Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Elektrostimulacija - Penis in testisi

Glasilo

Vyper2™ - CBT z električno stimulacijo - E-Stim Systems

Naprava Vyper2 je bila razvita posebej za potrebe mazohističnih moških in je pripomoček CBT za erotično elektrostimulacijo. Opremljen s štirimi pozlačenimi elektrodami, nameščenimi na dveh kompresijskih ploščah, Vyper2 natančno zadene živčne točke, ki so bistvene za CBT.

Več informacij

3768/00

na voljo

    Več informacij

    Naprava Vyper2 je bila razvita posebej za potrebe mazohističnih moških in je pripomoček CBT za erotično elektrostimulacijo. Opremljen s štirimi pozlačenimi elektrodami, nameščenimi na dveh kompresijskih ploščah, Vyper2 natančno zadene živčne točke, ki so bistvene za CBT. Vyper2 se namesti na pokončen penis in/ali testise in jih stisne, preden se začne električna stimulacija.

    Vyper2™ podjetja E-Stim Systems: električna stimulacija penisa in testisov!

    MEO predstavlja Vyper2™, ki nadgrajuje uspeh originalnega modela Vyper™ iz E-Stim Systems temelji na uspehu prvotnega modela Vyper™. Ta inovativna štiripolna naprava ni namenjena le penisu, temveč učinkovito stimulira tudi moda, s čimer zagotavlja celovito, omamno izkušnjo elektrostimulacije, od nežne do intenzivne.

    Naprava Vyper2™ je bila zasnovana izključno za potrebe zelo submisivnih moških in je izdelana v Veliki Britaniji. Ima štiri pozlačene električne kontaktne blazinice, ki so pritrjene na dve kompresijski ploščici. Ko napravo Vyper2™ namestite na pokončen penis in moda, lahko stisne in stisne genitalije ter tako zagotovi vznemirljiv občutek električne stimulacije penisa in mod.

    Vendar bodite previdni: če stisnete premočno, lahko poškodujete nekaj zelo dragocenega!

    Namesto tankih plastičnih ploščic z nalepljenim srebrnim trakom kot konkurenčni izdelki, naprava Vyper2™ uporablja E-Stim Systems 5 mm debele akrilne plošče, ki so lasersko izrezane in opremljene s posebej izdelanimi vezji. Za dolgo življenjsko dobo in dober električni stik so kontaktne površine pozlačene, kar zagotavlja učinkovito elektrostimulacijo penisa in testisov.

    Naprava Vyper2™ je v celoti opremljena s priključki Estim iz nerjavečega jekla. S svojimi štirimi kontaktnimi površinami ima več kontaktnih območij in je zato kot nalašč za priključitev na 2B™ od E-Stim Systems ali na enokanalno napravo za elektrostimulacijo.

    • Velika širina odprtine od 6,5 mm do 50 mm.
    • Pozlačene kontaktne površine za učinkovito elektrostimulacijo
    • Robustni 4 mm priključki in fitingi iz nerjavnega jekla
    • Primerno za enokanalno in dvokanalno delovanje
    • Enostavno čiščenje za higiensko uporabo


    Vyper2™ iz E-Stim Systems je korak naprej na področju elektrostimulacije in ponuja vznemirljivo kombinacijo kompresije in elektrostimulacije za penis in testise. Zasnovan je tako, da okrepi čutne občutke na CBT, saj zagotavlja užitek in močno stimulacijo na varen in nadzorovan način.

    Več podrobnosti:

     

    • Vyper2™ od E-Stim Systems
    • Dimenzije: 140 mm x 110 mm x 40 mm (zaprto brez vijakov)
    • Odprtina: 160 mm x 50 mm
    • Območje stika: BiPolar 60 mm x 90 mm (na vsaki strani)
    • Priključki: 8x 4mm vtičnice v podstavku
    • Material: Vyper2™ iz E-Stim Systems je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo vzdržljivost in optimalno delovanje med elektrostimulacijo. Glavna struktura je izdelana iz letalskega aluminija, ki je znan po svoji stabilnosti in nizki teži. Električne kontaktne površine so pozlačene, kar zagotavlja učinkovit in varen prenos električnih impulzov. Tlačne plošče so izdelane iz 5 mm debelega akrila, trde in prozorne plastike, ki je trpežna in vizualno privlačna. V konstrukciji je uporabljeno tudi nerjaveče jeklo, ki zagotavlja stabilnost in odpornost proti koroziji. Sestavni del električnih funkcij so tudi po meri izdelane plošče s tiskanim vezjem (PCB), ki so prilagojene posebnim zahtevam. Zaradi kombinacije teh materialov je naprava Vyper2™ visokokakovostna in zanesljiva izbira za vse, ki jih zanima električna stimulacija v okviru CBT.
    • Plošče s tiskanim vezjem (PCB) so bistvene sestavine sodobne elektronike. To so plošče z vezjem, na katere so nameščene in povezane različne elektronske komponente, kot so upori, kondenzatorji in integrirana vezja. Plošče tiskanih vezij so osnova za te komponente in ustvarjajo električne povezave, ki so potrebne za delovanje vezja. Plošče tiskanih vezij lahko najdemo v skoraj vseh elektronskih napravah, od preprostih pripomočkov do zapletenih računalniških sistemov.
    • Izdelane v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi varnostnimi predpisi EU in Združenega kraljestva.
    • Z ekskluzivno doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnostno opozorilo: Elektrostimulacija (e-stimulacija) za erotične užitke se pogosto uporablja, vendar se je treba zavedati varnostnih vidikov. E-Stim ni primeren za osebe s srčnim spodbujevalnikom, medicinskimi infuzijami, srčnimi boleznimi ali med nosečnostjo, nikoli pa se ne sme uporabljati nad prsnim košem ali vratom. Vsi izdelki iz E-Stim Systems so bili razviti, izdelani in preizkušeni po najvišjih standardih. Kupec za to prevzema polno odgovornost.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije
    • MEO je blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Optimal

    Wenn mann darauf steht, ist das Produkt in Verbindung mit einem Estim-Gerät einfach genial. Lässt sich von zart bis sehr hart einstellen. Optimal

      Napišite svoj pregled

      Vyper2™ - CBT z električno stimulacijo - E-Stim Systems

      Vyper2™ - CBT z električno stimulacijo - E-Stim Systems

      Naprava Vyper2 je bila razvita posebej za potrebe mazohističnih moških in je pripomoček CBT za erotično elektrostimulacijo. Opremljen s štirimi pozlačenimi elektrodami, nameščenimi na dveh kompresijskih ploščah, Vyper2 natančno zadene živčne točke, ki so bistvene za CBT.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: