Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Naprave za električno stimulacijo

Glasilo

Naprava za elektrostimulacijo ElectroHelix™ iz E-Stim Systems

Z napravo ElectroHelix™, najnovejšo inovacijo med napravami za elektrostimulacijo iz E-Stim Systemsse napredna tehnologija sreča z elektrizirajočim erotičnim užitkom. ElectroHelix™, ki temelji na uspehu modela Series 1, ponuja kompaktno in funkcionalno bogato izkušnjo, ki na novo opredeljuje svet erotične elektrostimulacije.

Več informacij

3753/00

159,90 €


-20,00 €

139,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Elektrostimulacijska naprava ElectroHelix™ podjetja E-Stim Systems: vaša vrata v svet električnih užitkov med seksom!

    Z napravo ElectroHelix™, najnovejšo inovacijo na področju elektrostimulacijskih naprav podjetja E-Stim Systems, se napredna tehnologija sreča z električnimi erotičnimi užitki E-Stim Systemsnapredna tehnologija se sreča z elektrizirajočim erotičnim užitkom. ElectroHelix™, ki temelji na uspehu modela Series 1, ponuja kompaktno, funkcionalno bogato izkušnjo, ki na novo opredeljuje svet erotične elektrostimulacije.

    Ključne značilnosti elektrostimulacijske naprave ElectroHelix™ podjetja E-Stim Systems:

    • Izboljšana zasnova: naprava ElectroHelix™ ima bistvene lastnosti naprave Series 1, vendar je njena zasnova popolnoma prenovljena. Ponuja več vsega, kar imajo naše stranke rade.
    • Izboljšano upravljanje: naprava ElectroHelix™, opremljena z mikroprocesorsko krmiljenim sistemom pospeševanja in novim sistemom upravljanja, ima 5 programskih načinov z brezstopenjskim analognim upravljanjem moči, hitrosti, občutka in edinstvenim gumbom "FIRE" za takojšnjo intenzivnost.
    • Različni načini: Poleg standardnih načinov "Flo" in "Pulse" sta zdaj na voljo tudi načina "Milk" in "Tease", ki sta bila programirana za raznoliko stimulacijo in ju je mogoče prilagoditi s krmilniki "Speed" in "Feel".
    • Enostavna uporaba: Načine lahko udobno izberete z gumbom.
    • Športni način: Za tiste, ki si želijo intenzivne izkušnje, športni način ElectroHelix™ Sport izboljša vsak občutek in naredi vse skupaj še malo bolj vznemirljivo, kot bi vozili Ferrari.
    • Ergonomska oblika: Prenovljeno ohišje je manjše in lažje ter se udobno prilega roki. Gumirane kontrolne izbirke je enostavno upravljati tudi z rokavicami ali mastnimi prsti.
    • Deluje na baterije: Zanesljivost je najpomembnejša. Preverjena baterija PP3 zagotavlja dolg čas delovanja.


    ElectroHelix™ je najnovejša naprava v paleti naprav za elektrostimulacijo podjetja E-Stim Systems. Zgodovina E-Stim Systems sega v leto 2004, ko je bila predstavljena izvirna serija 1, ki je od takrat postala klasika. Serija 1 je temeljni kamen serije Intro2Electro iz E-Stim Systems. Toda kot pri mnogih stvareh si ljudje sčasoma zaželijo nekaj več, morda malo bolj priročnega in seveda z več funkcijami - rezultat je ElectroHelix™ ali na kratko Helix.

    ElectroHelix™ vsebuje DNK serije 1, vendar s popolnoma posodobljenim in spremenjenim konceptom, ki preprosto ponuja več vsega. S posodobljenim mikroprocesorsko krmiljenim sistemom boost, razširjenim in izboljšanim načinom krmiljenja ElectroHelix™ ponuja pet programskih načinov, brezstopenjsko analogno krmiljenje ne le izhodne ravni in hitrosti, temveč tudi "občutka" ter zloglasni in še vedno edinstveni gumb "FIRE".

    ElectroHelix™ s svojimi petimi načini ponuja veliko več kot standardna načina "Flo" in "Pulse". Poleg načina "FIRE" sta tu še načina "Milk" in "Tease", ki sta bila programirana za še bolj zanimive občutke in ju je mogoče v celoti nadzorovati s kontrolami hitrosti in "Feel". Izbira načina je enostaven pritisk na gumb, in ker stopnja stimulacije ne pade na ničlo, je med uporabo mogoče preklapljati med načini.

    Druge izboljšave modela ElectroHelix™ vključujejo spremembe pulznega načina, ki v primerjavi s serijo 1 omogočajo krajše in daljše impulze, ter razširjeno območje "Feel" za vse načine, ki jih je mogoče nadzorovati z izbirniki, kar omogoča skoraj neomejen nadzor vseh občutkov.

    ElectroHelix™ iz E-Stim Systems ima tudi tako imenovani način "Sport" za tiste, ki si želijo še intenzivnejše stimulacije. Ko je ElectroHelix™ vklopljen, je intenzivnost občutkov za večino ljudi zadostna, ko pa je ElectroHelix™ vklopljen, medtem ko je gumb FIRE pridržan, postane vse skupaj še nekoliko bolj intenzivno in intenzivno.

    Z novo zasnovanim ohišjem ima ElectroHelix™ E-Stim Systems electroHelix™ postal manjši in lažji, tako da naprava za elektrostimulacijo udobno sedi v roki, vsi upravljalni elementi pa so zlahka dosegljivi. Zahvaljujoč gumiranim vrtljivim gumbom in površini, ki je odporna na razmazovanje, lahko napravo ElectroHelix™ upravljate tudi v rokavicah ali z mazilom na prstih in vedno varno sedi v roki. V nasprotju s številnimi drugimi proizvajalci E-Stim Systems se je proizvajalec odpovedal akumulatorski bateriji in se namesto tega odločil za preizkušeno baterijo PP3, ki zagotavlja dolg čas delovanja.

    ElectroHelix™ je dobavljen v prilagojenem kovčku, skupaj z 2 mm priključnim kablom, baterijo, paketom 4 samolepilnih elektrodnih blazinic in podrobnimi navodili za uporabo - vse, kar potrebujete za takojšen začetek uporabe.

    ElectroHelix™ je bil razvit in izdelan v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi varnostnimi predpisi EU in Združenega kraljestva ter ima vgrajene varnostne funkcije, kot je omejevalnik toka.

    Dodatne informacije:

    • ElectroHelix™ naprava za elektrostimulacijo iz E-Stim Systems
    • Dimenzije: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Obseg dobave: naprava za elektrostimulacijo ElectroHelix™, 1 x izhodni kabel 3,5 mm do 2 mm, 4 x samolepilne elektrodne blazinice, 1 x baterija PP3 9V, navodila za uporabo, torbica za prenašanje.
    • Kanali/izhodi: en kanal prek industrijskega standarda 3,5 mm mono jack vtičnice.
    • Prikaz: Zelo svetle LED diode za prikaz samopreizkusa, stanja baterije, izhodnega stanja in trenutnega načina.
    • Načini programov: 5, "Pulse", "Flo", "Fire", "Milk" in "Tease".
    • Upravljalni elementi: Intenzivnost izhoda, nadzor občutka, nadzor hitrosti, izbira načina in gumb "Fire".
    • Izhodna oblika valovanja: BiPhasic AC
    • Napajanje: standardni 9-voltni alkalni (PP3) (vključen)
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems sta najvišja prednostna naloga.
    • Razvit v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi ter izdelan v Združenem kraljestvu.
    • Vgrajene varnostne funkcije, kot je omejevanje toka.
    • Oznaka CE in UKCA.
    • Dobavljeno z doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnostna opomba: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe, ki trpijo za epilepsijo, nosijo srčni spodbujevalnik ali uporabljajo medicinsko infuzijsko napravo, imajo težave s srcem ali so noseče, in se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems e-Stim so zasnovane in izdelane po najvišjih standardih. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije

     

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Top

    Appareil assez complet et propose une grande variété de fonctions. D'où sa complexité a l'usage.Demande une certaine habitude de l'appareil

      Ocenjevanje 

      Efficacité maximum

      C'est le meilleur système pour électrostimulation du pénis que j'ai acheté. Je viens d'en recommander 2. je recommande vraiment

        Ocenjevanje 

        This is my first e-stim and I love it.

        This is my first e-stim and I love it. It has enough power for all kinds of play.

          Napišite svoj pregled

          Naprava za elektrostimulacijo ElectroHelix™ iz E-Stim Systems

          Naprava za elektrostimulacijo ElectroHelix™ iz E-Stim Systems

          Z napravo ElectroHelix™, najnovejšo inovacijo med napravami za elektrostimulacijo iz E-Stim Systemsse napredna tehnologija sreča z elektrizirajočim erotičnim užitkom. ElectroHelix™, ki temelji na uspehu modela Series 1, ponuja kompaktno in funkcionalno bogato izkušnjo, ki na novo opredeljuje svet erotične elektrostimulacije.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          17 drugi izdelki iz iste kategorije: