Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Elektrostimulacija - Penis in testisi

Glasilo

Python™ iz E-Stim Systems - E Stim testisi

Python™, še ena inovacija podjetja E-Stim Systemsje naprava, posebej razvita za elektrostimulacijo semenčic. Gre za enega najboljših sistemov, ki je primeren celo za CBT in omogoča od nežne do zelo intenzivne elektrostimulacije neposredno na modih.

Več informacij

3769/00

na voljo

Več informacij

Python™ podjetja E-Stim Systems: intenzivna elektrostimulacija za testise.

Python™, še ena inovacija podjetja E-Stim Systems E-Stim Systemsje naprava, posebej razvita za elektrostimulacijo testisov. Je eden najboljših sistemov - in celo pripravljen za CBT -, ki zagotavlja od nežne do zelo intenzivne elektrostimulacije neposredno na modih.

Prilagojen za moške užitke in izdelan v Združenem kraljestvu:

  • Sistem Python™ je posebej zasnovan za moško anatomijo in ponuja osupljivo kombinacijo pritiska in elektrostimulacije semenčic.
  • Python™ je opremljen z dvema pozlačenima električnima kontaktnima površinama. Pritisk je nastavljiv, kar omogoča prilagajanje in intenzivnost stimulacije.
  • Python™ je zasnovan tako, da se nevzravnani penis in moda namestijo skozi odprtino v obliki obroča (kot obroček za penis), moda pa se lahko nato pritrdijo neposredno med obe kompresijski plošči.


Uravnotežena kompresija in električna stimulacija:

  • Sistem Python™ je zasnovan tako, da na semenčice izvaja natančno nastavljiv pritisk, ki ga je mogoče po želji stopnjevati.
  • Intenzivnost sega od lahkega mravljinčenja do močnejših občutkov, kar je idealno za tiste, ki želijo raziskati spekter elektrostimulacije testisov.


Visokokakovosten material in zasnova:

  • E-Stim Systems uporablja 5 mm debele lasersko rezane akrilne plošče s po meri izdelanimi vezji, kar zagotavlja trpežen in učinkovit izdelek.
  • Pozlačene kontaktne plošče zagotavljajo odlično električno prevodnost in stik.
  • Za vzdržljivost je Python™ opremljen s priključki iz nerjavnega jekla in medenine.


Funkcionalnost za boljšo izkušnjo elektrostimulacije.

  • Python™ je primeren tudi za večji penis (odprtina s premerom 50 mm), zato omogoča udobno prileganje večini moških.
  • Ta naprava je opremljena s 4 mm priključki in je primerna za uporabo z enokanalnimi napravami, kot so Series 1 iz E-Stim Systems ali naprednejšimi napravami za elektrostimulacijo, kot je 2B™.
  • Čiščenje je enostavno in higienično z našim pršilom VERYCLEAN.


Python™ podjetja E-Stim Systems: naprava BDSM za inovativno elektrostimulacijo testisov.

Python™ ni le naprava za elektrostimulacijo, temveč tudi vrata za raziskovanje globljih občutkov pri stimulaciji testisov. Ne glede na to, ali iščete nežno elektrostimulacijo ali intenzivnejšo izkušnjo, Python™ ponuja varno, prilagodljivo in vznemirljivo možnost ter je obvezna oprema za vse, ki želijo elektrostimulacijo popeljati korak dlje.

Več podrobnosti:

  • Python™ od E-Stim Systems
  • Primerno za CBT.
  • Material: Python™ iz E-Stim Systems je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo vzdržljivost in optimalno delovanje med elektrostimulacijo. Glavna struktura je izdelana iz letalskega aluminija, ki je znan po svoji stabilnosti in nizki teži. Električne kontaktne površine so pozlačene, kar zagotavlja učinkovit in varen prenos električnega signala. Tlačne plošče so izdelane iz 5 mm debelega akrila, trde in prozorne plastike, ki je trpežna in vizualno privlačna. Poleg tega so za montažo uporabljeni nastavki iz nerjavnega jekla, ki so močni in odporni proti koroziji. Nazadnje so sestavni del električnih funkcij po meri izdelane plošče s tiskanim vezjem (PCB), ki so prilagojene posebnim zahtevam. Zaradi kombinacije teh materialov je naprava Vyper2™ visokokakovostna in zanesljiva izbira za vse, ki uživajo v elektrostimulaciji.
  • Plošče s tiskanim vezjem so bistveni del sodobne elektronike. To so tiskana vezja, na katerih so nameščene in povezane različne elektronske komponente, kot so upori, kondenzatorji in integrirana vezja. Plošče tiskanih vezij predstavljajo fizično platformo za te komponente in zagotavljajo električne povezave, ki so potrebne za delovanje vezja. Plošče tiskanih vezij najdemo v skoraj vseh elektronskih napravah, od preprostih pripomočkov do zapletenih računalniških sistemov.
  • Izdelane so v skladu z najnovejšimi varnostnimi predpisi EU in Združenega kraljestva.
  • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-stim ni primeren za osebe, ki trpijo za epilepsijo, nosijo srčni spodbujevalnik ali uporabljajo medicinsko infuzijsko napravo, imajo težave s srcem ali so noseče, in se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so zasnovane in izdelane po najvišjih standardih. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
  • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije
  • MEO je blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

To bi vas lahko zanimalo tudi:

OCENE STRANK

Še ni komentarjev strank

Napišite svoj pregled

Python™ iz E-Stim Systems - E Stim testisi

Python™ iz E-Stim Systems - E Stim testisi

Python™, še ena inovacija podjetja E-Stim Systemsje naprava, posebej razvita za elektrostimulacijo semenčic. Gre za enega najboljših sistemov, ki je primeren celo za CBT in omogoča od nežne do zelo intenzivne elektrostimulacije neposredno na modih.

Napišite svoj pregled

Kupci so kupili tudi:

30 drugi izdelki iz iste kategorije: