključku.

Več informacij

3601/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Spletna stran DOXY Zasedba 3 Wand Massager v elegantni srebrni barvi pomeni eleganco, moč in močne orgazme. Učinkovito združuje kompaktno obliko, izjemne materiale in močne vibracije, ki so DOXY močne vibracije - vse to v elegantni kovinski izvedbi.

    Odkrijte naše kompaktne, najbolje prodajane DOXY Wand Massager

     

    Ne glede na to, ali si želite sproščujoče masaže za napete mišice ali dodatnega zagona za svoj osebni intimni užitek, je DOXY The Cast 3 Wand Massager je dovolj kompakten, da zagotavlja tako cenjeno moč doxy na pravem mestu.

     

    Kako deluje DOXY Cast 3 Wand Massager razlikuje od naših večjih masažnih aparatov? Ohišje DOXY Cast 3 Wand Massager je bolj kompaktno in ima manjši motor. Vendar smo zaradi robustnega aluminijastega ohišja v ohišje vgradili težke uteži. To ustvarja znamenite globoke, hrumeče vibracije, zaradi katerih DOXY je znan po tem.

     

    Glava DOXY The Cast 3 Wand Massager ima manjšo površino kot DOXY Kot pri originalu in večjo DOXY Kar koncentrira seksi moč na pravem mestu - kot nalašč za užitek v dvoje in za doseganje težko dostopnih mest!

     

    DOXY Masažna palica Cast 3: moč je v vaših rokah!

     

    S pritiskom na gumb lahko spreminjate od nežnega brenčanja s 3 000 pulzirajočimi vrtljaji na minuto do dih jemajočega brnenja z 9 000 vrtljaji na minuto. Priljubljeni način stopnjevanje aktivirajte tako, da gumb za vklop držite pritisnjen tri sekunde. Vendar bodite previdni pri tako veliki moči, saj se ta funkcija imenuje tudi "jamstvo orgazma".

     

    S tem si zagotovite dodaten vznemirljiv učinek:

     

    Začimba življenja je v raznolikosti! Naša ekskluzivna ponudba alternativnih silikonskih masažnih glav vas bo navdušila.

     

    Glava DOXY The Cast 3 Wand Massager lahko preprosto odvijete in zamenjate z enim od naših štirih posebej razvitih nastavkov. Vsak nastavek se varno zaklene, zato vam ni treba skrbeti, da bi slučajno zdrsnil ali se zasukal.

     

    DOXY Stenska masažna naprava Cast 3: vrhunska vsestranskost

     

    Spletna stran DOXY Cast 3 Wand Massager ni le izjemno zmogljiv vibrator, temveč bo postal vaš osebni pripomoček za užitek, ki čaka, da ga odkrijete sami. Ne glede na to, ali ste moški ali ženska, sami ali v paru DOXY odpira številne vznemirljive trenutke.

     

    Za ženske:

     

    • Solo: močne vibracije vibratorja DOXY The Cast 3 Wand Massager lahko uporabite za zunanjo stimulacijo. Številne ženske menijo, da DOXY Cast 3 Wand Massager še posebej učinkovit za stimulacijo klitorisa, kar privede do intenzivnih orgazmov. Široka glava DOXY pokriva veliko površino in zagotavlja globok, vibrirajoč občutek, ki presega zgolj površino.
    • Masaža telesa: Masažni pripomoček DOXY The Cast 3 Wand Massager lahko uporabljate ne le za spolno zadovoljitev, temveč tudi kot odličen pripomoček za masažo telesa. Uporabite ga za razgibavanje napetih mišic, zlasti vratu, hrbta in ramen.

     

    Za moške:

     

    • Moški lahko uporabljajo DOXY Cast 3 Wand Massager za stimulacijo anusa ali perineja, občutljivega območja med mošnjo in anusom. Masažno napravo lahko vodite tudi vzdolž stebla penisa, da ustvarite edinstven občutek z močnimi orgazmi.
    • Masaža telesa: Tako kot ženske lahko tudi moški uporabljajo DOXY The Cast 3 Wand Massager za masažo telesa, da se sprostijo in znebijo vsakodnevnega stresa.

     

    Za pare:

     

    • Za par: uživajte skupaj: Pari lahko uporabljajo DOXY Cast 3 Wand Massager med predigro in izmenično masirata drug drugega ali raziskujeta erogene cone. Sama moč in globina vibracij lahko seksu dodata novo, vznemirljivo dimenzijo.
    • Večja intimnost: Uporaba vibratorja med spolnim odnosom lahko izboljša izkušnjo. Spletna stran DOXY Zasedba 3 Wand Massager lahko na primer uporabite za stimulacijo klitorisa med penetracijo, kar poveča užitek za oba partnerja.

     

    Če povzamemo, lahko rečemo, da DOXY Cast 3 Wand Massager daleč presega tradicionalne meje vibratorjev in ponuja nekaj za vsakogar. Njegova vsestranska zasnova zagotavlja, da je vsaka uporaba edinstvena, izpolnjujoča in popolnoma vznemirljiva. Pustite, da se moč DOXY in se podajte na potovanje neprekosljivega užitka.

     

    Odkrijte svet nastavkov Doxy:

    Doxy

    Potovanje užitka, na katerega se lahko odpravite z DOXY Cast 3 Wand Massager še zdaleč ni konec. Za obogatitev in popestritev vaših čutnih pustolovščin DOXY izbor skrbno izdelanih nastavkov za moške in ženske. Od stimulatorja točke G do maserja prostate - ti nastavki so bili razviti posebej za različne erogene cone in vaš Die Cast 3 spremenijo v celovito spolno igračo DOXY 3 v celovito seksi igračo. Vsak nastavek je edinstven in v ljubljenje vnaša svežino in vznemirjenje. Upoštevajte, da so ti nastavki izbirni dodatki, ki niso vključeni v DOXY The Cast 3 Wand Massager je vključen. Nastavke je treba kupiti ločeno, tako da lahko uporabniki izberejo točno tisto, kar ustreza njihovim individualnim željam in preferencam. Ko izberete te različne nastavke, ne dobite le enega dodatka, temveč vrsto možnosti, da se bodo vaše Doxyjeve pustolovščine nenehno razvijale in zadovoljevale.

     

    Vaša varnost je na prvem mestu!

     

    Napajanje naših naprav blokira nizkonapetostni enosmerni tok, kar zagotavlja varno uporabo po vsem svetu. Trimetrski kabel omogoča tudi večjo svobodo gibanja, zato vam ni treba biti v bližini električne vtičnice.

     

    Dodatne informacije:

     

    • DOXY Masažna naprava Cast 3
    • Dimenzije: Dolžina telesa 28 cm, premer glave 4,5 cm, obseg 12 cm.
    • Teža: 350 gramov
    • Napajanje: Napajanje: Napajalna enota oskrbuje masažno napravo z električno energijo DOXY z nizkonapetostnim enosmernim tokom.
    • Priložen je adapter - UK, EU, ZDA in AU/NZ
    • Dolžina kabla: 3 metre
    • Uporaba DOXY Massager skupaj z našim lubrikantom na vodni osnovi Aquameo za še posebej prijetno izkušnjo, za čistočo pa poskrbite z razpršilom VERYCLEAN, našim hitrim in enostavnim čistilom za seksi igrače. Doživite popoln užitek s preprostostjo, ki si jo želite.
    • Odkrijte vrhunec užitka z DOXY in MEO. Z neprekosljivimi vibratorji Doxy in obsežno kolekcijo MEO, ki ne pušča ničesar zaželenega, se lahko potopite v svet, kjer se kakovost sreča s spolnim užitkom. Izberite najboljše, saj manj ni dovolj. DOXY & Meo - sinonimi za kakovost in senzacionalna doživetja.
    • DOXY in MEO sta vodilni imeni na področju erotike. Obe podjetji sta se po vsem svetu uveljavili z izdelki, ki dajejo prednost kakovosti, funkcionalnosti in zadovoljstvu strank. Medtem ko sta blagovni znamki DOXY je znana po svojih močnih masažnih palicah, ki zagotavljajo neprekosljive občutke, si je blagovna znamka MEO pridobila odličen ugled s široko paleto izdelkov za različne okuse in želje. Obe podjetji pa odlikuje zavezanost k uporabi visokokakovostnih materialov v izdelkih, kar strankam obljublja dolgo življenjsko dobo in varnost.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO, Nemčija. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Perfect toy

    For anyone looking for the perfect toy, stop looking and buy the Doxy Number 3. Over the years I have spent a few bucks on sex toys looking for the right one and without question the Doxy is spot on. I am so tired of changing batteries or recharging toys and because I can take a while to climax it is very frustrating when the batteries start to wear out! I'll never buy another toy that doesn't need to be plugged in when in use. So much more effective and liberating. The size is a little intimidating because I don't like big toys, but compared to the usual wand toys around, this one is kind of compact. The vibration is very centralized and sticks to a specific point. This worked great for me and I'm sure if someone prefers a more all over sensation, all they have to do is move around more in that area. I didn't feel any numbness afterwards and it was nice to actually control it so it didn't come too fast. Usually it is the other way around! Fantastic device, beautiful and smooth. It comes in a great box with 3 different types to plug in when you are on vacation. The head comes off for cleaning and the cable is 3m long, very handy. Well designed and British made. Highly recommended, the Doxy is expensive but well worth it. I'm confident it will last a long time and actually save me money in the long run. I'm a real consumer and did a lot of research before I bought it.

      Napišite svoj pregled

      DOXY Zasedba 3 Wand Massager - Silver

      DOXY Zasedba 3 Wand Massager - Silver

      Spletna stran DOXY Zasedba 3 Wand Massager v elegantni srebrni barvi pomeni eleganco, moč in močne orgazme. Učinkovito združuje kompaktno obliko, izjemne materiale in močne vibracije, ki so DOXY značilne močne vibracije - vse to v elegantnem kovinskem zaključku.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      20 drugi izdelki iz iste kategorije: