Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Elektrostimulacija - Penis in testisi

Glasilo

Vyper™ XL iz E-Stim Systems - E-Stim penis in moda

MEO predstavlja Vyper™ XL iz E-Stim Systems naprednega osempolnega sistema za elektrostimulacijo in kompresijo. Sistem Vyper™ XL temelji na uspehu sistema Vyper2™ in razširja obseg elektrostimulacije od nežnih občutkov do intenzivnejših izkušenj CBT, ki stimulirajo tako penis kot moda.

Več informacij

3770/00

na voljo

Več informacij

Vyper™ XL iz sistema E-Stim: Ekstremna elektrostimulacija za penis in moda

Podjetje MEO predstavlja sistem Vyper™ XL iz sistema E-Stim Systems E-Stim Systems naprednega osempolnega sistema za elektrostimulacijo in kompresijo. Vyper™ XL nadgrajuje uspeh sistema Vyper2™ in širi obseg elektrostimulacije od nežnih občutkov do intenzivnejših izkušenj CBT, ki stimulirajo tako penis kot testise.

Prilagojeno za večji užitek ob elektrostimulaciji.

  • Naprava Vyper™ XL je bila posebej zasnovana za potrebe moških ter zagotavlja udobno in učinkovito prileganje.
  • Naprava, izdelana v Združenem kraljestvu, ima osem pozlačenih električnih kontaktnih površin, razporejenih po štirih kompresijskih ploščah.
  • Ko se v napravo Vyper™ XL vstavita pokončen penis in moda, lahko naprava izvaja pritisk in vznemirljive občutke elektrostimulacije.


Elektrostimulacija od nežne do intenzivne:

  • Pripomoček Vyper™ XL ponuja spekter elektrostimulacije penisa in semenčic, od blagega mravljinčenja do intenzivnejših občutkov, ki so primerni celo za prakse CBT.
  • Z osmimi kontaktnimi površinami ponuja Vyper™ XL več področij za celovito in raznoliko izkušnjo elektrostimulacije penisa in testisov.
  • Pozor: Če pritisnete premočno, lahko poškodujete nekaj zelo dragocenega!


Visokokakovostni materiali za dolgo življenjsko dobo in učinkovito elektrostimulacijo:

  • V nasprotju z napravami s tankimi plastičnimi ploščami je naprava Vyper™ XL izdelana iz 5 mm debelih akrilnih plošč, ki so lasersko izrezane in opremljene s po meri izdelanimi vezji, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in učinkovito električno prevodnost.
  • Kontaktne ploščice so pozlačene, kar povečuje življenjsko dobo in kakovost električnega stika.


Vsestranska in uporabniku prijazna zasnova:

  • Priročnik Vyper™ XL je zasnovan z udobno odprtino, razmik med ploščicama pa je nastavljiv za različne velikosti penisa.
  • Visokokakovostni priključki in fitingi iz 4 mm nerjavnega jekla zagotavljajo robustnost in vzdržljivost.
  • Izdelek Vyper™ XL je združljiv z enokanalnimi in dvokanalnimi sistemi in ga je mogoče priključiti na naprave za elektrostimulacijo, kot so MEO SexBox (potreben adapter), 2B™ ali ElectroHelix™ E-Stim Systems lahko priključite.


Vyper™ XL podjetja E-Stim Systems: Napredna elektrostimulacija penisa in semenčic.

Vyper™ XL je več kot le pripomoček za BDSM, je popoln instrument za elektrostimulacijo penisa in semenčic. Ne glede na to, ali imate raje nežne občutke ali pa se želite poglobiti v svet CBT, si lahko z Vyper™ XL privoščite varno, prilagodljivo in vznemirljivo izkušnjo. Zahvaljujoč zasnovi, ki omogoča enostavno vzdrževanje, in visokokakovostnim materialom je Vyper™ XL zanesljiv in nepogrešljiv dodatek za vse, ki želijo razširiti svoja obzorja elektrostimulacije.

Več podrobnosti:

  • Vyper™ XL od E-Stim Systems
  • Material: Python™ XL iz E-Stim Systems je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo vzdržljivost in optimalno delovanje med elektrostimulacijo. Glavna konstrukcija je izdelana iz aluminija letalske kakovosti, ki je znan po svoji trdnosti in majhni teži. Električne kontaktne površine so pozlačene, kar zagotavlja učinkovit in varen prenos električnega signala. Tlačne plošče so izdelane iz 5 mm debelega akrila, trde in prozorne plastike, ki je trpežna in vizualno privlačna. Poleg tega so za montažo uporabljeni nastavki iz nerjavnega jekla, ki so močni in odporni proti koroziji. Nazadnje so sestavni del električnih funkcij po meri izdelane plošče s tiskanim vezjem (PCB), ki so prilagojene posebnim zahtevam. Zaradi kombinacije teh materialov je naprava Vyper2™ kakovostna in zanesljiva izbira za ljubitelje elektrostimulacije.
  • Plošče s tiskanimi vezji (PCB) so bistvene sestavine sodobne elektronike. To so tiskana vezja, na katerih so nameščene in povezane različne elektronske komponente, kot so upori, kondenzatorji in integrirana vezja. Plošče tiskanih vezij predstavljajo fizično platformo za te komponente in zagotavljajo električne povezave, ki so potrebne za delovanje vezja. Plošče tiskanih vezij najdete v skoraj vseh elektronskih napravah, od preprostih pripomočkov do zapletenih računalniških sistemov.
  • Izdelane so v skladu z najnovejšimi varnostnimi predpisi EU in Združenega kraljestva.
  • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati z njo povezanih varnostnih vprašanj. E-stim ni primeren za osebe, ki trpijo za epilepsijo, nosijo srčni spodbujevalnik ali uporabljajo medicinsko infuzijsko napravo, imajo težave s srcem ali so noseče, in se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so zasnovane in izdelane po najvišjih standardih. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
  • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije
  • MEO je blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

To bi vas lahko zanimalo tudi:

OCENE STRANK

Še ni komentarjev strank

Napišite svoj pregled

Vyper™ XL iz E-Stim Systems - E-Stim penis in moda

Vyper™ XL iz E-Stim Systems - E-Stim penis in moda

MEO predstavlja Vyper™ XL iz E-Stim Systems naprednega osempolnega sistema za elektrostimulacijo in kompresijo. Sistem Vyper™ XL temelji na uspehu sistema Vyper2™ in razširja obseg elektrostimulacije od nežnih občutkov do intenzivnejših izkušenj CBT, ki stimulirajo tako penis kot moda.

Napišite svoj pregled

Kupci so kupili tudi:

30 drugi izdelki iz iste kategorije: