Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Elektrostimulacija - Penis in testisi

Glasilo

Sistem ElectroRing™ iz E-Stim Systems

E-Stim Systems predstavlja inovativni sistem ElectroRing™, ki daleč presega preproste E-Stim obročke za penis. Ta sistem ni bil razvit le kot dvojni obroček za penis, temveč tudi razširja možnosti elektrostimulacije, saj ponuja različne možnosti, vključno s čistostjo.

Več informacij

32,90 €


-10%

29,61 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Sistem ElectroRing™ podjetja E-Stim Systems: revolucija na področju elektrostimulacije penisa!

    E-Stim Systems predstavlja inovativni sistem ElectroRing™, ki daleč presega preproste obročke za penis E-Stim. Ta sistem ni bil razvit le kot dvojni obroček za penis, temveč razširja možnosti elektrostimulacije, saj ponuja različne možnosti, vključno s čednostjo.

    Glavne značilnosti sistema ElectroRing™ podjetja E-Stim Systems:

    • Vsestranska in modularna zasnova: vsak obroček ElectroRing™ je zasnovan za uporabo z robustnimi 4 mm priključki iz E-Stim Systems in je popolnoma združljiv s 4 mm nizkoprofilnimi kabli (art. 3808). Vtičnice se nahajajo na obeh straneh obroča za penis, tako da je mogoče kable prilagodljivo priključiti.
    • Pravi bipolarni občutki: Sistem je modularna bipolarna naprava z dvema obročkoma, ločenima z izolatorjem, ki zagotavlja dih jemajoče bipolarne občutke. Običajno je večji obroč nameščen za modi, manjši obroč pa je nameščen na gred penisa in pritrjen z dvema vijakoma s palcema za enostavno in učinkovito uporabo.
    • Uporaba kot pripomoček za čistost: Za večjo varnost v kontekstu BDSM lahko vijake z ročaji zamenjate s šestkotnimi vijaki, tako da podrejeni moški sistema ne more odstraniti brez ustreznega orodja (glej komplet dodatne opreme).
    • Številne velikosti: Vijaki so na voljo v velikosti od 30 mm do 65 mm (notranji premer) v satiniranem, trpežnem zaključku, zato je na voljo velikost, ki ustreza vsem potrebam.
    • Vsestranski: Kot del novega sistema BiPolar ElectroRing™ lahko te obročke uporabljate tudi kot eno samo monoelektrodo ali kot preprost kovinski obroček za penis.
    • Visokokakovosten material: Vsak ElectroRing™ je izdelan iz aluminijaste zlitine letalske in vesoljske kakovosti s 4 mm vtičnicami na vrhu. Čeprav ima obroč dva priključka, ni priporočljivo, da oba priključite na isti kanal, če uporabljate samo en obroč.


    Navodila za določanje velikosti:

    Z merilnim trakom izmerite obseg penisne gredi in za testisi.
    Izberite dva premera obroča, ki ustrezata obsegu okoli penisne gredi in za testisi. Obročka se morata v erekciji dobro prilegati, vendar ne pretesno.
    Za pretvorbo obsega v notranji premer obročka uporabite tabelo.

    Sistem ElectroRing™ podjetja E-Stim Systems: Nova dimenzija elektrostimulacije penisa.

    Sistem ElectroRing™ ponuja edinstven in sodoben pristop k elektrostimulaciji penisa in testisov, saj združuje stimulativni učinek elektrostimulacije in fizični občutek obročkov za penis. Ne glede na to, ali iščete izkušnjo čistosti ali želite intenzivnejšo elektrostimulacijo, sistem ElectroRing™ ponuja varno, učinkovito in vsestransko rešitev za vaše potrebe

    E-Stim Systems Electro Ring je na voljo v različnih velikostih obročkov, ki ustrezajo vašim potrebam. Priporočamo, da ne izberete pretesnega obroča, saj lahko to vpliva na krvni obtok, in ne prevelikega, saj manj ko se obroč dotika kože, večja je verjetnost, da bo neprijeten. Premer obroča je vgraviran na sprednji strani obroča ElectroRing™.

    Če uporabljate samo en obroč, morate uporabiti drugo elektrodo (npr. lepilno elektrodo E-Stim), da lahko teče tok. Za obročke priporočamo naš gel za prevodne elektrode ESHOCK na vodni osnovi, saj izboljša stik in elektrostimulacijo.

    Za optimalno uporabo je treba obročke kombinirati s paketom dodatne opreme ElectroRing™, saj inovativni koncept zahteva dva obročka. Kombinacija teh dveh izdelkov omogoča intenzivno izkušnjo elektrostimulacije, ki je popolnoma prilagojena vam in vašim željam.

    Več podrobnosti:

    • Sistem ElectroRing™ podjetja E-Stim Systems: revolucija na področju elektrostimulacije penisa in testisov.
    • Na voljo v različnih velikostih z notranjimi premeri od 30 mm do 65 mm.
    • Notranji premer vsakega obročka je za lažjo identifikacijo izpisan na sprednji strani.
    • Priporočamo uporabo z našim prevodnim gelom ESHOCK na vodni osnovi, da izboljšate stik in elektrostimulacijo.
    • Upoštevajte: obročki ElectroRing™ niso opremljeni z dodatki (izolator, vijaki itd.). Za to morate naročiti paket dodatne opreme.
    • Dimenzije: Obročki ElectroRing™ so v razponu od E-Stim Systems ponuja različne velikosti, ki ustrezajo različnim uporabam. Obroč ElectroRing™ 30 mm ima notranji premer 30 mm, obseg 94 mm in tehta 26 gramov. Obroč ElectroRing™ 35 mm je nekoliko večji, ima notranji premer 35 mm, obseg 110 mm in tehta 28 gramov. Obroček ElectroRing™ 40 mm ima notranji premer 40 mm, obseg 126 mm in tehta 30 gramov. ElectroRing™ 45 mm ima notranji premer 45 mm, obseg 141 mm in tehta 32 gramov. Za tiste, ki imajo raje večji premer, ima obroček ElectroRing™ 50 mm notranji premer 50 mm, obseg 157 mm in težo 36 gramov. ElectroRing™ 55 mm ima notranji premer 55 mm, obseg 172 mm in prav tako tehta 36 gramov. ElectroRing™ 60 mm ima notranji premer 60 mm, obseg 188 mm in težo 38 gramov. Največji obroček ElectroRing™ 65 mm ima notranji premer 65 mm, obseg 204 mm in prav tako tehta 38 gramov. Vsaka od teh velikosti v seriji ElectroRing™ je zasnovana tako, da je udobna in učinkovita za najrazličnejše vrste elektrostimulacije.
    • Določanje velikosti: S papirnatim ali tkaninskim metrom izmerite gred penisa in območje za modi. En obroček mora biti dovolj velik, da se prilega za testisi, drugi obroček pa mora biti dovolj velik, da se prilega okoli gredi penisa. To je obseg, ki ga potrebujete. Tabela vam bo pomagala pretvoriti ga v premer notranjega obroča. Izberite oba potrebna premera obroča. Obročka se morata dobro prilegati in ne smeta biti pretesna, ko je penis v erekciji. Če sta obročka pretesna, lahko pride do neprijetnih zožitev, če sta preohlapna, pa do neprijetnih občutkov.
    • Izdelani v skladu z najnovejšimi varnostnimi predpisi EU in Združenega kraljestva.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-stim ni primeren za osebe, ki trpijo za epilepsijo, nosijo srčni spodbujevalnik ali uporabljajo medicinsko infuzijsko napravo, imajo težave s srcem ali so noseče, in se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so zasnovane in izdelane po najvišjih standardih. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije
    • MEO je blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Super gut

    Anders als einfache Cockringe, besteht das ElectroRing Set nicht nur aus einem einzelnen Ring, sondern aus einem System von Ringen, die als Cockring fungieren können, aber auch dein Elektro-Erlebnis in die nächste Dimension bringen können. Zur Verwendung der ElectroRings werden reguläre 4mm Kabel benötigt. Diese können von beiden Seiten an den Ring angeschlossen werden. Am besten eignen sich die Low Profile Kabel von E-Stim Systems (hier bei MEO erhältich).

    • 1 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Compatibile

    Compatibile with E-Stim System‘s and MEO‘s full range of power units as well as a number of other devices from other manufacturers.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Sistem ElectroRing™ iz E-Stim Systems

    Sistem ElectroRing™ iz E-Stim Systems

    E-Stim Systems predstavlja inovativni sistem ElectroRing™, ki daleč presega preproste E-Stim obročke za penis. Ta sistem ni bil razvit le kot dvojni obroček za penis, temveč tudi razširja možnosti elektrostimulacije, saj ponuja različne možnosti, vključno s čistostjo.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: