Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analna elektrostimulacija

Glasilo

Velika Flo™ vaginalna in analna elektroda iz E-Stim Systems

Prihaja veliki Flo™ iz E-Stim Systemsvrhunska vstavljiva elektroda za vse, ki si želijo globlje in bolj zadovoljujoče izkušnje vaginalne ali analne elektrostimulacije. Ta večja različica, ki temelji na uspehu male elektrode Flo™, ponuja povsem novo dimenzijo užitka.

Več informacij

3787/00

na voljo

    Več informacij

    Velika elektroda Flo™ podjetja E-Stim Systems: intenzivnejša elektrostimulacija z večjo globino in prostornino.

    Prihaja velika elektroda Flo™ podjetja E-Stim Systems E-Stim Systemsvrhunska elektroda za vstavljanje za tiste, ki si želijo globlje in bolj zadovoljujoče izkušnje vaginalne ali analne elektrostimulacije. Ta večja različica, ki temelji na uspehu male elektrode Flo™, ponuja povsem novo dimenzijo užitka.

    Elegantna oblika za globlje občutke:

    Elegantne, tekoče linije, daljši vrat in večja glava - velika elektroda Flo™ je popolna za doseganje globlje notranjosti telesa. Gladka, visoko polirana površina ni le elegantnega videza, temveč omogoča tudi enostavno analno/vaginalno vstavljanje in še intenzivnejše občutke.

    Ergonomska zasnova za še več užitka:

    Anatomsko oblikovano elektrodo je zaradi gladke površine še posebej enostavno vstaviti, njena širša podlaga pa se udobno prilega sramnim ustnicam, tako da lahko elektrostimulacijo občutimo tako od zunaj kot od znotraj. Čeprav je bila razvita predvsem za vaginalno uporabo, je elektroda Flo™ idealna tudi za analno stimulacijo.

    Naraven občutek in enostavna uporaba:

    Edinstvena za vrhunske elektrode iz E-Stim Systems so električne kontaktne površine. Nahajajo se na zgornji in spodnji strani in ne ob straneh, kar zagotavlja bolj naraven občutek med elektrostimulacijo. Frezan utor na dnu elektrode izboljša oprijem med vaginalnim ali analnim vstavljanjem in odstranjevanjem ter zagotavlja boljše rokovanje.

    Visokokakovostna izdelava in doživljenjska garancija:

    Kot pri vseh elektrodah premium iz E-Stim Systems flo™, tudi za elektrode Flo™ velja proizvajalčevo doživljenjsko jamstvo E-Stim Systemski zagotavlja dolgo življenjsko dobo in dolgoročno zadovoljstvo.

    Dimenzije:

    Dolžina: 120 mm
    Premer glave: 37,5 mm
    Premer osnove: 50 mm
    Vstavljiva dolžina: 110 mm
    Teža: 268 g

    Vsestranske možnosti priključitve:

    Elektroda je opremljena s 4 mm vtiči in je združljiva z nizkoprofilnimi kabli iz E-Stim Systems vendar se lahko uporablja tudi z običajnimi 4 mm kabli ali dvokablji (glejte dodatno opremo). Združljiva je z vsemi običajnimi napravami za elektrostimulacijo (po potrebi z adapterji, ki jih ponujamo). To zagotavlja največjo prilagodljivost pri uporabi.

    Enostavno čiščenje in nega:

    Elektrodo lahko enostavno očistite s toplo vodo in blagim detergentom ali razpršilom VeryClean. Da elektrode ne bi poškodovali, ne smete uporabljati grobih čistilnih sredstev. Za temeljitejše čiščenje lahko elektrodo razstavite in posamezne dele očistite ločeno. Pri ponovnem sestavljanju skrbno upoštevajte navodila proizvajalca.

    Zaradi tega je analna ali vaginalna elektrostimulacija še bolj zabavna:

    Za optimalno izkušnjo uporabite naš lubrikant na vodni osnovi ESHOCK. To posebno mazivo zagotavlja enostavno analno/vaginalno vstavljanje in dobro električno prevodnost. Za vsako ceno se izogibajte lubrikantom na osnovi silikona ali hibridnim lubrikantom in upoštevajte, da kondomi niso združljivi z elektrodami E-Stim Systems.

    Veliki Flo™ podjetja E-Stim Systems: edinstveno potovanje v globine elektrostimulacije!

    Z velikim Flo™ boste med elektrostimulacijo preprosto doživeli več, saj vam ponuja globlji prodor in intenzivnejše občutke. Ne glede na to, ali želite raziskati vaginalno ali analno elektrostimulacijo, je ta elektroda zasnovana tako, da izboljša vašo izkušnjo elektrostimulacije z več udobja, sloga in učinkovitosti.

    Več podrobnosti:

    • Flo® velika elektroda iz E-Stim Systems
    • Tip: BiPolarna, za vstavljanje
    • Skupna dolžina: 120 mm
    • Dolžina za vstavljanje: 110 mm
    • Premer glave: 37,5 mm
    • Premer baze: 50 mm
    • Teža: 268 g
    • Priključki: Dve 4 mm vtičnici v podstavku.
    • Za uporabo z našimi napravami za elektrostimulacijo (različni priključni kabli in adapterji so na voljo kot dodatna oprema).
    • Z ekskluzivno doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems varnost in kakovost na prvem mestu.
    • Zasnovan in izdelan v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so zasnovani in izdelani v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Severo ma giusto!

    E' un valido compagno di avventure, presente ma non invadente.

      Ocenjevanje 

      Ein außergewöhnliches Erlebnis

      Ich habe vor kurzem die Analelektrode von MEO gekauft und bin von der Qualität dieses Produktes absolut begeistert. Die Verarbeitung ist erstklassig!

      Was mich aber wirklich überwältigt hat, ist das einzigartige Erlebnis eines analen Orgasmus, der durch die Reizstromstimulation dieser Elektrode hervorgerufen wird. Die Empfindungen sind intensiv und tief, eine ganz neue Art von Orgasmus, die ich bisher nicht kannte. Die Elektrostimulation erzeugt ein Gefühl, das sich am besten als eine Mischung aus tiefer Entspannung und gleichzeitig pulsierender, durchdringender Erregung beschreiben lässt. Es ist, als würde eine Welle elektrischer Energie den ganzen Körper durchfluten und zu einem Höhepunkt führen, der sowohl intensiv als auch unglaublich befriedigend ist.

      Ich kann dieses Produkt jedem empfehlen, der auf der Suche nach einer neuen Art der erotischen Stimulation ist. Die Analelektrode von MEO hat meine Erwartungen nicht nur erfüllt, sondern weit übertroffen. Ein absolutes Muss für Liebhaber der Elektrostimulation!

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Velika Flo™ vaginalna in analna elektroda iz E-Stim Systems

      Velika Flo™ vaginalna in analna elektroda iz E-Stim Systems

      Prihaja veliki Flo™ iz E-Stim Systemsvrhunska vstavljiva elektroda za vse, ki si želijo globlje in bolj zadovoljujoče izkušnje vaginalne ali analne elektrostimulacije. Ta večja različica, ki temelji na uspehu male elektrode Flo™, ponuja povsem novo dimenzijo užitka.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: