Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM Sextoys

Glasilo

NoPacha® Punisher 2.0 - nadgradnja, na katero ste čakali!

Prisluhnili smo in po številnih povratnih informacijah strank ponosno predstavljamo NoPacha® Punisher 2.0, pripomoček, ki na novo opredeljuje intenzivnost odnosa BDSM. Punisher 2.0 po preizkušeni tradiciji združuje čistost, CBT in Cock Bondage v zapeljivo igro, ki očara tako dominantne kot podrejene.

Več informacij

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Prisluhnili smo in po številnih povratnih informacijah strank ponosno predstavljamo NoPacha® Punisher 2.0, pripomoček za BDSM, ki na novo opredeljuje intenzivnost v odnosu BDSM. Punisher 2.0 v skladu s preverjeno tradicijo združuje čistost, CBT in Cock Bondage ter ustvarja zapeljivo igro, ki očara tako dominantne kot podrejene. Preprosto povedano: popolnoma genialna kletka za penis!

    Dominanca je opredeljena na novo: Odkrivajte NoPacha® Punisher 2.0 - zdaj v treh individualnih velikostih za še popolnejše prileganje, tako kot vam je všeč!

    Mojstrski razred v izdelavi: ta robustna torbica, izdelana iz dvoslojnega, skrbno izdelanega usnja, združuje funkcionalnost in estetiko. Opremljena z zadrgo, zapenjanjem z velcro in trakom za zaklepanje, torbica NoPacha ® Punisher 2.0 zagotavlja največjo varnost in dobro udobje pri nošenju. Pravi vrhunec pa je inovativna zadrga z možnostjo zaklepanja, ki enkrat za vselej preprečuje nepooblaščen dostop do moških spolovil. Zaščita, udobje in varnost na povsem novi ravni.

    Zdaj je zadrga tudi zaklenljiva!

    V zadrgo je vgrajena ključavnica. Prednost tega je, da je zadrgo mogoče zavarovati neposredno in brez dodatnih naprav. Zahvaljujoč tanki in estetski zasnovi vgrajene ključavnice ta zadrga združuje varnost in eleganco. Idealna za naše namene, kjer sta nepooblaščen dostop do moških genitalij in dizajn najpomembnejša. Ustrezen ključ za zaklepanje zadrge je seveda vključen v obseg dobave.

    V usnjeni torbici se skriva nekaj posebnega: bodice, ki se na vsak namig vzburjenja odzovejo z ostro bolečino. Stalni opomnik, kako blizu sta si užitek in bolečina.

    NoPacha ® Punisher 2.0: Neomejeno poželenje s pomočjo čistosti in nadzora!

    Masturbacija? Spolni odnos? S pripomočkom NoPacha ® Punisher postanejo te dejavnosti skoraj nepremagljivi izzivi. In če se uporabnik vendarle spolno vzburi, notranje konice poskrbijo za takojšnje posledice. Pri tem je potrebna posebna previdnost, da se izognete nepotrebnim bolečinam. Dominantni gospodar ali stroga ljubica zato nikoli ne smeta prijeti premočno.

    Punisher 2.0 je nevsiljivega videza in dovolj diskreten, da ga lahko v vsakdanjem življenju nevidno nosite pod običajnimi hlačami ali tesnimi kavbojkami.

    Vsak NoPacha® Punisher 2.0 je opremljen z ustrezno majhno ključavnico z dvema ključema in dodatnim ključem za zaklepno zadrgo. In za tiste, ki želijo svoj užitek dvigniti na višjo raven, je Punisher 2.0 združljiv z našo elektronsko časovno ključavnico MEObond® - za ure, celo dneve intenzivnega nadzora nad moškim užitkom!

    NoPacha® Punisher 2.0: Izkusite prevlado, podrejenost in čistost v povsem novi dimenziji. Čaka vas še intenzivnejša igra užitka, bolečine in nadzora!

    Več podrobnosti:

    • NoPacha® Punisher 2.0: več informacij: NoPacha® Punisher 2.0
    • BDSM spolna igrača v svojem razredu
    • Zapiralna usnjena torbica za genitalije, zdaj v treh velikostih in z inovativno zadrgo za zaklepanje.
    • Z ustrezno ključavnico, vključno z dvema ključema in ključem za zaklepno zadrgo.
    • Materiali: visokokakovostno usnje, nerjaveče jeklo in medenina (ključavnica) za največjo vzdržljivost in varnost.
    • Majhen: skupna dolžina: približno 11 cm, dolžina brez traku: 8 cm, širina 8 cm, odprtina (zapenjanje z velkro zaponko) 4,5- 5,5 cm
    • Srednja: skupna dolžina: približno 11 cm, dolžina brez traku: 8 cm, širina 8,5 cm, odprtina (Velcro zaponka) 4,5- 5,5 cm
    • Velika: skupna dolžina: približno 12 cm, dolžina brez traku: 9 cm, širina 9 cm, odprtina (Velcro zaponka) 4,5- 5,5 cm

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Extraklasse

    …das wohl Beste, dass ich je bei Meo gekauft habe.
    Hält was er verspricht. Wenns weh tun darf, wirst du den Punisher 2.0 lieben.
    Besonders geil unter ner engen Jeans. Ich trag ihn fast täglich.

      Napišite svoj pregled

      NoPacha® Punisher 2.0 - nadgradnja, na katero ste čakali!

      NoPacha® Punisher 2.0 - nadgradnja, na katero ste čakali!

      Prisluhnili smo in po številnih povratnih informacijah strank ponosno predstavljamo NoPacha® Punisher 2.0, pripomoček, ki na novo opredeljuje intenzivnost odnosa BDSM. Punisher 2.0 po preizkušeni tradiciji združuje čistost, CBT in Cock Bondage v zapeljivo igro, ki očara tako dominantne kot podrejene.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: