Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Elektrostimulacija - Penis in testisi

Glasilo

Medium Diamond™ Penis Plug s spletne strani E-Stim Systems

Spletna stran Medium Diamond™ Penis Plug s spletne strani E-Stim Systems je posebej premišljeno zasnovan čep za penis za vse, ki si želijo prav posebne vrste elektrostimulacije sečnice. Ta srednje velik čep za penis so razvili strokovnjaki in je dokaz predanosti E-Stim Systems zavezanosti k najvišji kakovosti in inovativni zasnovi.

Več informacij

3766/00

na voljo

Več informacij

Medium Diamond™ Penis Plug iz E-Stim Systems: vrhunska elektrostimulacija uretre

Medium Diamond™ Penis Plug s spletne strani E-Stim Systems je posebej premišljeno zasnovan penisni čep za vse, ki si želijo prav posebne vrste uretralne elektrostimulacije. Ta srednje velik penisni čep so razvili strokovnjaki in je dokaz zavezanosti E-Stim Systems za najvišjo kakovost in inovativno zasnovo.

Odlična zasnova za še več užitka:

  • Medium Diamond™ Penis Plug ima dolžino 55 mm in premer gredi 6,65 mm - kot nalašč za tiste, ki si želijo intenzivnejšega občutka.
  • Diamantno oblikovana glava s premerom 8,5 mm na najširši točki je prava paša za oči in zagotavlja dobro upravljanje.
  • Čep za penis je izdelan iz letalskega aluminija in združuje nizko težo z gladko, polirano površino.
  • Izjemno gladka površina in zaobljena konica zagotavljata enostavno vstavljanje, stožčasta oblika čepka pa poskrbi, da se sečnica nežno razširi in čvrsto objame čepek, tako da ostane trdno na mestu.


Prefinjene oblikovne podrobnosti:

  • Žlebovi na spodnji strani čepka za penis izboljšajo oprijem, zlasti z mokrimi prsti, in omogočajo udobnejšo uporabo.
  • Vsak čep za penis je na spodnji strani opremljen s 4 mm priključkom, ki zagotavlja združljivost z različnimi napravami za elektrostimulacijo E-Stim-Systems.


Enostavno čiščenje za higienično uporabo:

  • Preprosto očistite s toplo vodo in blagim milom ali s pršilom MEO InstaClean. Čep za penis se lahko za popolno sterilizacijo prekuha, saj je izdelan iz trdnega aluminija.
  • Pred shranjevanjem se prepričajte, da je čep za penis popolnoma suh.
  • Doživljenjska garancija proizvajalca iz E-Stim Systems zagotavlja varnost in zanesljivost.


Priprava za varno in udobno uporabo:

  • Ker je stimulacija sečnice še posebej občutljiva, ima higiena pomembno vlogo. Zato čep za penis očistite neposredno pred uporabo.
  • Za še bolj prijetno izkušnjo lahko čep za penis uporabite s posebej razvitim lubrikantom VeryDeep podjetja MEO.


Medium Diamond™ Penis Plug od E-Stim Systems: Potovanje v svet uretralne elektrostimulacije

Medium Diamond™ Penis Plug ni le spolna igrača za sečnico, temveč tudi edinstveno raziskovalno potovanje v prefinjen svet elektrostimulacije. Ne glede na to, ali že imate izkušnje ali pa šele nameravate raziskovati nove vrste stimulacije, vam ta čep za penis ponuja edinstveno in vznemirljivo izkušnjo.

Več podrobnosti:

  • Medium Diamond™ Penis Plug od E-Stim Systems
  • Dimenzije Premer gredi 6,65 mm, premer glave 8,5 mm, premer osnove 24,5 mm, skupna dolžina 55 mm, dolžina za vstavljanje 44 mm, teža 18 g.
  • Priključek: 4 mm
  • Material: aluminij
  • Ker gre za unipolarno elektrodo, je za elektrostimulacijo potrebna druga elektroda.
  • Uretralna elektrostimulacija, znana tudi kot uretralna elektrostimulacija, je posebna oblika elektrostimulacije za stimulacijo sečnice. Ta edinstvena oblika stimulacije uporablja električne impulze za ustvarjanje senzorične ali spolne stimulacije na tem občutljivem delu telesa. Posebnost uretralne elektrostimulacije je edinstven način, kako se električni impulzi vodijo v sečnico, da ustvarijo dih jemajoče občutke. Za to se uporabljajo posebne elektrode, ki se vstavijo v sečnico in pošiljajo nežne električne impulze. Električni impulzi lahko povzročijo različne občutke, od rahlega mravljinčenja do močnejših pulzirajočih ali zbadajočih občutkov. Moč in intenzivnost električnih impulzov lahko prilagodite z napravo za elektrostimulacijo, da ustrezajo osebnim željam in zagotovijo prijetno izkušnjo. Elektrostimulacija uretre lahko spolni stimulaciji doda novo dimenzijo. Elektrostimulacija uretre lahko privede do vznemirljivih občutkov in intenzivnejših orgazmov tako pri moških kot pri ženskah.
  • Izdelano v skladu z najnovejšimi varnostnimi predpisi EU in Združenega kraljestva.
  • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-stim ni primeren za osebe, ki trpijo za epilepsijo, nosijo srčni spodbujevalnik ali uporabljajo medicinsko infuzijsko napravo, imajo težave s srcem ali so noseče, in se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so zasnovane in izdelane po najvišjih standardih. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
  • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije
  • MEO je blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

Prenesi

To bi vas lahko zanimalo tudi:

OCENE STRANK

Še ni komentarjev strank

Napišite svoj pregled

Medium Diamond™ Penis Plug s spletne strani E-Stim Systems

Medium Diamond™ Penis Plug s spletne strani E-Stim Systems

Spletna stran Medium Diamond™ Penis Plug s spletne strani E-Stim Systems je posebej premišljeno zasnovan čep za penis za vse, ki si želijo prav posebne vrste elektrostimulacije sečnice. Ta srednje velik čep za penis so razvili strokovnjaki in je dokaz predanosti E-Stim Systems zavezanosti k najvišji kakovosti in inovativni zasnovi.

Napišite svoj pregled

Kupci so kupili tudi:

30 drugi izdelki iz iste kategorije: