Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM paddle

Glasilo

BDSM paddle iz serije HURTME

Na spletni strani paddle boste vzljubili (če ste aktivni) ali sovražili (če ste pasivni)! Naša ročno izdelana paddle iz linije MEO HURTME združuje eleganco in učinkovitost za ljubitelje BDSM.

Več informacij

1636/00

na voljo

    Več informacij

    Na spletni strani paddle boste vzljubili (če ste aktivni) ali sovražili (če ste pasivni)! Naša ročno izdelana paddle iz linije MEO HURTME združuje eleganco in učinkovitost za ljubitelje BDSM. To ni navaden pripomoček za spankanje, temveč je izvrstno oblikovan paddle s poliranim aluminijastim ročajem. Spletna stran paddle odlikuje posebno stabilna konstrukcija, ki je manj elastična od običajnih jahalnih pripomočkov. Ta lastnost omogoča natančnejše in intenzivnejše udarce, ki so idealni za optimalno izkušnjo s klofutami.

    The paddle je idealen za "ogrevanje" pred intenzivnejšimi udarci s trstiko ali bičem, lahko pa se uporablja tudi samostojno za prodorne in intenzivne občutke. Primeren je tako za začetnike kot za izkušene profesionalce BDSM.

    The paddle iz linije HURTME ponuja edinstveno in vsestransko izkušnjo ploskanja, za katero je značilna obojestranska oblika: ena stran udarne površine je elegantno črna in ima zelo poreden emotikon, druga stran pa je udarno rdeča in ima hudomušno nasmejan emotikon. Ta ustvarjalna zasnova omogoča vizualno izražanje in spreminjanje razpoloženja in intenzivnosti igre, tako da pri metu preprosto zamenjate stran. Z robustno konstrukcijo, aluminijastim ročajem, ki se ga zlahka drži, in visokokakovostno usnjeno prevleko je ta paddle Slog, izraznost in učinkovitost za večplastno izkušnjo BDSM.

    Več podrobnosti:

    • BDSM paddleidealen za erotično ploskanje.
    • Robustna zasnova z dobrim rokovanjem.
    • Poliran aluminijast ročaj z logotipom HURTME.
    • Udarna površina iz visokokakovostnega črnega/rdečega pravega usnja.
    • S praktičnim trakom za zapestje.
    • Skupna dolžina približno 43 cm, širina približno 9 cm.
    • Barva: črna / rdeča

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Made in Germany

    Sturdy design, good size. Seems to be good quality. Can get a decent amount of force behind it, makes an awesome noise when paddling a butt, and can also create a broken capillary effect when hitting more sensitive areas like the inner thigh. A lot of fun!

      Ocenjevanje 

      Hate Love

      Sculacciare o accarezzare? E' questo il dilemma! E' talmente bello che confonde le idee

        Ocenjevanje 

        Da avere nella collezione

        Il materiale è davvero pregiato e la forma è perfetta.. da avere nella collezione;)

          Ocenjevanje 

          Dieses Schlagwerkzeug ist perfekt

          Die neue HurtMe Deluxe Reihe ist echt chic geworden! So auch dieses Paddle. Der Edelstahlgriff liegt super in die Hand und die verschieden farbigen Seiten entlocken ein kleines Schmunzeln. Dieses Schlagwerkzeug ist perfekt um einen Flagellanten gut aufzuwärmen: trifft flächig und relativ "weich", aber eben doch so,dass man es gut spürt. Verarbeitung ist auch wie immer top. Kann ich auch Einsteigern ins Schlagen nur empfehlen!

            Napišite svoj pregled

            BDSM paddle iz serije HURTME

            BDSM paddle iz serije HURTME

            Na spletni strani paddle boste vzljubili (če ste aktivni) ali sovražili (če ste pasivni)! Naša ročno izdelana paddle iz linije MEO HURTME združuje eleganco in učinkovitost za ljubitelje BDSM.

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            30 drugi izdelki iz iste kategorije: