Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Elektrostimulacija - Penis in testisi

Glasilo

Small Diamond™ Penis Plug s spletne strani E-Stim Systems

Visokokakovostni Small Diamond™ Penis Plug s spletne strani E-Stim Systems je bil razvit za vse, ki iščejo alternativo običajni uretralni stimulaciji. Čep za penis združuje inovativno obliko in visokokakovostne materiale za izjemno izkušnjo elektrostimulacije.

Več informacij

3765/00

na voljo

    Več informacij

    Small Diamond™ Penis Plug iz podjetja E-Stim Systems: natančnost združuje užitek!

    Visokokakovostni Small Diamond™ Penis Plug iz E-Stim Systems je bila razvita za vse, ki iščejo alternativo običajni uretralni stimulaciji. Čep za penis združuje inovativno zasnovo in visokokakovostne materiale za izjemno izkušnjo elektrostimulacije.

    Edinstvena zasnova in udobno prileganje:

    • Small Diamond™ Penis Plug je dolg 55 mm in ima tanko 5,65-milimetrsko gred.
    • Njegova diamantna glava s premerom 7,5 mm na najširši točki ne zagotavlja le privlačnega videza, temveč tudi udobno in stimulativno vstavljanje čepka za penis.
    • Čep za penis je izdelan iz letalskega aluminija, zato je lahek in vzdržljiv, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in enostavno rokovanje.
    • Zrcalno gladka površina in zaobljena konica omogočata enostavno vstavljanje v sečnico, medtem ko se stožčasta gred čepka za penis nežno razširi in drži čepek za penis na mestu.
    • Vsak čep za penis ima na glavi posebno rebro, ki izboljša oprijem tudi z mokrimi prsti in izboljša občutek med uporabo.
    • Čep za penis je opremljen s 4 mm standardnim priključkom na glavi in je združljiv z napravami za elektrostimulacijo E-Stim-Systems.


    Enostavno čiščenje in nega:

    • Čiščenje je izjemno enostavno: preprosto ga očistite z vročo vodo in blagim čistilnim sredstvom ali uporabite sprej INSTACLEAN iz MEO. Ker je čep za penis izdelan iz aluminija, ga lahko za popolno sterilizacijo prekuhate.
    • Pred shranjevanjem poskrbite, da je čep za penis popolnoma suh.
    • E-Stim Systems zagotavlja doživljenjsko garancijo za vsak čep za penis.


    Priprava za optimalno izkušnjo:

    • Zaradi narave stimulacije uretre je čistoča ključnega pomena. Zato čep za penis očistite neposredno pred uporabo.
    • Za večje udobje pri uporabi uporabite lubrikant MEO VeryDeep, ki je bil razvit posebej za takšne dejavnosti.


    Small Diamond™ Penis Plug iz E-Stim Systems: pravi biser za stimulacijo sečnice

    Small Diamond™ Penis Plug je več kot le spolna igrača za sečnico; je simbol zavezanosti E-Stim Systems h kakovosti, udobju in stimulativni zasnovi. Ne glede na to, ali stimulacijo sečnice raziskujete prvič ali ste izkušeni ljubitelj te prakse, ta čep za penis ponuja edinstveno in prijetno izkušnjo ter je obvezen del vaše zbirke spolnih igračk za elektrostimulacijo.

    Več podrobnosti:

    • Vtič za penis Small Diamond™ iz E-Stim Systems
    • Dimenzije Premer gredi 5,65 mmm, premer glave 7,5 mmm, premer osnove 24,5 mmm, skupna dolžina 55 mmm, dolžina vstavljanja 44 mmm, teža 17 g
    • Priključek: 4 mm
    • Material: aluminij
    • Ker gre za enopolno elektrodo, je potrebna druga elektroda.
    • Uretralna elektrostimulacija, znana tudi kot uretralna elektrostimulacija, je specializirana oblika elektrostimulacije, ki se uporablja za stimulacijo sečnice. Ta edinstvena oblika stimulacije uporablja električne impulze za ustvarjanje senzorične ali spolne stimulacije na tem občutljivem delu telesa. Posebnost uretralne elektrostimulacije je edinstven način vodenja električnih impulzov v sečnico, ki ustvarja dih jemajoče občutke. Za to se uporabljajo posebne elektrode, ki se vstavijo v sečnico in pošiljajo nežne električne impulze. Električni impulzi lahko povzročijo različne občutke, od rahlega mravljinčenja do močnejših utripajočih ali zbadajočih občutkov. Moč in intenzivnost električnih impulzov lahko prilagodite z napravo za elektrostimulacijo, da ustrezajo osebnim željam in zagotovijo prijetno izkušnjo. Elektrostimulacija uretre lahko spolni stimulaciji doda novo dimenzijo. Elektrostimulacija uretre lahko privede do vznemirljivih občutkov in intenzivnejših orgazmov tako pri moških kot pri ženskah.
    • Izdelano v skladu z najnovejšimi varnostnimi predpisi EU in Združenega kraljestva.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-stim ni primeren za osebe, ki trpijo za epilepsijo, nosijo srčni spodbujevalnik ali uporabljajo medicinsko infuzijsko napravo, imajo težave s srcem ali so noseče, in se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so zasnovane in izdelane po najvišjih standardih. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije
    • MEO je blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.



    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Excellent

    It's very intense and a nice size.

      Napišite svoj pregled

      Small Diamond™ Penis Plug s spletne strani E-Stim Systems

      Small Diamond™ Penis Plug s spletne strani E-Stim Systems

      Visokokakovostni Small Diamond™ Penis Plug s spletne strani E-Stim Systems je bil razvit za vse, ki iščejo alternativo običajni uretralni stimulaciji. Čep za penis združuje inovativno obliko in visokokakovostne materiale za izjemno izkušnjo elektrostimulacije.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: