Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Naprave za električno stimulacijo

Glasilo

Naprava za elektrostimulacijo ElectroPebble™ iz E-Stim Systems

Naprava za elektrostimulacijo ElectroPebble™ iz E-Stim Systems je idealna za uporabo v BDSM, saj ima 2 kanala, s katerima je mogoče stimulirati več delov telesa, in 9 programov (npr. dojenje, bolečina, razvajanje), ki ponujajo različne občutke. Zvočni način dodaja napravi E-Stim še eno razburljivo dimenzijo v kontekstu BDSM.

Več informacij

3754/00

229,90 €


-30,00 €

199,90 €

plus stroški dostave

Čas dostave približno 7 dni

    Več informacij

    Elektrostimulacijska naprava ElectroPebble™ podjetja E-Stim Systems: vaša vrata do neprekosljivega užitka BDSM.

    Elektrostimulacijska naprava ElectroPebble™ podjetja E-Stim Systems je zaradi svoje edinstvene kombinacije moči, vsestranskosti in enostavne uporabe izjemna naprava za dejavnosti BDSM. S svojo dvokanalno funkcijo ElectroPebble™ omogoča hkratno priključitev dveh elektrod, kar sproži vznemirljive občutke v več delih telesa. Ta funkcija je še posebej uporabna v scenarijih BDSM, kjer je pomemben nadzor nad intenzivnostjo in porazdelitvijo stimulacije.

    Devet nastavljivih programov - "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" in "Torment" - ponuja široko paleto občutkov, od nežnih do intenzivnih. To uporabnikom omogoča, da napravo prilagodijo svojim individualnim željam in omejitvam - ključni vidik pri BDSM, kjer je v ospredju igranje z različnimi stopnjami občutkov.

    Inovativni zaslon LifeLine™, ki vizualno prikazuje načine in nastavitve, z intuitivnim in estetskim vmesnikom izboljša uporabniško izkušnjo. Zvočni način, pri katerem glasba ali glas nadzorujeta stimulacijo, odpira nove možnosti za ustvarjalne seanse BDSM z ustvarjanjem čutne izkušnje, ki jo nadzoruje zvok.

    Sprostite vrhunski užitek BDSM: ElectroPebble™ od E-Stim Systems: izkusite elektrostimulacijo BDSM kot še nikoli prej!

    ElectroPebble™ od E-Stim Systems: izkusite elektrostimulacijo BDSM kot še nikoli prej! ElectroPebble™, najnovejša inovacija podjetja E-Stim Systems na področju elektroseksa, ni le naprava za elektrostimulacijo, temveč instrument čistega užitka. Naprava ElectroPebble™ je zasnovana tako za začetnike kot izkušene uporabnike in je mešanica zmogljivosti in enostavne uporabe.

    ElectroPebble™ by E-Stim Systems: Doživite elektroseks kot še nikoli prej!

    Odkrijte svet občutkov, kjer se nadzor sreča z ustvarjalnostjo in užitek z inovacijami. ElectroPebble™ ni le naprava, temveč pustolovščina v neraziskana področja spolne nadvlade, ki samo čakajo, da jih odkrijete.

    Najpomembnejše značilnosti naprave za elektrostimulacijo ElectroPebble™ podjetja E-Stim Systems:

    • Vsestranskost zaradi dveh kanalov: zaradi dvokanalne funkcionalnosti naprave ElectroPebble™ lahko hkrati priključite 2 elektrodi in tako sprožite stimulativne občutke na več delih telesa (ali odprtinah). Vsak kanal ima brezstopenjske kontrolne elemente, ki omogočajo natančno nastavitev moči za doseganje popolne mešanice užitka in bolečine.
    • Devet nastavljivih programov: Z devetimi nastavljivimi programi, kot so "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" in "Torment", se lahko prepustite različnim občutkom. (Izrazi se nanašajo na različne nastavitve stimulacije: "Pulse" ustvarja ritmične impulze, "Flo" zagotavlja gladko, tekočo stimulacijo, "Split" razdeli stimulacijo na različne vzorce, "Bounce" izmenično spreminja intenzivnost, "Audio" uporablja zvoke za nadzor, "Milk" se nanaša na dojenje penisa, "Squeeze" simulira občutek pritiska, "Tease" za nežno stimulacijo in "Torment" za bolj intenzivno stimulacijo.). Vsaka nastavitev je zasnovana tako, da zagotavlja edinstvena in raznolika doživetja, ki jih je mogoče preprosto nadzorovati za prilagojeno elektrostimulacijo.
    • Inovativni zaslon LifeLine™: ElectroPebble™ ima zaslon LifeLine™, vrsto svetlih diod LED, ki pulzirajo sinhrono z načinom in nastavitvijo ter vizualno prikazujejo trenutno funkcijo naprave - prava inovacija na področju naprav za elektrostimulacijo.
    • Zvočni način: Vgrajeni mikrofon v zvočnem načinu omogoča upravljanje elektrostimulacije z glasbo ali glasom - za povsem edinstveno izkušnjo.
    • Ergonomska oblika: ElectroPebble™ je oblikovan tako, da se udobno prilega roki. Združuje ergonomsko obliko in zmogljive funkcije, zato je idealna izbira za vse, ki želijo več kot le preprosto napravo za e-stimulacijo.


    ElectroPebble™ je veliko več kot le naprava za elektrostimulacijo - je prava zakladnica. Naprava za elektrostimulacijo ElectroPebble™ je najnovejša naprava iz E-Stim Systemski je polna funkcij in moči, hkrati pa je preprosta za uporabo.

    Naprava ElectroPebble™ je priložena v kovčku za prenašanje, zanjo pa velja ekskluzivna doživljenjska garancija podjetja E-Stim Systems.

    Ker gre za dvokanalno napravo, lahko hkrati uporabljate dve elektrodi, da občutke razporedite po več delih telesa. Vsak kanal ima svoj brezstopenjski nadzor, ki vam omogoča, da nastavite natančno želeno intenzivnost stimulacije. če krmilnik preveč povečate, ga lahko s hitrim zasukom spet zmanjšate, ne da bi vam bilo treba večkrat pritiskati gumbe.

    Vsak od 9 programskih načinov je nastavljiv, kar ponuja še večjo paleto občutkov in možnosti, s preprostimi gumbi za izbiro načina pa preklapljanje med načini ne more biti lažje.

    Če želite kaj drugega kot vnaprej nastavljene načine, ElectroPebble™ preprosto preklopite na zvočni način. Zaradi vgrajenega mikrofona lahko z napravo ElectroPebble™ ustvarite lastno vrsto elektrostimulacije, tako da predvajate glasbo ali prepustite popoln nadzor glasu svojega mojstra. Zvočni signal nadzoruje izhodni signal, s povsem novo metodo pa lahko naprava za elektrostimulacijo ElectroPebble™ ustvari odlične občutke, ki jih lahko nadzorujete vi ali vaš dominantni partner.

    ElectroPebble™ je na voljo v prilagojeni torbici, skupaj z dvema 2 mm priključnima kabloma, baterijo, paketom štirih samolepilnih elektrodnih blazinic, priročnikom za hiter začetek in seveda podrobnimi navodili za uporabo - vse, kar potrebujete za takojšen začetek.

    ElectroPebble™ je bil zasnovan in izdelan v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi evropskimi in britanskimi varnostnimi predpisi ter ima vgrajene varnostne funkcije, kot je omejevanje toka. Ima oznako CE in doživljenjsko garancijo.

    Več podrobnosti:

    • ElectroPebble™ naprava za elektrostimulacijo iz E-Stim Systems
    • Pebble™ Dimenzije: 116 mm x 77 mm x 38 mm, 178 g
    • Obseg dobave vključuje vse, kar potrebujete za začetek svojih pustolovščin z elektrostimulacijo BDSM.
    • Obseg dobave: Naprava za elektrostimulacijo ElectroPebble™, 2 x izhodni kabel 3,5 mm do 2 mm, 4 x samolepilne elektrodne blazinice, 1 x baterija PP3 9V, priročnik za hiter začetek in podrobna navodila za uporabo, prilagojena zaščitna torba.
    • Kanali/izhodi: Dva kanala prek standardnih 3,5-milimetrskih mono vtičnic
    • Prikaz: Zelo svetle LED diode prikazujejo stanje, stanje baterije, aktivnost kanala in načina.
    • Programski načini: 9, "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" in "Torment".
    • Zvočni vhod: notranji mikrofon
    • Krmilniki: Dva neodvisna gumba za upravljanje intenzivnosti kanalov, gumbi za nastavitev načina in dva gumba za izbiro načina.
    • Izhodna oblika valovanja: BiPhasic AC
    • Napajanje: standardna 9-voltna alkalna baterija (PP3)
    • Varnost in kakovost E-Stim Systems sta najvišja prednostna naloga.
    • Zasnovan v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi ter izdelan v Združenem kraljestvu.
    • Vgrajene varnostne funkcije, kot je omejevanje toka.
    • Oznaka CE in UKCA.
    • Dobavljeno z doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnostna opomba: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati z njo povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe, ki trpijo za epilepsijo, nosijo srčni spodbujevalnik ali uporabljajo medicinsko infuzijsko napravo, imajo težave s srcem ali so noseče, in se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems e-Stim so zasnovane in izdelane po najvišjih standardih. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Appareil fiable, bon rapport qualité prix

    Produit livré très rapidement, large choix de fonctions, facile à utiliser après avoir lu les explications sur le livret fourni. Batterie ayant une bonne autonomie. Satisfaite de cet achat.

      Ocenjevanje 

      Von Zart bis Hart

      ist alles dabei!! Bester Kauf!!!!

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Very pleased with this and no regrets....

      Being new to electro stimulation, I found this to be a much better power box than others on the market. The one thing that really got me is the fact it has knobs for adjusting the strength and intensity. This is in my opinion very important as you can adjust better and much easier than other brands with buttons to push for up an down. I love Squeeze, Milk and torment the best. Having two channels allows me to use an insertable and the rubber loops at same time. Very pleased with this and no regrets....

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Very stimulating

      Been looking at these for a while. Very happy that I finally bought them!

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Naprava za elektrostimulacijo ElectroPebble™ iz E-Stim Systems

      Naprava za elektrostimulacijo ElectroPebble™ iz E-Stim Systems

      Naprava za elektrostimulacijo ElectroPebble™ iz E-Stim Systems je idealna za uporabo v BDSM, saj ima 2 kanala, s katerima je mogoče stimulirati več delov telesa, in 9 programov (npr. dojenje, bolečina, razvajanje), ki ponujajo različne občutke. Zvočni način dodaja napravi E-Stim še eno razburljivo dimenzijo v kontekstu BDSM.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      17 drugi izdelki iz iste kategorije: